حضرت فاطمه معصومه(س) مهاجر الی‌الله بود/انقلاب اسلامی مدیون قم و حضرت معصومه(س) است

خبرگزاری شبستان:استاد حوزه علمیه قم با بیان این که حضرت فاطمه معصومه (س) مهاجر الی‌الله بود، گفت: آن بانوی بزرگوار، میهمان ۱۷ روزه قم و میزبان تا قیامت است، به طوری که علما و مراجع توانستند در جوار بارگاه آن حضرت، صدها عالم دینی تربیت کنند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام و المسلمین ناصر رفیعی، استاد حوزه علمیه قم  امشب (30 دی) در مراسم شب رحلت حضرت فاطمه معصومه (س) که در شبستان امام خمینی (ره) حرم مطهر حضرت معصومه (س) برگزار شد، عنوان کرد: ثواب زیارت حضرت فاطمه معصومه (س) همانند ثواب زیارت حضرت فاطمه (س) عنوان شده است که بسیار باارزش است.  

 

صفت «کریمه» به حق به حضرت معصومه (س) نسبت داده شده است

 

عضو هیأت علمی جامعه المصطفی العالمیه با بیان این که وعده انسان کریم نقد است، گفت: حرم حضرت معصومه (س) از آغاز تا کنون مرجع و ملجأ و پناهگاهی برای علما و بزرگان و ... بوده است و صفت «کریمه» به حق به آن حضرت نسبت داده شده است.

 

حجت الاسلام و المسلمین رفیعی اظهار داشت: در روایات اسلامی آمده است که سه گروه با سه گروه مقابله به مثل نمی کنند، از جمله انسان عاقل با نادان و جاهل، انسان نیکوکار با انسان فاسق و بدکار و همچنین انسان کریم با انسان پست مقابله به مثل نمی کند.

 

وی افزود: در قرآن کریم آمده است که اگر با انسان جاهلی برخورد کردید، با او مقابله به مثل نکنید و به تعبیری آمده است که به آنها بگویید «قالو سلاما».

 

استاد حوزه علمیه قم با اشاره به این که یکی از ویژگی‌های حضرت معصومه (س)، کرامت است، یادآور شد: انسان‌های بسیاری از جمله علما و بزرگان دین در کنار بارگاه ملکوتی آن حضرت متوسل شدند و در پناه این حرم، مسائل خود را مطرح کردند و این بانوی بزرگوار به عنوان یک ملجأ علمی و راهگشا گره گشایی کرده است.

 

بسیاری از مشکلات علما به واسطه کرامت و فضل حضرت معصومه(س) رفع شده است

 

حجت الاسلام و المسلمین رفیعی با اشاره به این که صدها عالم در حرم حضرت معصومه (س) و اطراف آن دفن هستند، بیان کرد: شیخ عبدالکریم حائری در سال 1355 هجری قمری، سید محمد تقی خوانساری در سال 1371 هجری قمری و همچنین سیدصدرالدین صدر، پدر امام موسی صدر در سال 1373 هجری قمری در این مکان دفن شده اند.

 

وی با اشاره به خاطره ای از سیدصدرالدین صدر، از علمای بزرگ حوزه علمیه قم، ادامه داد: مشکلات مالی و علمی بسیاری از علمای بزرگ دین از جمله سیدصدرالدین صدر با توسل به حضرت معصومه (س) و به واسطه کرامت و فضل آن بانوی بزرگوار رفع شده است.

 

استاد حوزه علمیه قم اضافه کرد: مرحوم آیت الله گلپایگانی اعتقاد داشتند که سه چیز از جمله انس با قرآن کریم، ارتباط با امام زمان (عج) از طریق صلوات یا صدقه و یا یاد کردن و زیارت حضرت فاطمه معصومه (س)، رمز موفقیت انسان در زندگی است.

 

حضرت معصومه (س)، واسطه فیض الهی است/حضرت معصومه(س) نه تنها امامزاده، بلکه عالمه و محدثه است

 

حجت الاسلام و المسلمین رفیعی با اشاره به افاضات حضرت معصومه (س)، یادآور شد: ما در زیارت حضرت معصومه (س) می‌گوییم: «اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ أَنْ تَخْتِمَ لِي بِالسَّعَادَةِ فَلا تَسْلُبْ مِنِّي مَا أَنَا فِيهِ»؛ یعنی ما اهل بیت (ع) از جمله حضرت معصومه (س) را در این زیارت نامه، واسطه فیض الهی می‌دانیم و معتقدیم که آغاز و پایان و همچنین منشأ و ملجا ما، اهل بیت (ع) هستند.

 

وی تصریح کرد: کریم کسی است که بدی را به خوبی جواب می‌دهد، اگر خواسته خود را از کریم نخواهی ولی به دلت بیفتد، اجابت می‌کند، کریم کسی است که کار خوب را وظیفه خود می‌داند و این‌ها از ویژگی‌های بارز حضرت معصومه (س) است.

 

عضو هیأت علمی جامعه المصطفی العالمیه تأکید کرد: حضرت معصومه (س) نه تنها امامزاده است، بلکه یک عالمه و محدثه است؛ در حدیث فاطمیات از حضرت فاطمه معصومه (س) از فاطمه دختر امام صادق (ع) از فاطمه دختر امام باقر (ع) از فاطمه دختر امام سجاد (ع) از فاطمه دختر امام حسین (ع) از حضرت فاطمه زهرا (س) از رسول الله (س) نقل شده است که: «کسی که بر حب آل پیامبر (ع) از دنیا برود، شهید از دنیا رفته است».

 

حجت الاسلام و المسلمین رفیعی افزود: پیامبر گرامی اسلام (ص) فرمودند که: «من 4 گروه را در روز قیامت شفاعت می‌کنم، کسی که اهل بیت (ع) مرا یاری کند، کسی که حوایج آنان را برطرف کند، کسی که با قلب و زبان اهل بیت مرا دوست داشته باشد و با عمل خود از اهل بیت من دفاع کند، در روز قیامت شفاعت می‌کنم.

 

وی عنوان کرد: حضرت معصومه (س) و امامزاده عبدالعظیم حسنی (ع) از جمله امامزاده‌هایی هستند که از سوی امام معصوم (ع) به زیارت آنها سفارش شده است.

 

حضرت فاطمه معصومه (س) مهاجر الی‌الله بود/ انقلاب اسلامی مدیون قم و حضرت معصومه(س) است

 

استاد حوزه علمیه قم با اشاره به جایگاه والای حضرت فاطمه معصومه (س)، اظهار داشت: اولین کسی که بر مزار حضرت فاطمه معصومه (س)، گنبدی بنا کرد، حضرت زینب (س) دختر امام جواد (ع) بودند که در سال 256 هجری قمری گنبدی بر مزار آن حضرت بنا کرد.

 

حجت الاسلام و المسلمین رفیعی با بیان این که حضرت فاطمه معصومه (س) مهاجر الی الله بود، گفت: حضرت فاطمه معصومه (س) میهمان 17 روزه قم و میزبان تا قیامت است، به طوری که علما، مراجع و بزرگان دین توانستند در جوار بارگاه ملکوتی آن حضرت، صدها عالم دینی از جمله امام خمینی (ره) را تربیت کنند.

 

وی با بیان این که انقلاب اسلامی ایران مدیون قم و مدیون حضرت معصومه (س) است، تصریح کرد: حضرت امام (ره) حرکت خود را از قم آغاز کرد، قیام 19 دی از قم آغاز شد و مردم قم از اینجا فریاد دفاع از فرزند پیامبر (ص) سر دادند.

 

منشأ همه برکات انقلاب از حضرت معصومه (س) است/ ثروتمندان اموال خود را ماندگار کنند

 

عضو هیأت علمی جامعه المصطفی العالمیه با اشاره به این که منشأ همه برکات انقلاب از این بانوی بزرگوار است، یادآور شد:  حضرت فاطمه معصومه (س)، دختر، فرزند، عمه، خواهر امام معصوم (ع) است، متن زیارت نامه این بانوی بزرگوار از امام رضا (ع) است و امام معصوم (ع) این متن را بیان کرده است، بنابراین ارزش بسیاری دارد.

 

حجت الاسلام و المسلمین رفیعی با اشاره به این که ما از جزئیات زندگی حضرت فاطمه معصومه (س) اطلاعات نداریم، عنوان کرد: در برخی روایات آمده است که حضرت معصومه (س) زمانی که در ساوه بودند، سوال می‌کنند که تا قم چقدر فاصله است، اما روایتی نیز وجود دارد که بزرگان قم از ایشان دعوت کردند که به قم بیایند.

 

وی با بیان این که ثروتمندان با وقف اموال خود در راه اسلام و اهل بیت (ع) می‌توانند اموال خود را ماندگار کنند، گفت: موسی بن خزرج، حضرت معصومه (س) را به خانه خود که اکنون بیت النور است، دعوت کرد و بدن آن بانوی بزرگوار را در باغ خود که اکنون حرم آن حضرت است، دفن کرد.

کد خبر 516830

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha