به گزارش خبرگزاري شبستان از ساري و به نقل از روابط عمومي استانداري مازندران، عليرضا يونسي رستمي، معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار در جلسه شوراي اطلاع رساني استان، ضمن تبريك ميلاد حضرت امام حسن عسگري (عليه السلام) و پيروزي شكوهمند ملت ايران اسلامي در نبرد با نظام سلطه جهاني در جبهه ديپلماسي و اجراي برجام، بيان داشت: اين پيروزي اقتدار آميز به عنوان اقدامي ماندگار در تاريخ سياسي معاصر خواهد ماند و باب جديدي را در راستاي احقاق حقوق ملت شايسته ايران در برخورد با جهانيان خواهد گشود.
وي انقلاب اسلامي را پرچمدار همه كشورهاي مسلمان جهان توصيف نمود و خاطر نشان كرد: قدرت معنوي و فراگير انقلاب اسلامي، قدرت هاي جهاني را پاي ميز مذاكره كشاند.
يونسي، روزهاي با شكوه جشن انقلاب، 22 بهمن را عيد ملي و مذهبي ايران اسلامي بيان كرد و افزود: در دهه فجر، ارزش هاي نهفته در جان انقلاب اسلامي و دستاوردهاي عظيم انقلاب براي نسل جوان بازگو و كالبد شكافي شود.
وي با بيان اين كه تشكيل ستادهاي شهرستاني گرامي داشت دهه فجر در فرمانداري ها، بخشداري ها و دهياري ها به فرمانداران ابلاغ شده است، گفت: بايد طوري زمينه سازي شود تا مردم در دورترين نقاط استان، فرصت و امكان شركت در جشن پيروزي انقلاب را داشته باشند و جشن هاي پيروزي انقلاب با شكوه هرچه تمامتر برگزار شود.
يونسي، برگزاري جشن ملي با حضور كاركنان دولت، برگزاري همايشي با حضور افراد نخبه، فرهيخته و موثر براي بيان دستاوردهاي انقلاب اسلامي، برگزاري نمايشگاه دستاوردهاي انقلاب و بهره گيري از ظرفيت تشكل هاي مردم نهاد در برگزاري جشن هاي پيروزي انقلاب را از برنامه هاي ارزشمند در اين دهه ارزيابي نمود و بر ارايه ساز و كاري براي برگزاري هرچه مطلوبتر اين برنامه ها تاكيد كرد.
معاون سياسي، امنيتي و اجتماعي استاندار در بخش ديگري از سخنان خود با بيان اين كه هدف همه مسوولان و دست اندركاران برگزاري انتخاباتي قانونمند، سالم، عادلانه، امن و با حضور حداكثري مردم است، تصريح كرد: در مازندران 3 هزار حوزه انتخابيه و 6 هزار صندوق اخذ راي براي برگزاري انتخابات پنجمين دوره مجلس خبرگان رهبري و دهمين دوره مجلس شوراي اسلامي وجود دارد و 45 هزار نيروي اجرايي و بيش از 10 هزار نيروي حفاظتي و امنيتي در برگزاري انتخابات انجام وظيفه مي نمايند.
وي با اعلام اين كه از همه فرمانداران و بخشداران در راستاي آگاهي و تسلط بر قانون انتخابات، آزمون كتبي به عمل آمد، اظهار داشت: اطلاع از قانون انتخابات از جمله كارهاي بزرگ وزارت كشور بود و در مازندران همچنين تمامي هيات هاي اجرايي در اين راستا آموزش هاي لازم را ديده اند.
رييس ستاد انتخابات استان، با اشاره به اين كه در مازندران كميته پيشگيري از جرايم انتخاباتي، كميته امنيت و رصد فضاي مجازي شكل گرفته و كميته هاي زير مجموعه ستاد انتخابات استان بسيار فعالانه عمل مي نمايند، گفت: همه شرايط براي برگزاري انتخاباتي شكوهمند در مازندران فراهم است.
وي با اعلام اين كه در استان مازندران 305 نفر برای دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی ثبت نام کردند، افزود: از این تعداد 12 نفر انصراف دادند و بر اساس بررسي و اعلام هيات نظارت 43 نفر عدم احراز، 111 نفر رد صلاحیت و 139 نفر تایید صلاحیت شدند.
حجت الاسلام يوسف يوسف پور، رييس شوراي هماهنگي تبليغات اسلامي و مسوول ستاد گرامي داشت دهه فجر استان نيز در اين جلسه با اشاره به اين كه وظيفه رسانه ها و رسالت اطلاع رساني بايد تبيين حقايق انقلاب اسلامي براي جامعه باشد، بيان داشت: مردم ايران اسلامي براي به دست آوردن استقلال، آزادي و تحقق حكومت جمهوري اسلامي تحت زعامت امام خميني (رحمت الله عليه) انقلاب كردند و لذا بايد اهميت صيانت از اين آرمان ها براي آحاد مردم تبيين شود.
وي با اعلام اين كه شرح وظايف كميته هاي زير مجموعه ستاد دهه فجر را ابلاغ و بر ارايه برنامه هاي شاخص تاكيد شده، عنوان كرد: از ظرفيت دهه فجر در راستاي حضور پرشور و حداكثري مردم در انتخابات بهره گيري بهينه شود.
حجت الاسلام يوسف پور، ادامه داد: سال گذشته 12هزار برنامه در دهه مباركه فجر در سراسر استان به اجرا درآمد و امسال تلاش داريم تا سطح كمي و كيفي برنامه ها ارتقا يابد.
نظر شما