توسعه مشارکت های مردمی در  آموزش و پرورش

خبرگزاری شبستان:شوراهای آموزش و پرورش بالاترین شرایط را برای ایجاد این مشارکت های مردمی فراهم می کنند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، مرضیه گرد، رییس سازمان مدارس غیردولتی توسعه و مشارکت های مردمی و خانواده امروز در همایش شوراهای آموزش و پرورش که در سالن همایش های صدا و سیما در حال برگزاری است، گفت: یکی از رسالت های سند تحول بنیادین توسعه مشارکت های مردمی است.

 

وی افزود: شوراهای آموزش و پرورش بالاترین شرایط را برای ایجاد این مشارکت ها فراهم می کنند.

 

گرد تصریح کرد: تعداد 679 شورای آموزش و پرورش در سطح کشور فعال است و 9 هزار و 479 نفر از استانداران، فرمانداران و صاحب نظران تعلیم و تربیت از اساتید دانشگاه ها در آن عضو هستند.

 

رییس سازمان مدارس غیردولتی بیان کرد: 94 درصد فرمانداران و 84 درصد استانداران در شورای آموزش و پرورش عضو هستند که نشان از اهمیت این شوراها دارد.

 

وی بیان کرد: تحقق مشارکت و نظارت مردمی از جمله اهداف شوراهای آموزش و پرورش است. در ارزیابی ها از شوراهای آموزش و پرورش باید به این نتیجه برسیم که چه میزان از مشارکت های مردمی و آیین نامه های شوراهای آموزش و پرورش تا چه اندازه محقق شده است و همچنین از مشارکت شهرداری ها چه اندازه بهره مند شده ایم و چه میزان از درآمدهای قانونی آموزش و پرورش از محل قانون شوراها محقق شده است.

 

رییس مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: شورای آموزش و پرورش باید در استیفای حقوق مادی و معنوی آموزش و پرورش تلاش کند و مدارس از حقوق معنوی است که محقق کرده است. شوراها باید در جهت استیفای حقوق مادی و معنوی آموزش و پرورش تلاش کند.

 

رییس مدارس غیردولتی وزارت آموزش و پرورش تاکید کرد: شوراهای آموزش و پرورش باید در جهت استیفای حقوق مادی و معنوی نظام تعلیم و تربیت تلاش کنند

کد خبر 516426

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha