به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان، رضا علیزاده، مدیرکل میراث فرهنگی گیلان با بیان اینکه در سالهای اخیر گردشگری به عنوان صنعتی درآمدزا و پویا در برنامهریزیهای کلان ملی مورد توجه قرار گرفته، اظهار داشت: بهره مندی از مزایای این صنعت با فراهم کردن زیرساخت ها، توجه به ظرفیتها و نیز مشارکت بخش خصوصی محقق میشود.
وی، صنعت گردشگری را صنعتی پویا خواند که حوزههای متعدد آن در توسعه پایدار نقش مهمی را ایفا میکند.
علیزاده به گردشگری زمستانی بعنوان شاخهای جذاب از این صنعت یاد کرد و گفت: در سالهای اخیر برخی اقدامات جهت برپایی جشنوارههای زمستانی در گوشه و کنار کشور صورت گرفته که گردشگران بسیاری را به خود جذب کرد.
این مسئول با بیان اینکه به دلیل پرمخاطره بودن گردشگری زمستانی ابتدا باید زیرساختهای مناسب فراهم شود و سپس معرفی جاذبه مورد نظر و بازاریابی آن در بازارهای هدف صورت گیرد، تصریح کرد: نگاه به گردشگری زمستانی و عملیاتی کردن آن بعنوان یکی از مباحث جدید علمی نیازمند برنامه ریزی با رویکرد اجرایی است.
علیزاده، گردشگری زمستانی با محوریت روستاهای گیلان را یک ظرفیت ویژه خواند و بیان داشت: کم کار بودن کشاورزان در فصل سرد، پتانسیل بالایی از نیروی انسانی را در اختیار ما قرار میدهد که با این پتانسل میتوان گردشگری زمستانی روستایی در استان را رونق بخشید.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان وجود کوهستانها، جنگلها، رودخانهها و نیز ییلاقات استان که زمینههای درمانی و گردشگری بسیاری دارند را از دیگر جاذبههای زمستانی گیلان معرفی کرد و گفت: ورود تورهای طبیعت گردی با هدف " پرنده نگری " به تالابهای گیلان در حال انجام است.
وی با بیان اینکه خوراکهای لذیذ بومی - محلی گیلان که موجب کسب عنوان شهر خلاق غذا برای مرکز استان شده خود به تنهایی از انگیزه سفرهای زمستانی خواهد بود.
وی از علاقمندان خواست تا گردشگری زمستانی را در گیلان تجربه کنند.
نظر شما