به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، سردار سرتیپ ستاد اسکندر مومنی، جانشین فرمانده انتظامی کشور، امروز (28 دی) در نشست خبری در پاسخ به سوال خبرنگاران در خصوص برنامه های نیروی انتظامی برای تأمین امنیت انتخابات گفت: وظیفه نیروی انتظامی در انتخابات برقراری نظم و امنیت در کشور است تا مردم بتوانند در آرامش کامل سرنوشت خود را تعیین کنند.
وی افزود: برای نخستین بار است که انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری همزمان برگزار می شود و از حساسیت ویژه ای هم برخوردار است. نیروی انتظامی در همین راستا قرارگاه تأمین انتخابات را با حضور همه نیروها، پلیس پیشگیری تشکیل داده و در ذیل آن کمیته های تخصصی نیز شکل گرفته اند.
جانشین فرمانده انتظامی کشور خاطرنشان کرد: فعالیت این قرارگاه مربوط به روز اخذ رأی نیست و در حال حاضر فعالیت خود را آغاز کرده و تا قبل از شروع تبلیغات، حین تبلیغات و زمان برگزاری انتخابات و پس از اخذ رأی و زمان اعلام نتایج هم فعال خواهد بود.
وی گفت: ممکن است در این مسیر اتفاقاتی رخ دهد که باید تا پایان انتخابات و اعلام نتایج از نقطه صفر مرز تا عمق شهرها، انتخابات در امنیت کامل برگزار شود تا باری دیگر برگ زرینی در تاریخ جمهوری اسلامی رقم بخورد.
بکارگیری 50 هزار پلیس افتخاری در کشور
سردار مومنی با بیان اینکه جلب مشارکت مردمی یکی از اهداف مهم نیروی انتظامی است، گفت: ما به دنبال امنیت اجتماعی و پلیس مردم محور هستیم، چراکه معتقدیم که بدون حضور مردم مشکلات حل نخواهد شد.
وی با تأکید بر اینکه امنیت مردم محور اولویت اساسی ماست، اظهار کرد: همیاران پلیس نقش به سزایی در این مسئله دارند و کمک های زیادی به نیروی انتظامی کرده اند.
جانشین فرمانده انتظامی کشور با اشاره به بکارگیری پلیس افتخاری در کشور خاطرنشان کرد: بسترهای همکاری و مشارکت مردم با نیروی انتظامی در قالب پلیس افتخاری فراهم شده و تاکنون 50 هزار نفر در کشور از این طریق بکارگیری شده اند که امیدواریم تعداد آن ها در سال آینده افزایش پیدا کند.
کاهش سرقت ها در کشور
سردار مومنی با اشاره به کاهش برخی از جرایم از جمله سرقت ها در کشور، اعلام کرد: از ابتدای امسال تاکنون برخی از جرایم مانند سرقت های خرد در کشور 7 درصد و سرقت های مهم نیز 2 درصد کاهش پیدا کرده اند.
وی با بیان اینکه پلیس همواره آماده مقابله با تهدیدات است، گفت: پلیس با توجه به تهدیداتی که وجود دارد و برنامه ای که برای خود طراحی کرده در اماکن عمومی حضور پیدا می کند. البته این بدان معنا نیست که همیشه تهدیدی وجود دارد بلکه اغلب اوقات دلیل حضور پلیس برای رزمایش و اجرای مانور و تمرینی است تا در صورت بروز اتفاق یا تهدید، بتوانند بهترین واکنش را نشان دهند.
وی با اشاره به ماجرای سفارت عربستان هم خاطرنشان کرد: نیروی انتظامی مانند همیشه آمادگی کامل برای تأمین و حفظ امنیت سفارتخانه ها و اماکن دیپلماتیک را داشته و جمهوری اسلامی خود را متعهد می داند تا به طور کامل امنیت این مناطق را فراهم کند.
جانشین فرمانده انتظامی کشور با اشاره به فعالیت های پلیس فتا در رصد فضای مجازی و جرایم مربوط به این بخش، افزود: پلیس به تناسب گسترش فضای مجازی پلیس فتا را راه اندازی کرده که علیرغم جوان بودن این پلیس تخصصی، در بحث اقدامات و تجهیزات در منطقه جایگاه نخست را د اشته و در دنیا هم حرف برای گفتن دارد.
وی با بیان اینکه پلیس فتا به خوبی فضای مجازی را رصد می کند، گفت: اگر جرمی در فضای مجازی اتفاق بیفتد و همکاران ما در پلیس فتا به آن برسند مجرم شناسایی و دستگیر و به مراجع قضایی تحویل داده می شود. مردم هم می توانند در صورتی که با مواردی در این حوزه مواجه شدند، آن ها را با پلیس فتا درمیان بگذارند تا رسیدگی شود.
نظر شما