به گزارش خبرگزاری شبستان از بیرجند و به نقل از روابط عمومي استانداري خراسان جنوبي، وجه اله خدمتگزار گفت: مصوبات و وعده هايي كه در سفر معاون اول رئيس جمهوري به استان به تصويب رسيده بود روز گذشته به طور جد مورد پيگيري قرار گرفت.
وي به پيگيري مصوبات سفر رئيس جمهوري به استان نيز اشاره كرد و افزود: اين مصوبات نيز كه بخش اعظمي از آنها وارد مرحله عملياتي شده است نيز مورد پيگيري جدي قرار گرفت و مقرر شد اعتبارات باقي مانده در اين زمينه نيز تخصيص يابد.
استاندار خراسان جنوبی اتصال استان به خط ريلي راه آهن سراسري را از جمله مهمترين مصوبات سفر وی به استان اعلام کرد و تصريح كرد: اين امر نيز مورد تاييد معاون اول رئيس جمهوري قرار گرفت و مقرر شد در اولين فرصت اعتبارات مورد نياز براي اجراي اين پروژه از طريق فاينانس تامين و ابلاغ شود.
وي تامين منابع آبي و رفع مشكلات موجود در اين زمينه را مورد تاكيد جدي قرارداد و يادآورشد: با توجه به پتانسيل هاي بسيار خوبي كه استان در زمينه معادن فلزي و غيرفلزي داراست در اين زمينه نيز مقرر شد تصميمات و مصوباتي كه به تصويب رسيده به مرحله اجرا گذاشته شود.
خدمتگزار، استان خراسان جنوبي را داراي ظرفيت هاي بسيار بالايي در بخش هاي مختلف دانست و تصريح كرد: در كنار توانمندي هاي اين استان، خراسان جنوبي با مشكلات و محدوديت هايي نيز مواجه است كه اين امر توجه ويژه مسئولين كشوري را مي طلبد تا بتوان در يك بازه زماني مشخص نسبت به مرتفع ساختن آنها اقدامات لازم را صورت داد.
پیگیري پروژه هاي روستايي با حضور معاون توسعه روستايي رياست جمهوري
مقام عالي دولت در استان همچنين در ديداري جداگانه با معاون توسعه روستايي رياست جمهوري، پروژه هاي روستايي استان و نيز مصوبات سفر ايشان به استان را مورد پيگيري جدي قرار داد.
خدمتگزار اجراي سياست تثبيت جمعيت در نقاط مرزي و روستاها را از مهمترين اولويت هاي كاري دولت دانست و تصريح كرد: اين امر با پيگيري هاي مجدانه مسئولين استاني، نگاه ويژه مسئولين كشوري و توجه خاصي كه معاونت توسعه روستايي رياست جمهوري به استان هاي مرزي همچون خراسان جنوبي دارد در شرف محقق شدن است.
وي به اقدامات انجام شده در راستاي تثبيت جمعيت در مناطق روستايي و عشايري استان اشاره كرد و گفت: با پيگيري هاي جدي كه صورت گرفت در راستاي اجراي طرح هاي اشتغال زاي روستايي، مبلغ ۲۰ ميلياردو۷۰۰ ميليون تومان اعتبار به منظور اجراي طرح هاي اشتغالزا در روستاها در راستاي اجراي اين سياست به خراسان جنوبي اختصاص يافت.
وي ادامه داد: باتوجه به وضعيت و شرايط استان، اين آمادگي وجود دارد تا در صورت اختصاص اعتبارات بييشتر نسبت به جذب آنها اقدامات لازم از سوي مسئولين استاني صورت گيرد.
وي افزود: دكتر رضوي معاون توسعه روستايي رياست جمهوري نيز بعد از استماع درخواست هاي استان نسبت به پيگيري و اجرايي شدن آنها قول مساعد داد.
نظر شما