به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، سردار سید ضیاء الدین حزنی، فرمانده قرارگاه محرومیت زدایی سپاه، امروز(23 دی) در مراسم اهدای جهیزیه 120 نوعروس خانواده کمیته امداد امام خمینی(ره) در اهواز، با بیان اینکه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و کمیته امداد امام خمینی(ره) در یک مسیر الهی گام برمی دارند، گفت: نیروهای سپاه همواره حواسشان به مردم ایران بویژه مستضعفان بوده است.
وی با بیان اینکه محرومیت زدایی جزو راهبردهای اصلی سپاه پاسداران است، افزود: این قرارگاه تاکنون اقدامات موثری در راستای محرومیت زدایی انجام داده که ااز جمله آنها می توان به کمک به خانواده های بدسرپرست، خانواده های بی سرپرست، ایتام اهل سنت، بیماران صعب العلاج و... اشاره کرد.
سردار حزنی، تصریح کرد: در این بخش سپاه پاسداران اقدامات موثری نیز در حوزه های عمرانی، کشاورزی و غیرعمرانی در سطح استان های کشور و استان خوزستان انجام داده است.
وی همچنین از اجرای 2 هزار و 890 پروژه عمرانی در استان خوزستان خبر داد و اذعان داشت: این پروژه ها به همت سپاه پاسداران و با اعتباری بالغ بر 328 میلیارد و 460 میلیون ریال اجرایی شده اند.
فرمانده قرب کوثر قرارگاه خاتم الانبیا(ص)، ادامه داد: در حوزه های غیرعمرانی نیز 175 خانواده بی سرپرست، 125 خانواده بدسرپرست و 180 خانواده سخت درمان، در کوتاه ترین مدت شناسایی شده و اعتبارات مورد نیاز برای حمایت از آنان تخصیص داده شد.
وی با اشاره به وضعیت نگران کننده حاشیه های اهواز، آبادان و خرمشهر به لحاظ محرومیت، اضافه کرد: سپاه پاسداران آمادگی ایجاد شرایط حمایتی برای این شهرها و تلاش به منظور رفع محرومیت از حاشیه این شهرها را دارد.
سردار حزنی، با بیان اینکه جمهوری اسلامی در محرومیت زدایی عقب ماندگی زیادی دارد، تاکید کرد: به منظور رفع محرومیت ها و جبران عقب ماندگی باید همه نهادهای دست اندرکار در حوزه های مختلف خدمت رسانی به مردم را سرلوحه کار خود قرار دهند.
وی با اشاره به اینکه اهدای جهیزیه جزو اقدامات نوین قرارگاه محرومیت زدایی سپاه است، ابراز کرد: بر این اساس این قرارگاه با همکاری موسسه خیریه حضرت رقیه(س) و کمیته های امداد استان ها طرح اهدای جهیزیه به یک هزار و 300 نوعروس تحت پوشش کمیته امداد را در دستور کار قرار داده است.
مشاور فرماندهی سپاه پاسداران، با بیان اینکه این طرح در 10 استان کشور آغاز شده، خاطر نشان کرد: امیدواریم این اقدام خیرخواهانه در سایر استان ها و شهرهای کشورمان نیز اجرا شود.
وی با اشاره به مشکلات ازدواج جوانان در کشور، عنوان کرد: عقب ماندگی ما در این بخش زیاد است و باید بیشتر تلاش کنیم تا موانع ازدواج جوانان رفع شود و بتوانیم بخشی از جامعه را که از نظر اقتصادی شرایط مناسبی برای ازدواج ندارند حمایت کنیم.
سردار حزنی، یاد آور شد: تنها تهیه جهیزیه ملاک اصلی فعالیت نیست، بلکه ارائه خدمات مشاورهای، آموزش ها و مهارت های زندگی در راستای ازدواج صحیح مهمتر است که باید دنبال شود.
نظر شما