به گزارش خبرگزاری شبستان، خبرگزاری اسپوتنیک در گزارشی نوشت: پادشاه عربستان سعودی یکی از ثروتمندترین افراد در جهان و یکی از شخصیت های بانفوذ سیاسی در خاورمیانه است. شاید به همین دلیل باشد که رئیس جمهور آمریکا اغلب این چنین در مقابل وی کرنش می کند.
آل سعود از ثروتمندترین خانواده ها در جهان و بزرگترین خریدار سلاح های آمریکا است. واشنگتن از دیرباز وفاداری خود را به سعودی ها اثبات کرده بود و چشمان خود را به روی تامین مالی تروریست ها و یا اعدام بی گناهان توسط این پادشاهی بسته بود.
این کشور مالک یکی از بزرگترین شرکت های جهان یعنی شرکت نفتی «آرامکو» است.
آل سعود دقیق ترین شکل از اسلام فرقه ای یعنی وهابیت را که ریشه در اعتقادات عناصر داعش و القاعده دارد، ترویج می دهد. بر هیچ کس پوشیده نیست که ریاض مزدوران خود را آموزش می دهد و آنها را تشویق می کند تا علیه شیعیان بجنگند. در همین زمینه، سلاح های واشنگتن که در حجم انبوه به این پادشاهی ارسال می شود، مستقیما به دستان آل سعود می رسد.
این تجارت خوبی برای دلالان سلاح در آمریکا است. اگر سعودی ها تجهیزات نظامی آمریکا را خریداری می کردند، ثروتمندان آمریکایی تا این حد ثروت نمی اندوختند. این معامله بسیار سود آور است؛ اما نه برای کسانی که قربانی بمب های و گلوله های آمریکایی می شوند.
همکاری آمریکا – عربستان به نوعی همزیستی نزدیک بدل شده است. بسیار تعجب آور بود که واشنگتن اعدام «شیخ نمر باقر النمر» روحانی شیعه را محکوم نکرد و در خصوص مناقشه میان ایران و عربستان، از ریاض دفاع و تهران را محکوم کرد.
«کارلی فیورینا» نامزد جمهوری خواهان در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در همین خصوص می گوید: عربستان با وجودی که همیشه به شیوه ای که ما می خواهیم عمل نمی کند، متحد ماست.
در پس «همدردی های» واشنگتن با رژیم وحشی سعودی چیست؟ تصاویر به وضوح نشان می دهد که اوباما در مقابل پادشاه عربستان کرنش می کند.
آمریکا به عنوان یک متحد وفادار در خاور میانه به عربستان سعودی نیاز دارد و تعهدات کاخ سفید به توسعه دموکراسی زمانی که پای سود تجاری هنگفت اتحاد آمریکا – عربستان به میان می آید، به فراموشی سپرده می شود.
نظر شما