مدارس غیردولتی موجب ارتقا کیفی آموزش و پرورش می‌شود

خبرگزاری شبستان: مدیرکل توسعه مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه مردم انتظار برنامه ریزی باکیفیت و نظارت دقیق در مدارس غیردولتی دارند گفت: ورود مدارس غیردولتی در چرخه آموزشی منجر به کیفیت بخشی آموزش و پرورش شد.

به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری شبستان از انزلی، مجتبی زینی وند، مدیرکل توسعه مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش و پرورش امروز(20 دی) در همایش موسسان مراکز غیردولتی استان گیلان در دهکده ساحلی بندر انزلی گفت: مهمترین عامل در تاثیرگذاری و اجرای برنامه‌ها و مهمترین مولفه در تعیین اهداف و سیاستگذاری‌ها ایجاد باور در مجموعه سیاستگذار و مجری است.

 

وی توسعه مشارکت‌های مردمی را یکی از مهمترین سیاست‌های دولت تدبیر و امید عنوان کرد و افزود: مسئولان آموزش و پرورش بر استفاده از پتانسیل مردم، ورود سرمایه و سرمایه گذاری در این سازمان از طریق مدارس غیردولتی باور دارند.

 

زینی وند با انتقاد از رسانه‌ها در خصوص انتقاد بی‌دلیل از سیاست‌های آموزش و پرورش اذعان کرد: متاسفانه رسانه‌ها در حال ورود الفاظ جدید مانند مشارکت قلکی و غیره که توسط برخی‌ها مطرح می‌شود از طریق آموزش و پرورش به ادبیات کشور هستند.

 

وی تصریح کرد: عده‌ایی مغرض، از آموزش و پرورش به عنوان بنگاه اقتصادی نام می‌برند درحالیکه مدارس غیردولتی کمک بازوی ادارات آموزش و پرورش و برگرفته از آموزه‌های دینی و مکتب و شریعت است.

 

مدیرکل توسعه مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: ورود مدارس غیردولتی در چرخه آموزشی منجر به کیفیت بخشی آموزش و پرورش شد.

 

وی با بیان اینکه در دولت تدبیر و امید 15 کارگروه جهت احصا موانع و مشکلات مدارس غیردولتی تشکیل شد گفت: در مواردی کمک‌های حمایتی و تسهیلاتی به مدارس غیردولتی می‌شد که چند سالی است قطع شده است.

 

مدیرکل توسعه مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: طبق ماده 13 قانون، دولت می‌تواند 50 درصد از سرانه دانش آموز را به مدارس غیردولتی بدهد که اختیاری بوده و قانون نیست و با توجه به مشکلات اقتصادی امروز بودجه و امکاناتی به مدارس غیر دولتی اختصاص نیافته است.

 

وی ادامه داد: این لایحه جهت تصویب به مجلس اعلام شده تا در صورت قانونی شدن، اجرا شود.

 

صندوق حمایتی کمک به مدارس غیردولتی تشکیل می‌شود

زینی وند با بیان اینکه بیش از 90 درصد بودجه وزارت آموزش و پرورش صرف حقوق نیروی انسانی این وزارتخانه می‌شود اذعان کرد: در قانون جدید، صندوق حمایتی کمک به مدارس غیردولتی تشکیل می‌شود که اساسنامه آن نیز آماده تا به محض تصویب به هیئت دولت ارائه شود.

 

وی تاکید کرد: اساسنامه این صندوق حمایتی بعد از تائید شورای نگهبان و تصویب مجلس، اجرا می‌شود.

 

مدیرکل توسعه مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه تسهیلات دولت برای کمک به مدارس غیردولتی بسیار اندک است افزود: درصددیم تا با رایزنی با چندین بانک تسهیلات حمایتی برای مدارس غیردولتی فراهم کنیم.

 

وی با تاکید بر اینکه مردم انتظار برنامه ریزی باکیفیت و نظارت دقیق در مدارس غیردولتی دارند افزود: در این مدارس باید از توانمندی اولیاء جهت ارتقا کیفیت برنامه‌ها استفاده شود.

 

درصد بالایی از مدارس غیردولتی استیجاری هستند

زینی وند با تاکید بر استحکام بنای مدارس غیردولتی افزود: درصد بالایی از مدارس غیردولتی استیجاری هستند و باید استحکام بنای آنان توسط نوسازی مدارس تایید شود.

 

وی با اشاره به مدارس خاص تصریح کرد: در تلاش برای متوازن کردن مدارس خاص هستیم و سیاست تعدیل و توازن این مدارس در دستور کار است.

 

مدیرکل توسعه مدارس و مراکز غیردولتی وزارت آموزش و پرورش طرح شهاب را سیاستی جهت متوازن کردن مدارس تیزهوشان دانست و گفت: این طرح حرکت خوبی است که توسط سمپاد آغاز شده و امیدواریم ساماندهی در جذب تیزهوشان آغاز و تهدیدی برای مدارس غیردولتی نباشد.

 

وی با بیان اینکه سیاست دولت توسعه بخش غیردولتی است اظهارکرد: مدارس غیردولتی باید اعتماد مردمی را جذب تا صندلی خالی نداشته باشند.

 

زینی وند ادامه داد: الگوی توسعه مدارس غیردولتی در بسیاری از استان‌ها تدوین شده است تا به سیاست‌های توسعه‌ایی جدا از تهدید برای مدارس دست یافت.

 

وی با بیان اینکه الگوی شهریه مدارس غیردولتی موجب تعدیل شدن شهریه‌ها شد اذعان کرد: از روز گذشته تا 15 دی سامانه مربوط به شهریه‌ها باز و بر اساس تقویم زمانی باید داده‌ها ثبت تا راستی آزمایی صورت گیرد.

کد خبر 514278

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha