۷۰ درصد مساجد کهگیلویه و بویراحمد امام جماعت ندارند

خبرگزاری شبستان: مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی مساجد کهگیلویه و بویراحمد، با بیان اینکه ۷۰ درصد مساجد این استان امام جماعت ندارند، افزود: بسیاری از روحانیون فقط در ماه های محرم و رمضان در مساجد استان حضور پیدا می کنند.

به خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، رضا قاسمی، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد کهگیلویه و بویراحمد ظهر امروز(20 دی) در نشست با کارکنان این دبیرخانه که با حضور معاون آموزش و پژوهش ستاد عالی کانون های فرهنگی مساجد کشور برگزار شد، گفت: اعضای کانون های فرهنگی و هنری مساجد در این استان فعالیت های خوب و ارزنده ای انجام می دهند.

 

وی از فعالیت 520 کانون فرهنگی و هنری در مساجد این استان خبر داد و افزود: 70 درصد این کانون ها روستائی، 18 کانون عشایری و مابقی شهری هستند.

 

قاسمی عمده مشکل مساجد این استان را بحث زیرساخت ها دانست و اظهار داشت: با توجه به اینکه بیشتر مساجد روستایی بوده و مردم این مناطق نیز محروم هستند، لذا از لحاظ امکانات زیرساختی، تجهیزات و امکانات در مضیقه قرار دارند.

 

این مسئول فرهنگی و هنری کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: با توجه به اینکه در روستاها فعالیت فرهنگی و جذبه ای برای نوجوانان و جوانان وجود ندارد، اگر بستر مناسب فراهم شود می توان افراد بسیاری را جذب کانون های فرهنگی و هنری مساجد کرد.

 

وی با بیان اینکه 70 درصد مساجد این استان امام جماعت ندارند، یادآور شد: بسیاری از مساجد فقط امام جماعت فصلی دارند که فقط در ماه های محرم و رمضان در مساجد استان حضور پیدا می کنند.

 

قاسمی کار و فعالیت در کانون ها را نیازمند انرژی فراوان دانست و ادامه داد: علیرغم مشکلاتی که مساجد و کانون ها دارند، انسجام و همدلی خوبی بین اعضای کانون های فرهنگی و هنری مساجد این استان برقرار است.

 

مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد کهگیلویه و بویراحمد، نماد این همدلی و انسجام اعضای کانون ها را در سوگواره ملی شعر سجده های امام سجاد(علیه السلام) عنوان و خاطرنشان کرد: این سوگواره ملی با نظارت دبیرخانه استانی و فعالیت اجرایی و مستمر اعضای 24 کانون فرهنگی و هنری در سطح مطلوبی برگزار شد.

 

وی با بیان اینکه اعضای کانون های فرهنگی و هنری مساجد این استان در همه زمینه ها فعالیت های خوبی داشته و دارند، افزود: این فعالیت هایی اجرایی و آموزشی نشان از اجرای صحیح سیاست برون سپاری فعالیت ها به کانون ها و نقش نظارتی دبیرخانه است.

 

قاسمی طرح نظارتی ابتکاری استان کهگیلویه و بویراحمد را یکی از بهترین طرح ها جهت شناسایی نقاط ضعف و قوت کانون های فرهنگی عنوان و یادآور شد: در این طرح که به مدت دو سال در حال اجراست، اعضای معین هر شهرستان نقط ضعف و قوت هر کانون را شناسایی و کلیه مشخصات مسجد و تجهیزات اهدایی به کانون به همراه دیگر اطلاعات را ثبت و به دبیرخانه استانی منعکس می کنند.

 

این مسئول فرهنگی و هنری کهگیلویه و بویراحمد، خرید تجهیزات از محل اعتبارات استانی، برگزاری دوره های آموزشی، نشست های مشورتی، سرکشی و نظارت بر فعالیت کانون ها، اجرای طرح های مختلف در کانون ها را از جمله فعالیت های اجرایی در طول سال جاری عنوان کرد.

 

کد خبر 514245

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha