دانش آموزان نیازمند الگوسازی/ بیش از ۱۲۰۰  کانون فرهنگی و تربیتی در کشور فعالیت می کنند

خبرگزاری شبستان: مدیرکل فرهنگی هنری اردوهای و فضاهای پرورشی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه قبل ازنیاز به اسطوره سازی نیاز به اسوه سازی داریم، گفت: دانش آموزان ما نیازمند به الگو، سیره و روش هستند و به نوعی احساس بی هویتی می کنند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، مهدی علی اکبرزاده، مدیر کل فرهنگی هنری اردوهای و فضاهای پرورشی وزارت آموزش و پرورش، امروز (20 دی)در همایش سراسری روسای ادارات کارشناس مسئولان فرهنگی و هنری اردوها و فضا های پرورشی گفت: توانمندی های زیادی در هر شهرستان ها نهفته است و استعدادهای خوبی در آن رشد پیدا می کند اما فرصتی برای شناخت این استعدادها و توانمندی ها فراهم نشده است.

 

وی خطاب به روسای ادارات کارشناس مسئولان فرهنگی و هنری اردوها و فضاهای پرورشی، افزود: با انگیزه مضاعف و با نوعی دیگر باید کار را شروع کرد و دیدگاه ها باید همسو شود.

 

علی اکبرزاده اظهارداشت: ما برگزار کننده صرف اردوهای دانش آموزی و مسابقات فرهنگی و هنری نیستیم بلکه برنامه ریزان و جهت دهنده برنامه های فرهنگ و هنر دانش آموزان هستیم.

 

وی تصریح کرد: ما باید بتوانیم به عنوان مسئول فرهنگی هنری استان نیاز جامعه و دانش آموزان را شناسایی کنیم و متناسب با آن برنامه ریزی کنیم.

 

مدیرکل فرهنگی هنری اردوهای و فضاهای پرورشی وزارت آموزش و پرورش گفت: اکنون ما در فضایی زندگی می کنیم که قبل از اینکه نیاز به اسطوره سازی داشته باشیم نیاز به اسوه سازی داریم چرا که در جامعه کنونی دانش آموزان ما نیازمند به یک الگو هستند.

 

دانش آموزان احساس بی هویتی می کنند

وی افزود: اکنون فضایی که اصطحکاک الگوها چه در داخل و چه در خارج بیداد می کند ما نباید قهرمان سازی کنیم. دانش آموزان ما نیازمند به الگو، سیره و روش هستند و به نوعی احساس بی هویتی می کنند.

 

علی اکبر زاده اظهارداشت: ما باید پیش از اینکه به فکر پر کردن موزه ها باشیم به فکر آموزه ها باشیم و اینکه چه آموزش می دهیم را باید مورد توجه قرار دهیم.

 

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه بیش از یک هزار و 200 کانون فرهنگی و تربیتی در کشور وجود دارد که آیا توانسته اند تربیت را به درستی انجام دهند.

 

مدیرکل فرهنگی هنری اردوهای و فضاهای پرورشی وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: ما باید توجه داشته باشیم که مدیریت های فرهنگی، روزانه نیست بلکه سال ها نیاز است تا نتیجه بدهد و این ساختن یک ساختمان نیست که بخواهیم شمارش معکوس آن را اعلام کنیم. کارهای فرهنگی کنتور بردار نیست بلکه در هر لحظه در حال تغییرات است.

 

وی با بیان اینکه باید دیدمان را تغییر و وسعت آن را گسترش دهیم، اظهارداشت: باید نگاه های خود را نسبت به وقایع دینی و مذهبی تقویت کرد که انجام این کار نیاز به هزینه نیست بلکه با عشق و علاقه می توان اثرگذار بود.

 

 

کد خبر 514163

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha