«مدهامّتان» برند فعالیت‌های قرآنی کانون‌های فرهنگی هنری است

خبرگزاری شبستان: مجتبی میرزایی نسب، با اشاره به سابقه دیرینه پیوند مساجد با قرآن، تشکیل‌ کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد و توسعه فعالیت‌‌های قرآنی در این کانون‌ها را نوعی استحکام بخشی پیوند قرآن و مساجد برشمرد.

 مجتبی میرزایی نسب، دبیر جشنواره قرآنی «مدهامّتان» و مسئول دبیرخانه دائمی جشنواره های فرهنگی و هنری جوانان مساجد کشور در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در اصفهان هدف تشکیل کانون‌‌های فرهنگی و هنری مساجد را در نگاه اولیه جذب بیشتر جوانان و نوجوانان به مسجد عنوان کرد و گفت: از این رو جوانان با حضور در این کانون‌ها در کنار آشنایی بیشتر با اجتماع و نقش مساجد در جامعه می‌توانند با توسعه فعالیت‌های قرآنی با این کتاب بزرگ الهی انس بگیرند و نسبت به توسعه و ترویج فرهنگ قرآنی اقدام کنند.

 

دبیر جشنواره قرآنی «مدهامّتان»، به تشکیل کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد از سال 71 اشاره کرد و افزود: طی فعالیت‌های این کانون‌ها در سطح مساجد کشور اقدامات خوبی در حوزه انس جوانان با فعالیت‌های قرآنی انجام شده است که بیشتر جنبه تبلیغی و فرهنگی داشته است.

 

وی به لزوم ایجاد فضای رقابتی در حوزه فعالیت‌های قرآنی نیز اشاره کرد و گفت: با توجه به تصمیمات اتخاذ شده در ستاد عالی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد کشور برگزاری جشنواره قرآنی «مدهامّتان» در دستور کار قرار گرفته است و تا کنون 10 دوره از این مسابقات برگزار شده است که آخرین دوره آن در آذر ماه سال جاری در اصفهان به پایان رسید.

 

میرزایی نسب به استقبال کانون‌های فرهنگی و هنری سراسر کشور از جشنواره قرآنی «مدهامّتان» اشاره کرد و اظهار داشت: برگزاری این مسابقات در راستای ایجاد فضای رقابتی در تمام کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد مورد اقبال بود و بارزترین ویژگی آن را می‌توان محدودیت سنی 8 تا 30 سال و مسجد محور بودن آن دانست.

 

وی با اشاره به اینکه شناسایی استعداد‌‌های نهفته در حوزه های قرآنی در بین بچه‌های کانون های فرهنگی و هنری مساجد سراسر کشور از جمله اهداف برگزاری جشنواره قرآنی «مدهامّتان» است، ادامه داد: در کنار شناسایی این استعدادها در سطوح مختلف سنی می‌توان برنامه‌ریزی بهتری برای تخصصی‌تر کردن و رشد این استعداد‌ها داشت.

 

دبیر جشنواره قرآنی «مدهامّتان»  این جشنواره را برندی برای فعالیت‌های قرآنی کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد سراسر کشور عنوان کرد و افزود: در این زمینه باید یادآور شوم که مسابقات گوناگونی در بخش‌های مختلف قرآنی در کشور برگزار می‌شود و تخصصی برگزار کردن جشنواره قرآنی «مدهامّتان» این جشنواره را از دیگر جشنواره‌ها متمایز ساخته است.

 

وی با اشاره به اینکه طی برگزاری جشنواره قرآنی «مدهامّتان» رشته‌های حفظ، قرائت، ترتیل، اذان، تفسیر، مفاهیم و صحت حمد و سوره و اذکار نماز در دستور کار بوده است، اضافه کرد: در این زمینه‌ها ظرفیت‌های نوجوانان و جوانان عضو کانون‌های مساجد کشور به خوبی شناسایی شده است و با برگزاری دوره‌های آموزشی این استعدادها برای حضور در عرصه‌های رقابتی بین‌المللی تربیت شده‌اند.

 

میرزایی نسب به تثبیت جشنواره قرآنی «مدهامّتان» در سطح کشور اشاره کرد و افزود: این مسابقه طی پنج سال گذشته به تثبیت کامل رسیده است و از این رو با استفاده از ظرفیت داوران بین‌المللی و ملی در برگزاری این جشنواره در سطح ملی نسبت به ارتقای سطح کیفی آن اقدام کرده‌ایم.

 

وی به تشکیل جلسات تخصصی آسیب‌شناسی جشنواره قرآنی «مدهامّتان» پس از هر دوره برگزاری اشاره کرد و گفت: این آسیب شناسی در هر دوره به تخصصی شدن مسابقات کمک ویژه‌ای می‌کند.

 

دبیر جشنواره قرآنی «مدهامّتان» با خروجی‌های این جشنواره در هر دوره برگزاری و حضور برگزیدگان آن در مسابقات بین‌المللی اشاره کرد و اظهار داشت: در حال حاضر درخت جشنواره قرآنی «مدهامّتان» به بار نشسته و میوه آن را می‌توان در کسب مقامات برگزیدگان این جشنواره در مسابقات بین‌المللی دید که قاریان و حافظانی همچون آقایان مهدی شایق، حامد ولی‌زاده و بهزاد حجیری دید که موفق به کسب مقامات مختلف در مسابقات بین‌المللی شدند.

 

وی به رایزنی مسئولان جشنواره قرآنی «مدهامّتان»  با سازمان اوقاف و امور خیریه کشور برای حضور برگزیدگان این جشنواره در مسابقات قرآنی اوقاف اشاره کرد و گفت: اوقاف نیز در این زمینه همکاری خوبی داشته است.

 

میرزایی نسب تمام اقدامات انجام شده در حوزه انس با قرآن و توسعه فعالیت‌های قرآنی را گامی کوتاه دانست و گفت: هنوز راه زیادی تا پر کردن خلاء‌های قرآنی در کشور داریم و باید برنامه‌ریزی‌های جدی‌تری در راستای تحقق اهداف‌مان داشته باشیم.

 

کد خبر 514058

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha