انتخاب نفرات اعزامی به مسابقات بین المللی قرآن، در سه مرحله انجام می گیرد

خبرگزاری شبستان: تک فلاح گفت: برخلاف ادوار گذشته که نفرات اول و دوم مسابقات سراسری به صورت خودکار به مسابقات بین المللی اعزام می شدند، امسال نفرات ممتاز و عالی در قالب تیم ملی قرآن، در دوره های آموزشی و ارزیابی مختلف شرکت می کنند.

داود تک فلاح، مسئول کمیته طرح و برنامه ستاد عالی هماهنگی مسابقات قرآن کریم با اشاره به برگزاری جلسات شورای مشورتی به منظور بررسی روند اعزام قاریان و حافظان به مسابقات بین المللی قرآن، طی هفته های جاری و آینده به خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان گفت: حضور سازمان ها و نهادهای قرآنی در این جلسات، جنبه مشورتی و راهنمایی دارد و تصمیم نهایی با کمیته اعزام دفتر مقام معظم رهبری (ستاد عالی هماهنگی مسابقات قرآن کریم) است.

 

روند متفاوت اعزام قاریان و حافظان به مسابقات بین المللی

وی افزود: امسال مراحل آمادگی شرکت کنندگان در مسابقات بین المللی با ساز‌وکاری متفاوت برگزار شود. به طوری که برخلاف ادوار گذشته که نفرات اول و دوم مسابقات سراسری به صورت خودکار به مسابقات بین المللی اعزام می شدند، امسال نفرات ممتاز و عالی در قالب تیم ملی قرآن، در دوره های آموزشی و ارزیابی مختلف شرکت می کنند و پس از ارزیابی ها، به رقابات اعزام می شوند.

 

 

مسئول کمیته طرح و برنامه ستاد عالی هماهنگی مسابقات قرآن کریم ادامه داد: طبق مقررات تازه، ممکن است فردی که در مسابقات کشوری، حائز رتبه ممتاز و بیشترین امتیاز شده است به دلیل حضور ضعیف در دوره های آمادگی، به رقابت های بین المللی اعزام نشود.

 

آمادگی شرکت کنندگان در سه مرحله

وی با اشاره به برنامه ریزی های گسترده به منظور ارایه آموزش های لازم به شرکت کنندگان و نزدیک شدن شاخص ها به سطح مسابقات بین المللی قرآن کریم ادامه داد: اعزام قاریان و حافظان به مسابقات بین المللی در سه مرحله انجام می گیرد:

مرحله اول، شامل احراز شرایط ویژگی های مطلوب و استاندارد مطابق با قاری طراز بین المللی. مرحله دوم، بومی سازی است که طی آن هر قاری مطابق با محل برگزاری مسابقات برای نمونه مالزی یا ایران آماده می شود. مرحله سوم، شامل ارایه برنامه های آموزشی و انجام ارزیابی های مختلف است.

 

آمادگی هر قاری با توجه به مشخصات میزبان رقابت ها

تک فلاح خاطرنشان کرد: در مرحله بومی سازی، هر قاری منطبق با شرایط و ویژگی های محل برگزاری مسابقات بین المللی آماده می شود. برای مثال ممکن است قاری الف برای کشور مالزی، قاری ب برای کشور ایران و قاری ج برای هند، آماده شود.

 


وی گفت: روند بومی سازی اعزام قاریان و حافظان به مسابقات بین المللی در رقابت ها استانی نیز انجام می شود؛ زیرا برخی استان ها به تلاوت خاصی اعتقاد دارند. برای مثال در خطه آذربایجان، تبریزی ها به تلاوت فنی و زیبا و اردبیلی ها به تلاوت شش دانگ توجه دارند.

مسئول کمیته طرح و برنامه ستاد عالی هماهنگی مسابقات قرآن کریم ادامه داد: مکان و زمان دقیق برگزاری مراحل مختلف آماده سازی نفرات اعزامی به مسابقات بین المللی قرآن، هفته آینده مشخص می شود.

کد خبر 513964

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha