مختارنامه به وحدت جهان اسلام و تقریب مذاهب توجه نکرده است

رئیس مرکز پژوهش های اسلامی مجلس شورای اسلامی بااشاره به اینکه توجه به شرایط حساس وسرنوشت سازجهان اسلام درحال حاضر رسالت فیلمساز، فیلم دینی است،گفت: مختارنامه به وحدت جهان اسلام و تقریب مذاهب توجه نکرده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، حجت الاسلام احمد مبلغی، رئیس مرکز پژوهش های اسلامی مجلس شورای اسلامی گفت: وحدت جهان اسلام اصل مهمی است که امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری پس از انقلاب بسیار بر آن تاکید کردند و لازم است همه ما از جمله فیلمسازان این اصل مهم را مورد توجه قرار دهند و از نگاه های تفرقه آمیز دوری کنند.


وی با بیان اینکه عظمت مذهب تشیع در این است که در فضای عمومی جهان اسلام قرار گیرد، اظهار داشت: ضرورتی ندارد برخی مسائل از یک تریبون عمومی که مخاطبان گسترده ای نیز دارد مطرح شود بلکه این بحث ها باید در بین خواص و در فضاهای تخصصی مورد بحث و بررسی قرار گیرند.
 

وی با هشدار نسبت به اینکه مضامین دینی همواره با خطوط قرمزی روبرو هستند که باید فیلمساز از آنها آگاهی داشته باشد، تصریح کرد: تاریخ اسلام با پیچیدگی هایی روبروست که اگر فیلمسازی از آنها آگاه نباشد به بیراهه می رود.


مبلغی ادامه داد: این مضامین در نزد مردم از قداست بالایی برخوردار است و پیچیده در ابهامات و مسائلی است که فقط کارشناسان فن قادر به تحلیل آن هستند به همین دلیل کمک گرفتن از متخصصان حوزه علمیه در فیلم های دینی یک ضرورت انکار ناپذیر است.


به گزارش ستاد خبری سومین سوگواره لحظه های عاشورایی، این مدرس حوزه علمیه دیدگاهش را درباره نمایش چهره حضرت عباس(ع) در سریال مختارنامه بیان کرد و گفت: براساس منابع شرعی هر عملی که متضمن وهن باشد و تلقی بی حرمتی شود از دیدگاه شرعی ممنوع است و تشخیص چنین موضوعی با عرف است.


رئیس مرکز پژوهش های اسلامی مجلس شورای اسلامی افزود: در مورد نمایش دادن چهره حضرت عباس(ع) موضوع مشتبه است، برخی نشان دادن چهره را باعث شکسته شدن حرمت آن حضرت می دانند و برخی نظری مخالف دارند که به اعتقاد من وقتی این اختلاف نظر وجود دارد بهتر است از این امر پرهیز شود.
  

پایان پیام/

کد خبر 51392

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha