لزوم آسيب شناسي مهجوريت يادگار پيامبر اسلام(ص) در هفته قرآن و عترت

خبرگزاری شبستان: فرماندار شهرستان محمودآباد بر لزوم آسيب شناسي مهجوريت يادگار وحياني رسول خدا(ص)در هفته قرآن و عترت مازندران تاكيد كرد و گفت: فهم قرآن در سايه تدبر در آيات الهي زمينه رفع مهجوريت اين كتاب آسماني را فراهم مي نمايد.

يحيي يوسف پور، فرماندار شهرستان محمودآباد امروز(19دي) درگفتگو با خبرنگار خبرگزاري شبستان از ساري درخصوص هفته قرآن و عترت مازندران اظهار داشت: با توجه به اينكه انقلاب اسلامي ايران چهارمين دهه از عمر خويش را سپري مي كند و در اين عرصه ترويج و نشر معارف قرآن و اهل بيت(عليهم السلام) را اساس كار خود قرار داد و قانون اساسي كشور نيز بر اين مبنا پايه ريزي شده اما همواره در اين مسير طفل نوپايي بود و تا رسيدن به مقصود و مطلوب فاصله اي بسيار دارد.

 

وي افزود: گرچه درطول سال هاي گذشته برنامه هاي متعددي اعم از جلسات انس با قرآن، شب هاي قرآن، جلسات انس و معرفت، بينش افزايي در فهم و معرف قرآن و اهل بيت(عليهم السلام) برگزار شده اما توفيق چنداني در عمل نداشته و نتوانسته تاثير قابل ذكري در فتح دل هاي جوانان و ملت عزيز ايران اسلامي داشته باشد.

 

يوسف پور با بيان اينكه در سال هاي اخير مهجوريت قرآن كاملا مشهود بوده و اين مهم خود ناشي از عدم درك معارف قرآن و اهل بيت(عليهم السلام) از سوي مخاطبان آن است، گفت: با توجه به اينكه اين معارف ناب و خالص بوده و از طرفي جان و ضمير نوجوانان و جوانان اين مملكت نيز پاك و بي آلايش است اما محصولي مفيد از اين مزرعه پاك و بذر مرغوب برداشت نشده است.

 

وي بر لزوم آسيب شناسي مهجوريت قرآن يادگار وحياني رسول خدا(صلي الله عليه وآله وسلم) تاكيد كرد و افزود: نقش معلم و مربي قرآن بسيار حائز اهميت است اگر جان معلم قرآني نباشد محصول كار جزء قرآن خواناني كه فقط الفاظ و عبارات قرآن را از بر كرده و از عمق و محتواي قرآن بي نصيب مانده، چيز ديگري نخواهد بود.

 

يوسف پور، فهم قرآن در سايه تدبر در لايه هاي عميق و پرمغز آيات الهي را از جمله راه هاي برون رفت رفع مهجوريت قرآن و بازگشت به فرهنگ ناب قرآني دانست و عنوان داشت: بهره گيري از شيوه ديالوگ بيان آيات كلام الله مجيد زمينه فهم اين كتاب آسماني را فراهم مي نمايد.

 

وي با بيان اينكه در اين روش آيات الهي همانند دو انسان با يكديگر گفتگو مي نمايند، تصريح كرد: در اين روش آيه اي پرسش و آيه اي ديگر پاسخ اين پرسش است بدين ترتيب كه مخاطب از قرآن سوال مي كند و پاسخ نيز آيه اي از قرآن خواهد بود.

 

يوسف پور با اشاره به اينكه با روش ديالوگ روح پرسشگري در مخاطبان بيدار مي شود، گفت: در اين روش گويا آيات مستقيما با شخص تكلم مي كند و هرگز خواهان جدايي از قرآن نيست.

 

وي با بيان اينكه برگزاري هفته قرآن و عترت در استان زمينه ساز توجه همگان را در مدتي معين به قرآن و عترت معطوف مي دارد، خاطرنشان كرد: قرآن كريم در آياتش خود را «تبياناً لكل شي» معرفي نموده و تمامي نيازهاي بشر در آن جانمايي شده كه با تمسك به اين يادگار ارزشمند پيامبراسلام(صلي الله عليه وآله وسلم)، جامعه به سوي سعادت رهنمون مي شود.

 

يوسف پور با اشاره به آيه 30سوره فرقان وَقَالَ الرَّسُولُ يَا رَبِّ إِنَّ قَوْمِي اتَّخَذُوا هَذَا الْقُرْآنَ مَهْجُورًا، عنوان داشت:عدم برقراري پيوند منطقي و خردمندانه بين قرآن و انسانها به معني مهجوريت قرآن است.

 

وي با تاكيد اينكه اطلاع رساني جهت حضور پورشور مردم و مسئولين در برنامه هاي هفته قرآن و عترت استان مورد توجه فرمانداري محمودآباد خواهد بود، گفت: فرمانداري اين شهرستان آمادگي دارد با همكاري همه دستگاه ها در اجراي هرچه بهتر برنامه هاي تدوين شده اين هفته با هدف تعميق فرهنگ قرآن و اهلي بيت(عليهم السلام)، مشاركت نمايد.

 

يوسف پور ابراز اميدواري كرد: برگزاري برنامه هاي اين هفته منشا اجراي برنامه هاي عميق و اثرگذار در آينده باشد.

کد خبر 513858

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha