خبرگزاری شبستان: سرویس قرآن و معارف: حمیدرضا عباسی و حمید شاکرنژاد، قاریان بین المللی، بامداد چهارشنبه، 9 دی ماه 94 در حال بازگشت از قضاوت مسابقات قرآن کریم در جاده سبزوار، دچار حادثه رانندگی شدند. متاسفانه تلاش ها برای بهبود اوضاع جسمانی حمیدرضا عباسی بی فایده ماند و بعدازظهر 15 دی ماه 94 جان به جان آفرین تسلیم کرد. اما الحمدالله، حمید شاکرنژاد، بهبود یافت.
حمیدرضا عباسی، رتبه چهارم مسابقات بین المللی مالزی و رتبه سوم مسابقات بین المللی کویت، از کودکی به صورت حرفه ای، وارد فعالیت های قرآنی شد و پس از ممارست و پشتکار، به استادی خوش لحن و ممتاز در سطح جهانی، تبدیل شد. به منظور شناخت بیشتر این قاری، گفت و گویی با سیدجواد سادات فاطمی، استاد بین المللی قرآن کریم، داشتم که تقدیم می شود.
سادات فاطمی با تسلیت درگذشت حمیدرضا عباسی، قاری ممتاز کشورمان به جامعه قرآنی و خانواده آن مرحوم، گفت: سابقه آشنایی بنده با مرحوم عباسی به دهه 60 و حضور در مجالس قرآنی برمی گردد. وی افزود: مرحوم عباسی از قرای باسابقه مشهد است که از حدود سال 67 به طور جدی وارد فعالیت های قرآنی شد و بنده در جلسات مختلف ایشان را می دیدم.
صاحب جایگاه ویژه در جامعه قرآنی
قاری ممتاز کشور ادامه داد: حمیدرضا عباسی همواره خوش صورت، خوش اخلاق و خوش برخورد بود. به همین دلیل صاحب امتیاز و جایگاه ممتازی در میان جامعه قرآنی مشهد و کشور بود.
وی با بیان اینکه استاد عباسی از نظر اخلاقی جزو نمونه های برتر و برجسته جامعه قرآنی کشور بود، گفت: ایشان در برخورد با همه، بسیار خوش اخلاق، گرم و مودب بودند؛ به طوری که بعید می دانم کسی خاطره بدی از ایشان داشته باشد.
وقتی نفر اول مسابقات بین المللی نشد
سادات فاطمی رعایت کمال ادب را جزو ویژگی های برجسته مرحوم عباسی دانست و افزود: بنده در مسابقات بین المللی قرآن مالزی، استاد راهنمای ایشان بودم. به همین دلیل خاطرات فراوان از آن سفر به یاد ماندنی دارم. تلاوت ایشان نسبت به سایر رقبا بسیار برتر و ممتاز بود اما از آن رو که معمولا در مسابقات بین المللی به صورت نوبتی کشورها حایز رتبه اول می شوند، ایشان از کسب چنین مقامی که حقیقتا شایسته شان بود، بازماندند.
نکته قابل توجه اینکه بروز چنین رویدادی که طبیعتا ناراحت کننده است تاثیر چندانی در روحیه بشاش و چهره خندان مرحوم عباسی نداشت و می گفت: خواست خدا بوده است.
مسلط به فنون نغمات و مقامات عربی
وی ادامه داد: استاد عباسی ضمن برخورداری از صوت خوب، بسیار خوش لحن، مسلط به فنون نغمات و مقامات عربی بود.
استاد بین المللی قرآن کریم گفت: مرحوم عباسی به طور خاص به تلاوت های استاد مصطفی اسماعیل و استاد شحات انور علاقه فراوانی داشت. البته در نوجوانی، تلاوت استاد عبدالباسط را تقلید می کرد اما در دوره بلوغ، تغییر سبک داد.
نظر شما