اخذ مالیات، ارزش افزوده، سود بالای بانکی و مشکلات بیمه ای، عمده ترین مشکلات واحدهای تولیدی 

خبرگزاری شبستان: رئیس اتاق بازرگانی خراسان شمالی اخذ مالیات، ارزش افزوده، سودهای بالای بانکی و مشکلات بیمه ای را از عمده ترین مشکلات واحدهای تولیدی استان دانست و بر حمایت بیشتر دولت به منظور حل این مشکلات تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بجنورد؛ محمد صمدی، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی خراسان شمالی در جلسه ای که به منظور بررسی مشکلات واحدهای تولیدی در محل اتاق بازرگانی برگزار شد، با بیان این که براساس قانون، اتاق ها در اقتصاد کلان کشور مشاور قوای سه گانه مملکت و دارای شخصیت حقوقی و استقلال مالی هستند، از مسئولان استان خواست در راستای کمک و مساعدت بیشتر با بخش خصوصی، مشارکت و همیاری لازم را داشته باشند.

 

وی یکی از اهداف و رسالت های بخش خصوصی و تولید را کمک رسانی به دولت در راستای توسعه و رونق اقتصادی در بخش های مختلف کشور دانست و اظهار داشت: مسئولان می توانند از کارشناسان اتاق بازرگانی به عنوان صاحبان اصلی بخش خصوصی برای ارائه مشاوره لازم در زمینه عرصه تولید استان و کمک رسانی به این قشر بهره گیرند.

 

وی برتعامل و همکاری بیشتر بخش خصوصی با بخش دولتی تاکید کرد و گفت: بخش خصوصی به عنوان صاحبان عرصه کارآفرینی می توانند در اقتصاد پویا استان کمک رسان باشند.

 

رئیس اتاق بازرگانی خراسان شمالی اخذ مالیات، ارزش افزوده، سودهای بالای بانکی و مشکلات بیمه ای را از عمده ترین مشکلات واحدهای تولیدی استان برشمرد و بر ایجاد تعادل در اخذ مالیات ازبخش خصوصی و دولتی تاکیدکرد.

 

وی، حمایت های بیشتر از بخش تولید به منظور رونق این بخش و توسعه اقتصاد کشور را مورد تاکید ویژه قرار داد.

 

لزوم سرکشی دائم به واحدهای تولیدی به منظور بررسی مشکلات

علی محمد جاجرمی، رئیس کمیسیون صنعت اتاق بازرگانی خراسان شمالی نیز در ادامه در رابطه با ارائه تسهیلات بانکی به واحدهای تولیدی استان، گفت: بانک ها بایستی دائم از واحدهای تولیدی و تسهیلات گیرندگان سرکشی و مسائل و مشکلات آنان را رصد کنند.

 

وی متذکر شد: زمانی که بانکی تسهیلات می دهد بایستی واحد تولیدی را رصد کنند تا تسهیلات بجا و درست استفاده شود.

 

وی  از قبول نکردن طرح توجیهی تولیدکنندگان استان از سوی بانک ها برای دریافت تسهیلات انتقاد کرد و اظهارداشت: متاسفانه بانک ها طرح های کارشناسی مجموعه تولیدی را قبول ندارند و با ارائه طرح های کارشناسی خود، تسهیلات به واحدهای تولیدی پرداخت می کنند.

 

جاجرمی افزود: در زمان پرداخت تسهیلات بخشی از تسهیلات به ساخت و ساز اختصاص می دهند و بعد از اتمام ساخت و ساز نیز سهم خود را به تولید به عنوان فروش اقساطی  می فروشند.

 

معاون اقتصادی اداره کل اطلاعات خراسان شمالی نیز در این جلسه حمایت دولت از تولید کنندگان را باعث رونق چرخه اقتصادی و در نتیجه پیشرفت و توسعه کشور دانست و بر حمایت بیشتر تاکید کرد.

 

عبدی، یک طرفه برگزارکردن جلسات بررسی مشکلات واحدهای تولیدی استان را مطلوب ندانست و افزود: در این زمینه یعنی حرف باید به مخاطب خود و جایی بیان شود که تاثیر خود را داشته باشد.

 

وی همچنین درباره مشکلات واحدهای تولیدی استان با بانک  ها، بیان کرد: اگر قرار است بانک ها مطالبات و سود خود را نگیرد پس مشکلات بانک ها را چه کسی و چگونه باید حل کند؟! 

 

عبدی درباره مشکلات مالیات و ارزش افزوده واحدهای تولیدی نیز اظهار داشت: این درحالی است که مشاهده می کنیم خیلی از اصناف نیز از مردم مالیات و ارزش افزوده می گیرند.

 

وی همچنین در خصوص مشکلات بیمه ای تولیدکنندگان نیز گفت: هیچ گاه در بحث حمایت از کارگر، قانون یک طرفه عمل نمی کند چراکه تا کارفرما نباشد کارگر هم وجود ندارد.

 

نماینده اداره کل بازرسی خراسان شمالی نیز  در ادامه این جلسه در رابطه با جذب سرمایه گذار در استان اظهار داشت: افرادی که  تخصص، سوابق کاری و توان مالی مناسبی ندارند، قابلیت سرمایه گذاری در استان را ندارند.

 

محمود حاجی آقانژاد، با بیان این که کسانی که به عنوان  سرمایه گذار وارد استان می شوند ابتدا  باید اهلیت آنها مشخص شود، اظهارکرد: اگر سرمایه گذار بودن آنها به عینه مشخص شود وظیفه تمام دستگاه ها است با قدرت توان از آنها حمایت کنند تا صنعت در استان رونق بگیرد.

 

کد خبر 513349

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha