به گزارش خبرگزاری شبستان مریم ناصح مدیر پرورشی حوزههای علمیه خواهران کشور با اشاره به اینکه بر اساس ضوابط تعیین شده از سوی مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران، در کلیه مدارس و مراکز آموزشی حوزوی که حداقل دارای 30 نفر خواهر طلبه هستند میبایست دفتر مشاوره وجود داشته باشد تصریح کرد: به منظور تامین نیاز مدارس علمیه خواهران به مشاور، معاونت فرهنگی تربیتی مرکز اقدام به جذب 53 مشاور جدید کرده است.
وی افزود: جذب این تعداد مشاور با هدف راهاندازی دفاتر مشاوره در مدارس و مراکز حوزوی جدیدالتاسیس، راهاندازی دفاتر مشاوره در مدارس علمیهای که فاقد دفتر مشاوره بودهاند و تکمیل کادر مشاور در مراکزی که به دلیل افزایش تعداد طلاب به بیش از یک مشاور نیاز دارند، انجام میشود.
مدیر پرورشی حوزههای علمیه خواهران خاطرنشان کرد: مشاوران مورد نظر از سوی مدارس به مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران معرفی میشوند تا در صورت کسب امتیاز لازم در مراحل گزینش و مصاحبه حضوری، جذب و به مدارس معرفی شوند.
وی یادآور شد: این مشاوران در صورت کسب امتیاز لازم، در یک دوره دو روزه شرکت میکنند تا با اهداف و سیاستهای مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران و مباحث کلی مشاوره در این حوزهها آشنا شوند.
ناصح خاطرنشان کرد: مشاورینی که در حوزههای علمیه خواهران مشغول فعالیت میشوند، باید حداقل دارای مدرک سطح دو (کارشناسی) از حوزههای علمیه یا مدرک کارشناسی یکی از رشتههای مرتبط بوده و سه سال سابقه همکاری با حوزههای علمیه را داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه به مدارس علمیه خواهران دارای حداقل 120 طلبه، دو مشاور تعلق میگیرد، افزود: مدارس علمیه دارای 121 تا 180 طلبه نیز میتوانند سه مشاور جذب کنند.
به گزارش مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران کشور ناصح با اشاره به زمینههای فعالیت مشاوران حوزههای علمیه خواهران تصریح کرد: مشاوران پاسخگوی مراجعات خواهران طلبه در زمینه مسائل روحی، روانی، خانوادگی و تحصیلی بوده وجلساتی را نیز به منظور پیشگیری و دفع برخی مسائل نامطلوب، برگزار میکنند.
وی در ادامه خاطر نشان کرد: مشاوران همچنین با نیازسنجی نسبت به مسائل مبتلابه جامعه جلسات عمومی را نیز باحضور خانوادههای طلاب نیز برگزار میکنند.
پایان پیام/
مدیر پرورشی حوزههای علمیه خواهران از انجام مراحل جذب ۵۳ مشاور و راهاندازی دفاتر جدید مشاوره در مدارس علمیه خواهران سراسر کشور خبر داد. <BR>
کد خبر 51333
نظر شما