به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، علیرضا یونسی، معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران عصر امروز(15دی) در هشتمین کارگروه تخصصی توسعه و ترویج فرهنگ دینی در سالن شماره دو استانداری تهیه منشور خانواده در قالب مفاهیم بلند عقلانی و وحیانی را اقدامی درخورتحسین و ارزشمند دانست و گفت: مسئولان از دو منظر انسان بودن و مسئول بودن در قبال شهروندان و هم استانی های فهیم دیار علویان مسئولیت دارند.
وی با بیان اینکه دشمن همان جریان فکری غرب به یردمداری آمریکا بر این باور معتقدند که تنها جریان فکری معرفتی و عقلانی که قدرت قدعلم کردن در مقابل با غرب را دارد تنها تفکر اسلامی به سردمداری ایران اسلام ی است، افزود: هیچ یک از صاحبان قدرت و اندیشه بی دلیل پشت میز مذاکره با ایران اسلامی حاضر نشدند چراکه به خوبی با تفکر انقلاب اسلامی آشنا هستند.
یونسی با اشاره به اینکه دشمنان انقلاب و اسلام با قوت بیشتری درصدد مقابله با فرهنگ دینی هستند، اظهار داشت: تاریخ گواه این که همه انقلاب های دنیا به جزءانقلاب اسلامی ایران دچار انزوا و فروپاشی شدند که پایداری و استحکام انقلاب اسلامی را مرهون آرمان های امام خمینی(رحمت الله علیه) و مقام معظم رهبری(مدظله العالی) است.
وی با بیان اینکه برای کاهش آسیب های خانواده ها بایستی در دو حوزه نظریه پردازی و اجرا کارشود، گفت: باید طرح ها براساس ضرورت ها و بومی باشد.
یونسی اعتمادسازی را از ملزومات اجرای برنامه ها دانست و افزود: باید با بهره گیری از زبان فرهنگ، هنر و بکارگیری شیوه های مورد پسند اقشار مختلف جامعه برای کاهش و رفع معضلات خانواده ها گام برداشته شود.
وی با بیان اینکه خانواده اساسی ترین نیاز ساختن یک اجتماع سالم است، برضرورت احیای جشنواره زوج های خوشبخت که با اقبال و گرایش عمومی همراه بوده با بهره گیری از اساتید مجرب خواهر و برادر تاکید کرد.
یونسی همچنین خواستار راه اندازی سایت با موضوع خانواده بصورت غیردولتی و بدور از سلایق سیاسی در این استان شد و گفت: تربیت مربی با شناسایی ظرفیت های شهرستان های استان جهت تشکیل شبکه فرهنگی نیز مورد توجه این کارگروه باشد.
وی خواستار تشکیل کارگروه ترویج و توسعه فرهنگ دینی در شهرستان ها با مدیریت کارگروه مرکزی شد و تاکید کرد: کارگروه ها در شهرستان ها از مرکز تغذیه شوند.
مریم جمشیدی، مدیرکل اموربانوان و خانواده استانداری مازندران با اشاره به استقبال مردم و مسئولین از برگزاری جشنواره زوج های خوشبخت در استان، خواستار برنامه ریزی از سوی دستگاه های اجرایی استان جهت برگزاری این جشنواره درشهرها، روستاها و بخش های این دیار شد.
وی با اشاره به برکات ارزشمند این جشنواره در بین خانواده های مازنی، گفت: کاهش طلاق های عاطفی از جمله آثار جشنواره زوج های خوشبخت بوده است.
جمشیدی از برگزاری12جشنواره زوج های خوشبخت هفته آینده در سراسر استان خبر داد و اذعان داشت: این جشنواره یک برنامه وایده عملیاتی بسیار ارزشمنداست که بسیاری از استان های کشور از آن الگو برداری بعمل آوردند.
وی با اشاره به فعالیت سایت «دل سو» ویژه خانواده در استان، خواستار بروز رسانی این سایت با درج مطالب علمی و فرهنگی در این حوزه شد.
نظر شما