فراگیری زبان های خارجی ضرورت جدی امر تبلیغ در عصر حاضر است

خبرگزاری شبستان: آیت الله قاضوی فراگیری زبان های خارجی را ضرورت جدی امر تبلیغ در عصر حاضر دانست و گفت: با وجود تمام تلاش ها تا وضعیت مطلوب، فاصله بسیار است.

آیت الله سیداحمد (مسعود) قاضوی، عضو دفتر تهرانِ آیت الله مکارم شیرازی و امام جماعت مسجد امام جعفر صادق (ع) با اشاره به حضور مبلغین در اقصی نقاط کشور تحت اشراف علما و مراجع، به خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان گفت: امروزه اعزام مبلغ، انسجام و نظم بهتری یافته است. با این تفاوت که به جای علما و مراجع، مسئولیت اعزام مبلغین برعهده نهادها و مراکز حوزوی است.

 

نظارت نهادها بهتر از مدیریت اشخاص است

وی تشکیل دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم و سازمان تبلیغات اسلامی را اقدامی سازنده در هماهنگی و انسجام فعالیت های تبلیغی دانست و افزود: مطمئنا نهادها و مراکز بهتر از اشخاص، می توانند اولویت های تبلیغی را تشخیص دهند.

عضو دفتر تهرانِ آیت الله مکارم شیرازی با بیان اینکه تشخیص اولویت ها و آسیب شناسی تبلیغ، زمینه ساز پاسخگویی دقیق به مطالبات و نیازهای جامعه است، خاطرنشان کرد: در گذشته عمدتا مبلغان منطبق با سلایق شخصی به تبلیغ می پرداختند؛ به همین دلیل گاهی برخی از اولویت ها و مطالبات به دست فراموشی سپرده می شدند.

 

 

 

نظم حوزه علمیه، زمینه ساز استقبال خارجی ها شده است

وی ایجاد و گسترش نظم و انضباط در ساختار کلی فعالیت های حوزوی به ویژه در زمینه های آموزشی و پژوهشی را امیدوارکننده و مطلوب دانست و گفت: همین نظم و انسجام اولا، موجب توسعه مراکز حوزوی در کشور و ثانیا استقبال گسترده جوانان خارجی به حضور در مدارس علمیه ایران شده است.

آیت الله قاضوی با اشاره به فاصله بسیار حوزه های علمیه تا نقطه مطلوب، خاطرنشان کرد: باید طلاب به صورت تخصصی به تحصیل بپردازند. به عبارت دیگر، امروزه جامعه نیازمند طلاب متخصص در یکی از رشته های حوزوی است.

 

فاصله بسیار تا وضعیت مطلوب

وی فراگیری زبان های خارجی را ضرورت جدی امر تبلیغ در عصر حاضر دانست و ادامه داد: با وجود تمام تلاش ها تا وضعیت مطلوب، فاصله بسیار است. امام جماعت مسجد امام جعفر صادق (ع) با انتقاد از کمبود آموزش قرآن در حوزه های علمیه گفت: متاسفانه قرآن در حاشیه سایر دروس قرار دارد. این در حالی است که مدارس باید اولویت اصلی را به کتاب الله مجید به عنوان متن اصلی معارف دینی بدهند.

وی با اشاره به برگزاری دوره های آموزشی و مسابقات قرآنی در حوزه های علمیه، خاطرنشان کرد: این اقدامات، بسیار مفید است اما جایگزینِ آموزش رسمی قرآن در قالب یک یا چند واحد رسمی، نمی شود.

 

 

 

کد خبر 512718

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha