نیازمند برندی هدفمند و پایدار هستیم/ برند‌ گردشگری یک نهاد ملی است

خبرگزاری شبستان:رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: برند‌ گردشگری یک لوگو یا شعار نیست بلکه یک نهاد ملی است که در آن تاریخ و فرهنگ ملی یک کشور نهفته و در واقع برندینگ فرایندی است از عناصر متمایز یک مقصد که در ایران پیشینه تاریخی دارد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، مسعود سلطانی‌فر یکشنبه (13 دی) در آئین افتتاحیه  برند ملی گردشگری ایران با اشاره به اینکه مصوبه مجلس نمایندگان آمریکا و محدودیت برای اتباع 38 کشور جهان پس از سفر به ایران تاکنون هیچ تاثیری در روند ورود گردشگران به کشور نداشته است، اظهار داشت: حضور این تعداد میهمان خارجی در این جلسه در اصفهان نگین انگشتری ایران نشان از بی‌اثر بودن مصوبه‌های محدودیت زا برای ایران می‌دهد.

 

وی در ادامه با اشاره به اینکه در حال حاضر هویت اجناس بیش از قیمت و کیفیت آن دارای اهمیت است، اضافه کرد: در این راستا باید با تولید برندهای ملی نسبت به توسعه صادرات از کشور اقدام کنیم.

 

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در ادامه با اشاره به جایگاه گردشگری در اقتصاد درگردش جهانی و همچنین درآمد شش هزار و میلیارد دلاری از این ظرفیت در جهان ابراز داشت: در این راستا باید سهم کشور ایران از این ظرفیت را ارزیابی کنیم و ببینیم در کجای این اقتصاد قرار داریم.

 

تعریف برند ویژه برای کشور بهترین راهکار برای ارتقای گردشگری

 

وی تعریف برند ویژه برای کشور را می‌توان بهترین راهکار برای ارتقای گردشگری عنوان کرد و ادامه داد: برندسازی از چندین قرن پیش وجود داشته و نماد سازنده صنعت دستی در كشورهای صاحب تمدن، روی آن اثر حك می شده است ولی در گردشگری به عنوان یك صنعت جدید و نوپا مطرح است.

 

سلطانی‌فر با اشاره به اینكه گردشگران امروز بسیار آگاه هستند و رقابت در این صنعت بسیار بالا است، اظهارداشت: اكنون ۷۰ درصد گردشگران بین المللی تنها از ۱۵ كشور دنیا دیدن می كنند و بیش از یكصد سازمان و كشور در سایر نقاط جهان برای جذب ۳۰ درصد باقی مانده در تلاش هستند.

 

وی با اشاره به ویژگی‌های برند ملی گردشگری ایران تصریح كرد: یك برند باید قابل باور باشد و ارزش‌ها و دارایی‌های كشور را در نظر داشته باشد و وفاداری به برند موجبات توسعه پایدار را به وجود می‌آورد.

 

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری افزود: برند گردشگری برندی است توام با احساس خوب و در هنگام انتخاب، باید هویت بی‌نظیر و جذاب در ذهن گردشگران ایجاد كند.

 

وی تصریح كرد: توافق هسته‌ای چهره صلح طلب ایران و پیام دوستی ایران را در رسانه‌های بین‌المللی طنین انداز كرد و امیدوار هستیم این توافق و دستاوردها آغازی برای رشد و توسعه ی بیشتر كشور باشد.

 

سلطانی‌فر با اشاره به صنعت گردشگری در طول دو سال گذشته گفت: صنعت گردشگری ایران در دولت تدبیر و امید با رهنمودهای مقام معظم رهبری و رویكرد شخص رئیس جمهور و تعاملی كه بین همه دستگاه‌ها و بخش خصوصی وجود دارد با رشد ۳ برابری حركت خود را آغاز كرده است و با تلاش و اهتمام و كوشش همه مدیران دولتی و فعالان بخش خصوصی برآن است كه به اهداف تبیین شده در سند توسعه ۲۰ ساله دست یابد.

 

وی با اشاره به اینكه وفاداری به برند موجب بازاریابی می‌شود، گفت: توسعه صنعت گردشگری نیازمند جذب بازارهای جهانی است و این برند باید موجب رشد گردشگری و رونق گردشگری ایران شود. ما نیازمند برندی هدفمند و پایدار هستیم. برندی که بتواند مسافر آگاه امروز را با ارزش‌های کشور آشنا و خدمات مطلوب را نمایش دهد.

 

رئیس سازمان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اضافه کرد: برند‌ گردشگری یک لوگو یا شعار نیست بلکه یک نهاد ملی است که در آن تاریخ و فرهنگ ملی یک کشور نهفته و در واقع برندینگ فرایندی است از عناصر متمایز یک مقصد که در ایران پیشینه تاریخی، تنوع اقلیمی، ترکیب فرهنگی و آثار تاریخی منحصر به فرد را می‌توان نام برد.

 

اصل مهم در توسعه گردشگری توجه به زیرساخت‌های نرم‌افزاری است

 

فریدون اللهیاری، مدیرکل میراث فرهنگی استان اصفهان نیز در ادامه این همایش  یکی از مهم‌ترین مسائل در توسعه گردشگری توجه به زیرساخت‌های نرم‌افزاری آن دانست و اظهار داشت: هدف این همایش حرکت به سمت تبیین اصول طراحی برند ملی گردشگری ایران است که امیدواریم باشکوه فراوان و با محتوای عالی راهکارهای طراحی برند ملی گردشگری ارائه شود.

 

وی با بیان اینکه مهمانان خارجی این همایش از 12 کشور خارجی به اصفهان سفر کرده‌اند خاطر نشان کرد: امیدواریم در این همایش زمینه تبادل علمی و تبادل تجربی را فراهم کنیم و با نگاه توسعه گرایانه در جهت پیشبرد اهداف قدم برداریم.

 

مهدی جمالی‌نژاد، شهردار اصفهان نیز در ادامه این همایش با اشاره به اینکه اصفهان قرارگاه اقوام و میعادگاه ملل و شهر موزه‌ای دلارام و بسترساز روابط بین فرهنگی بوده و هست، گفت: این شهر با به پیوستن به شبکه شهرهای خلاق جهان می‌تواند از ظرفیت‌های دیگر شهرهای جهان نیز استفاده کند چرا که شهر خلاق جهان شهری است که همیشه ظرفیتی بیش از آنچه همیشه تصور می‌کرده‌ایم داشته باشد و در آن اشتراک‌گذاری تجارب و دانش، مطالعات، تحقیقات، ادغام کامل فرهنگ و معنویت، تقویت همکاری و توسعه دیپلماسی صورت بگیرد.

 

وی ارائه شاخص‌ها و راهکارهای طراحی برند ملی گردشگری، تبیین موانع و استانداردهای طراحی برند گردشگری و ارائه تجربیات موفق بین‌المللی در زمینه برندسازی گردشگری را از اهداف این همایش دانست و خاطر نشان کرد: امیدوارم اهداف تعیین شده این همایش تحقق یابد.

 

کد خبر 512613

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha