به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از خرم آباد، سرهنگ حسین نجفی، فرمانده انتظامی خرم آباد، امروز(13 دی) در نشست فرهنگی استان گفت: تقویت فرهنگ عمومی و توجه به فرهنگ سازی مهم ترین راه مقابله با آسیب های اجتماعی است.
وی، افزود: توجه به ارائه برگزاری دوره های آموزشی و کارگاه های آموزشی و همچنین ارائه خدمات مشاورهاي در جهت پيشگيري از آسيبهاي اجتماعي باید مورد توجه قرار گیرد.
سرهنگ نجفی اظهار داشت: توانمندسازی خانواده ها و ارائه آموزش های لازم به کودکان و نوجوانان جهت پیشگیری از آسیب های اجتماعی ضروری است.
فرمانده انتظامی لرستان با اشاره به خدمات مرکز مشاوره و مددکاری نیروی انتظامی، ادامه داد: خدمات این مرکز در جهت مقابله با آسیب های اجتماعی به عموم ارائه می شود.
وی تصریح کرد: واحد مشاوره و مددکاری هم اکنون در سطح کلانتری های شهرستان خرم آباد باهدف پيشگيري از جرايم و آسيب هاي اجتماعي و رسيدن به جامعهاي سالم راه اندازی شده است.
این مقام انتظامی، با بیان اینکه خدمات پلیس مشاوره رايگان است، ادامه داد: نیروی پلیس در زمينه فردي و گروهي، خانوادگي، تحصيلي، شغلي و ... به مراجعه کنندگان مشاوره ارائه می دهد.
سرهنگ نجفی، با اشاره به استقبال عمومی از واحد های مددکاری و مشاوره در کلانتری ها، ابراز کرد: به حمد الله تعداد زيادي از مردم جامعه جهت ياري جستن در حل مشکلات زندگي همچون مشکلات خانوادگي، ناتواني در تصميم گيريها، مشکلات آموزشي و تربيتي فرزندان و...، به مشاوران انتظامي مراجعه ميکنند.
فرمانده انتظامي خرم آباد آمار مراجعهکنندگان به مراکز مشاوره و مددکاري اجتماعي در 9 ماهه اول سال 94 را، بسيار قابل توجه عنوان كرد و گفت: اين موضوع نشان از وجود مشکلات فراوان در جامعه دارد و ضرورت وجود پليس مشاور و مددکار که از توانايي علمي و دانش لازم درجهت حل مشکلات و اختلافات برخوردار باشد، را اثبات مي كند.
وی، خاطرنشان کرد: حدود 70درصد از پرونده های های مشاوره ای مراکز مددکاری و مشاوره کلانترهای خرم آباد منجر به مصالحه و سازش شده است.
سرهنگ نجفی، بیان کرد: پليس مشاوره از میان افزاد متخصص و با صلاحیت علمی انتخاب شده اند.
وی ادامه داد: پلیس مددکار، تلاش می کند با آگاه ساختن فطرت مراجعان، شوق زندگي را در وجود آنان برانگيزد و از اين طريق به برقراري نظم و امنيت و آرامش جامعه کمک ميکند.
فرمانده انتظامی خرم آباد، اظهار کرد: تلاش برای شناخت بهتر استعداد مخاطبان، بررسی توانمندهای فردی و اجتماعی آنان و شناسايي ريشه رفتارهاي نابهنجار و مخل امنيت اجتماعي و ارائه راهکار مناسب، از اهداف تاسيس مراکز مشاوره پليس براي پيشگيري از جرايم و مشکلات اجتماعي است.
فرمانده انتظامي خرم آباد افزود: شيوههاي صحيح تعليم و تربيت، فرزندپروري خانوادهها در جهت پيشگيري از آسيبهاي اجتماعي شامل مشکلات رواني، رفتاري، تربيتي وعاطفي و افزايش سطح سلامت و بهداشت رواني جامعه که به نوعي کمک به برقراري نظم و امنيت اجتماعي و اخلاقي در جامعه است، از اهداف اين مراکز بشمار آورد.
نظر شما