به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از روابط عمومي ستاد مبارزه با موادمخدر، دخيلعباس زارعزاده مهريزي سخنگوي كميسيون شوراها و امورداخلي كشوردر مجلس گفت: براي دستيابي به موفقيت در مسائل و معضلات اجتماعي نيازمند همافزايي در جامعه هستيم تا مسير جمعي را براي برخورد با موضوع ايجاد كرده و به معناي واقعي امر به معروف و نهي از منكر را به منصه ظهور برسانيم. بنابراين نحوه نقشآفريني و برخورد مردم را بايد به آنها آموزش دهيم.
وي با بيان اين كه ارائه بينش مقابله با يك معضل اپيدمي، فراگير، بسيار خطرناك و خانمانسوز اجتماعي كار يك جريان دولتي يا ستاد تنها نيست، تاكيد كرد: برخوردهاي قهري و فيزيكي هيچگاه در سيستم روحي و رواني يك معتاد پاسخگو نيست. بايد روح افراد پاكسازي شود و در جامعه حس مقبوليت كند.
سخنگوي كميسيون شوراها و امورداخلي كشور در مجلس بيان داشت: ايران سپر بلاي كشورهاي ديگر شده ولي هميشه متهم و محكوم بوده است. كشورهاي ديگر نه تنها به ايران كمك نكردند، بلكه لطمههاي جانبي هم به كشورمان وارد كردهاند.
زارعزاده مهريزي گفت: اروپاييان بدانند اگر ايران حتي براي مدتي كوتاهي مسير ترانزيت را باز بگذارد، چه خطراتي متوجه آنها خواهد بود. در اين صورت اروپاييها در هزينههاي هنگفتي كه بر ايران تحميل شده نيز شريك خواهند شد.
وي با اشاره به ذهنيت جوانان در مورد موادمخدر افزود: قبل از اينكه جوان درگير اعتياد شود در مدارس و دانشگاهها بايد آموزش و آگاهيهاي لازم را در خصوص خطرات آن فراگيرد. وقتي كسي از خطرات آن آگاهي داشته باشد قطعا به سمت موادمخدر نميرود. درست مانند كسي كه ميداند مار سمي خطرناك است و طرف آن نميرود. به دليل آن كه جوانان ماهيت موادمخدر را نميشناسند به حيلههاي متفاوت درگير موادافيوني ميشوند. تمام شبكههاي رسانه ملي نيز بايد براي آشنايي مردم به ماهيت موادمخدر بايد برنامههاي مختلفي بسازند.
سخنگوي كميسيون شوراها و امورداخلي كشور در مجلس با بيان اين كه نمايندگان مجلس با دو اهرم قانونگذاري و پيشنهاد در مورد رديف بودجه ميتوانند در مبارزه با موادمخدر نقش به سزايي داشته باشند، تاكيد كرد: اين نقش تاكنون به شايستگي ايفا شده است اما نمايندگان بايد از دولت بخواهد براي ساماندهي بهتر قانوني و بودجهاي، لايحهاي را به مجلس ارائه كند. ضمن آن كه نمايندگان ميتوانند به مسئولان حوزه انتخابي خود، مسائل و مشكلات را گوشزد كرده و از مسئولين بخواهند در راستاي مصونيت نسل جوان مسئوليت داشته باشند.
زارعزاده مهريزي ادامه داد: به نظر ميرسد نمايندگان مجلس بايد در مورد نحوه برخورد با ناهنجاريهاي اجتماعي از جمله مبارزه با موادمخدر طرح بدهند و قانون تصويب كنند. زيرا هيچ بيماري مهلكتر از موادمخدر نيست كه غيرت و ناموس مردم را زير سئوال ميبرد.
وي با اشاره به اين كه جامعه را براي بازگشت افراد بهبوديافته بايد آماده كنيم، افزود: دولت بايد براي اشتغال اين افراد برنامهاي داشته و اولويتي براي آنها قائل شود تا از حالت رها شدگي و ولگردي نجات پيدا كنند.
نظر شما