دستگاه های فرهنگی با افزایش تعاملات از حداکثر منابع استان استفاده کنند

استاندار خوزستان، اظهار داشت: دستگاه های فرهنگی با بالا بردن تعاملات از حداکثر منابع استان استفاده کنند تا بیشترین خروجی را داشته باشند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، سید جعفر حجازی، استاندار خوزستان، صبح امروز(20تیر) در جلسه کارگروه فرهنگی اجتماعی استان، گفت: برنامه‌های فرهنگی تدوین شده استان به دلیل نحوه توزیع منابع فرهنگی با محدودیت مواجه شده‌اند و تنها تعامل خوب دستگاه‌ها با یکدیگر در اجرای برنامه‌ها، می‌تواند این محدودیت را برطرف کند.

 

وی خاطرنشان کرد: بنابراین از دستگاه‌ها تقاضا می کنیم با بالا بردن تعاملات خود و استفاده از حداکثر منابع استان، بیشترین خروجی را بگیرند تا شاهد ارتقای شاخص‌های فرهنگی در همه بخش‌ها باشیم.

 

وی تصریح کرد: آنچه در رسانه‌های بیگانه عامل جذب جوانان است، استفاده از فیلم ها و روش‌ها و برنامه‌های مفرح و نشاط آور است که از این رو ما نیز باید در مقابل آن،‌ برنامه‌های جذاب و نشاط آور و با محتوا ویژه نوجوانان و جوانان اجرا و بر آنها نظارت داشته باشیم.

 

استاندار خوزستان تأکید کرد: لازم است از برنامه هایی که در استان صورت می گیرد از جمله کلاس ها، نشست ها و... مستند سازی شود و رسانه ملی آن را پخش کند چرا که این روش تشویقی برای دیگر جوانان جهت شرکت در این گونه برنامه هاست.

 

رئیس کارگروه فرهنگی استان، با تأکید بر اجرایی شدن مصوبات این کارگروه تا پایان تابستان سال جاری اضافه کرد: دستگاه های فرهنگی با فرمانداران جهت اجرای برنامه های اوقات فراغت در استان هماهنگ باشند.

 

وی با بررسی گزارشات ارائه شده توسط اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، بیان داشت: برنامه هایی از قبیل برگزاری اردوهای تابستانه، دوره های آموزشی مهدویت تحت عنوان منتظر آسمانه و زوج های آسمانی از اقداماتی است که جهت ترغیب نوجوانان و جوانان استان به این مسائل نقش مهمی ایفا می کند.

 

وی خطاب به سازمان تبلیغات و فرهنگ و ارشاد اسلامی استان خواستار شد تا سهمی برای برگزاری و نظارت اردوهای نیروهای خودجوشی که اغلب جوانان هستند، اختصاص یابد و افزود: به دلیل محدودیت استخر در استان و در نتیجه روی آوردن جوانان به شنا در رودخانه ها تلفات ناشی از غرق شدگی رو به افزایش است.

 

دکتر حجازی، ادامه داد: باید علاوه بر رفع موانع موجود برای فعالیت استخرها از جمله دریافت عوارض که بعضاً باعث تعطیلی آنها می شود، لازم است افرادی در قالب نجات غریق در محل های مجاز شنا به خصوص در شهرستان های شوشتر و دزفول استقرار یابند.

 

وی در ادامه با اشاره به 20 ساعته شدن برنامه های صدا و سیما اذعان داشت: با توجه به اینکه این رسانه ظرفیت 24 ساعته شدن را دارد لازم است بر اساس سرفصل هایی که شامل نیازهای این حوزه برای انعقاد تفاهم نامه با دستگاه های فرهنگی جهت اطلاع رسانی و انعکاس برنامه های فرهنگی اوقات فراغت بوده، از محل اعتبارات فرهنگی بودجه ای برای آن در نظر گرفته شود.

 

وی در خصوص معضلات و کمبود برنامه های فرهنگی در شهرستان هویزه، یاد آور شد: با توجه به گزارش جامعی که توسط فرماندار این شهرستان ارائه شد و بر اساس قانون شورای عالی اداری کشور مبنی بر استقرار تمام ارکان فرهنگی در شهرستان ها، تا پایان سال جاری تمام دستگاه های فرهنگی موظفند اقدام به استقرار اداره هایشان در این شهرستان که دارای سابقه پربار فرهنگی و مذهبی است، کنند.

 

رئیس کارگروه فرهنگی استان، با حمایت از جامعه کارگری استان بیان داشت: قشر کارگر در استان خوزستان باید از تمام برنامه های اوقات فراغت بهره مند شوند.

 

لازم به ذکر است، در این جلسه مدیران فرهنگی استان خوزستان به ارائه برنامه های خود در اوقات فراغت پرداختند.

 

پایان پیام/

کد خبر 51231

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha