به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، یکصد و شانزدهمین جلسه علنی شورای شهر را میتوان یکی از پربارترین جلسات علنی شورای چهارم دانست چرا که در این جلسه علاوه بر تقدیم برنامه 1400 شهرداری در خصوص بسیاری از مشکلات شهر اصفهان بحث و گفتوگو شد.
شهرداری هسته تاریخی شهر اصفهان راهاندازی شود
ابوالفضل قربانی، عضو شورای اسلامی شهر اصفهان در این جلسه با انتفاد از برخی مصاحبه مسئولان و مصادره کردن اقدامات صورت گرفته در شهرداری به نفع خودشان به منظور نزدیک شدن به انتخابات اظهار داشت: تمام مسئولان استان استحضار دارند که نام پروژه هاي شهري در شهر اصفهان با پول مردم شهر كه بيشتر آن ناشي از شهر فروشي است انجام گرفته و پول دولتي و منابع ملي يا در آن نبوده و يا سهم اندكي داشته است.
وی در ادامه با بیان اینکه به باور بسياري از كارشناسان ميدان امام (ره) و آثار تاريخي آن و بازار پيرامون آن مي تواند اقتصاد اصفهان را پوشش دهد اما بايد پذيرفت اقدامات صورت گرفته در خور شأن اين رو خاكي بي نظير و اين سرمايه ارزشمند نبوده و نيست، تصریح کرد: لازم است در این زمینه تصميم گيري سريع و قاطع صورت بگیرد.
عضو کمیسیون حمل و نقل، محیط زیست و فناوری اطلاعات شورای اسلامی شهر اصفهان اضافه کرد: اقدامات عمراني در داخل ميدان امام (ره) و آثار تاريخي باید انجام شود و تسریع در طرح هاي مربوطه به جنوب ميدان امام (ره) به ویژه دروازه حسن آباد و باغ زره سازان ضروری است.
وی تاکید کرد: همچنین باید در زمینه مسائل موجود در بازار اصفهان، نظارت بر فروش اجناس و جلوگيري از فروش اجناس و صنايع دستي ديگر كشورها، نورپردازي ميدان، مسائل مربوط به گردشگران و رعايت استانداردهاي گردشگري مانند حمل و نقل مناسب، بهداشت و اطلاع رساني و موارد ديگر برابر با استاندارد هاي تعريف شده و رعايت مسائل بومي و فرهنگي و جلوگيري از ورود هر نوع وسيله نقليه به ميدان و خيابان ها و اطراف آن مگر براي كسبه به منظور بارگيري و بار اندازی آن هم در ساعات خاص و از قبل تعيين شده تصمصیم لازم اتخاذ شود.
قربانی افزود: پبشنهاد بنده ایجاد شهرداري منطقه تاريخي در هسته مرکزی شهر است.
وی گفت: باید برای بهبود اوضاع ميدان امام (ره) ايجاد يك مديريت واحد به صورتی كه دغدغه تمام دستگاه هاي مربوطه در آن گرفته شده باشد و همانگونه كه در شهر براي محدوده و حريم مرقد مطهر ثامن الحجج (ع) يك شهرداري با نام شهرداري ثامن ايجاد شده است باید يك منطقه شهرداري در هسته مركز شهر در داخل خيابان هاي عبدالرزاق، هاتف، نشاط آمادگاه، چهارباغ عباسي، خيابان سپاه با نام شهرداري منطقه تاريخي ايجاد شود تا بتوان وضعيت بهتري را براي اين منطقه رقم زد.
سرهنگ حسین غلامی، رئیس پلیس راهور استان اصفهان نیز که مهمان این جلسه علنی شورای چهارم بود با اشاره به راهندازي ايستگاههاي پليس راهور در مناطق 15 گانه شهرداري اصفهان اظهار داشت: بر اين اساس علاوه بر ارائه خدمات در شهر اصفهان پليس راهور شهرستان اصفهان در شهرهاي كوهپايه، ورزنه،هرند و بخشي از شهرستان جرقويه را نيز پوشش ميدهد.
وي در ادامه با اشاره به ورود روزانه 200 دستگاه خودرو و 500 موتورسيكلت جديد در شهر اصفهان اظهار داشت: اين در حالي است كه ورود موتورسيكلتها نيز براي شهر معضل آفرين شده است چرا كه در حال حاضر 14 كارخانه توليد موتورسيكلت در استان اصفهان فعاليت ميكنند و خريد و فروش اين نوع وسيله نقليه نيز به راحتي انجام ميشود.
وي با بيان اينكه پليس راهور نسبت به صدور گواهینامه، آزمایشات رانندگی، شماره گذاری، اجرائیات و ترخیص خودرو فعاليت دارد، اضافه كرد: در اين راستا بايد يادآور شوم كه سالانه دو ميليون برگه جريمه در استان اصفهان صادر ميشودو نظارتهاي لازم نيز بر روي 13 مركز اسقاط خودور در استان اصفهان اعمال ميشود.
صدور سالانه 400 هزار گواهينامه المثني در استان اصفهان
سرهنگ غلامي همچنين به صدور سالانه 400 هزار گواهينامه المثني در استان اصفهان اشاره كرد و اظهار داشت: همچنين سالانه 200 هزار خودرو در اصفهان تعويض پلاك ميشوند .
وي در ادامه با اشاره به اجراي طرح توقيف موتورسيكلتها در اصفهان از اسفند ماه سال گذشته تاكنون ابراز داشت: با اجراي اين طرح با افزايش 140 درصدي تعداد موتورسيكلتهاي توقيفي و افزايش 75 درصدي استفاده از كلاه ايمني در اصفهان روبرو بودهايم.
رئيس پليس راهور استان اصفهان در ادامه بااشاره به اينكه موتورسيكلتها از جمله وسايل نقليه آلاينده در كشور هستند، ابراز داشت: از اين رو در خصوص توليد موتورسيكلتهاي برقي و هيبريدي در اصفهان برنامه ريزيهايي شده كه متاسفانه بخش زيادي از اين توليدات به كيش ارسال مي شود.
وي از توقيف بيش از 42 هزار موتورسيكلت از اول امسال در شهر اصفهان خبر داد و گفت: در حال حاضر فضايي براي نگهداري موتورسيكلتهاي توقيفي در اصفهان نداريم.
سرهنگ غلامي در ادامه با اشاره به اينكه با توجه به اجراي طرح زوج و فرد در اصفهان اظهار داشت: محدوده در مظر گرفته شده براي اجراي اين طرح مناسب نيست و بايد اين محدوده افزايش يافته و از درب منازل آغاز شود.
وي همچنين با اشاره به نبود زيرساختهاي مناسب شهري براي تردد شهروندان با استفاده از وسايل حمل و نقل عمومي ابراز داشت: در حال حاضر با نبود زيرساختها براي تحقق اين امر روبرو هستيم.
رئيس پليس راهور استان اصفهان راهاندازي رينگ چهارم ترافيكي شهر اصفهان را براي كاهش معضلات ترافيكي شهر اصفهان مهم خواند و افزود: بايد توجه داشته باشيم كه بسياري از تصادفات جرحي و فوتي اصفهان در حاشيههاي شهر اتفاق ميتفند و نبايد از اين امر غافل باشيم.
مهدی باقربیگی، دیگر عضو شورای اسلامی شهر اصفهان نیز كه طی جلسات اخیر زمان خود را برای طرح تذكر به شهرداری اصفهان با خواندن داستان سپری میكند این بار نیز با قرائت داستانی از یك عابد در پایان از مسئولان شهرداری اصفهان خواست تا نسبت به پرداخت حقوق و مزایای كاركنان سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری اصفهان اقدام كنند.
برنامه اصفهان 1400 قطب نمای 5 ساله فعالیتهای شهرداری است
مهدی جمالینژاد، شهردار اصفهان نیز که به منظور تقدیم برنامه 1400 شهرداری در این جلسه علنی حضور یافت با بیان اینكه تاكنون در شهر اصفهان چهار برنامه «اصفهان +۲۲»، «اصفهان ۸۵»، «اصفهان ۹۰ » و «اصفهان ۹۵ » تدوین و اجرایی شده است، اظهار داشت: در حال حاضر نیز شهرداری برنامه اصفهان ۱۴۰۰ را تدوین كرده و برای بررسی نهایی در اختیای شورای شهر قرار داده است.
وی در ادامه با اشاره به برگزاری ۱۸۰ جلسه با صرف بیش از شش هزار نفر ساعت – كار برای تدوین برنامه ۱۴۰۰ شهرداری اصفهان ابراز داشت: این برنامه قطب نمایی برای تمام اقدامات و فعالیتهای عمرانی، فرهنگی، اجتماعی، ورزشی و ترافیكی شهرداری اصفهان طی پنج سال آینده خواهد بود.
جمالینژاد در ادامه با اشاره به استفاده از طرح آمایش استان، طرح جامع و تفضیلی شهری اصفهان، مسائل كلیدی شهر اصفهان، ۱۰ برنامه تحول اداری، پروژه نیازسنجی عمومی از شهروندان، استراتژی توسعه ۱۴۱۴، مطالعات آسیبشناسی برنامه اصفهان ۹۵ و برنامهها و نقشه راه نوسازی و تحول مدیریت و نظام اداری شهرداری های كشور در تدوین برنامه ۱۴۰۰گفت: در این برنامه برنامهریزیها به دور از آرمانگرایی و با محوریت شهرداری اصفهان تنظیم شده است.
وی با اشاره به تدوین برنامه ۱۴۰۰ شهرداری اصفهان در دو سطح راهبردی و عملیاتی ابراز داشت: این برنامه در سطح راهبردی چهار هدف كلان، ۹ سیاست كلان، شش ارزش كلیدی، ۲۲هدف خرد و ۴۳ راهبرد و در سطح عملیاتی نیز پروژههای شهرداری به سه دسته پروژههای شاخص شهرداری، پروژههای مناطق ۱۵ گانه و پروژههای تحول در شهرداری تقسیم شده است.
جمالینژاد با اشاره به اینكه ارزیابی عملكرد در بعد اثر بخشی فعالیتها با دو شاخصه پیامدی و كنترل و ارزیابی مورد بررسی قرار خواهد گرفت، اضافه كرد: بر اساس پیشبینیهای اقتصادی انجام شده میزان منابع مالی در دسترس شهرداری در مدت زمان اجرای برنامه ۱۴۰۰ شهرداری اصفهان را حدود ۱۶۰ هزار میلیارد ریال پیشبینی شده است.
نظر شما