به گزارش خبرگزاری شبستان، پایگاه خبری حوزه هنری، «با بالهای كاغذی» عنوان ویژه برنامهای است كه با هدف ترویج فرهنگ كتابخوانی و معرفی كتابهای جدید و جذاب، در كتابخانه پندار برگزار میشود. در قالب این برنامه هر هفته تازههای كتاب به مخاطبان كتابخانه عرضه و معرفی میشود تا یكی از آنها را انتخاب كرده و تلخیص كنند.
كتابخانه پندار در آغاز هر هفته یكی از كتاب های جدید و پرمخاطب كتابخانه را به مراجعین معرفی میكند. مخاطبین میتوانند در صورت علاقه مندی به موضوع كتاب آن را امانت گرفته و پس از مطالعه، توصیفی كوتاه از آن را به كتابخانه تحویل دهند تا برای تشویق دیگران به اشتراك گذاشته شود.
در قالب این طرح علاقه مندان با معرفی كتابهای خوبی كه خواندهاند، دیگران را ترغیب به مطالعه میكنند. اجرای این طرح به این صورت است كه علاقه مندان بهترین كتابهایی كه خواندهاند را حداكثر در ۴۰۰ كلمه خلاصه میكنند و به مسئولان كتابخانه پندار ارائه میدهند تا با سایر علاقه مندان و دوستداران یار مهربان به اشتراك گذاشته شود.
دوره اجرای هفته پایانی آذر این طرح، ویژه كتاب «حكایت زمستان» نوشته سعید عاكف، از انتشارات سوره مهر است كه با موضوع دفاع مقدس تلخیص شده است.
«حكایت زمستان» روایتی متفاوت از صفحهای ماندگار از دیوان افتخارآمیز دفاع مقدس است. روایت مقاومتها و مظلومیت های اسرای ایرانی در زندان های بعثیها و منافقین كه از زبان آزاده سرفراز عباس حسینمردی و با قلم شیرین و شیوای سعید عاكف بیان شده است. در كتاب «حكایت زمستان» عباس حسینمردی راوی شجاعت رزمندگان دلیری میشود كه تا آخرین نفس برای دفاع از دین و سرزمین خود مقاومت كردند.
مقاومتی كه فرزندان برومند این سرزمین در كتاب «حكایت زمستان» از خود به نمایش میگذارند، چنان شگفتآور است كه جز با مدد الهی امكانپذیر نیست. مقاومتی كه از همت بلند اسرا در آن شرایط سخت و دشوار سخن میگوید؛ از حافظ كل قرآن شدن بعضی از آنان و باسواد گشتن عدهای دیگر گرفته تا زیركی و خلاقیتهایشان در به ستوه آوردن افسران عراقی و منافقین كه در جای جای كتاب به چشم میخورد و گاهی هم به زبان طنز بیان شده است.
عباس حسین مردی در خلال خاطرات «حكایت زمستان» از ارتباط معنوی اسرا با اهل بیت(ع) و نجات از مرگ حتمی در زیر شكنجههای طاقتفرسای بعثیها با توسل به آن ذوات مقدسه سخن میگوید و رمز و راز موفقیت های آنها را در همین جا جست و جو میكند. خواننده بارها همراه با راویِ كتاب به استقبال شهادت میرود و میبیند كه رزمندگان اسلام چگونه دشمن را در خانه خودش زمین گیر كردند. نثر ساده و روان، تقسیم بندی خاطرات به داستان های كوتاه مرتبط با هم، ایجاد جذابیت و هیجان در بیان مطالب، از ویژگی های خوب كتاب «حكایت زمستان» است.
نظر شما