به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زاهدان، علیرضا نخعی مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان امروز (12 دی) در اولین جلسه کمیته برنامه ریزی و هماهنگی هدایت تحصیلی استان بیان داشت: هنوز برنامه ریزی لازم برای هدایت تحصیلی و توازن رشته ای انجام نشده و باید هر چه سریعتر در مورد آن تصمیماتی گرفته شود تا در سال تحصیلی آینده شاهد تحقق آن در مدارس باشیم.
وی بزرگترین چالش فرا روی آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان را عدم توازن رشته ای و متناسب نبودن انتخاب رشته ها با نیازهای جمعه دانست و افزود: کمیته برنامه ریزی و هماهنگی هدایت تحصیلی استان برنامه جامع و کاملی در این زمینه تدوین کند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان هدایت تحصیلی دانش آموزان را در مباحث اقناعی، بسترسازی، الزامی و دستوری تقسیم بندی کرد و ادامه داد: در مبحث اقناعی اداره مشاوره اداره کل آموزش و پرورش فعالانه عمل کند و یک تحلیل روشن ارائه نماید که اگر کسی رشته ای ر ا انتخاب کرد چه آینده شغلی دارد.
نخعی بر گسترش تعداد هنرستانهای فنی و حرفه ای و کاردانش در تاکید کرد و گفت: این افزایش هنرستانها در راستای بسترسازی و فرصت سازی یک سری کارها در حوزه متوسطه است.
وی، مشاوران و مدیران مدارس را دو بال هدایت تحصیلی در استان دانست و افزود: در بحث الزام و اجبار یکسری کارها باید انجام بدهیم، الزام در کنار اقناع دو بال هستند که می تواند به هدایت تحصیلی منجر شود و مشاوران و مدیران مدارس که کار هدایت تحصیلی را انجام می دهند متوجه این دو امر باشند و یک تناسب بین آنها ایجاد کنند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان در ادامه سخنان خود ضمن تقدیر و تشکر از کارها و اقدامات خوب انجام شده در حوزه مشاوره و حوزه آموزش متوسطه بر داشتن یک برنامه جامع هدایت تحصیلی تاکید کرد.
سعیده سرگلزایی مقدم معاون پرورشی و فرهنگی استان در این جلسه گزارشی از روند آموزش مدرسین قطب های پنجگانه استان و نحوه آموزش ضمن خدمت مدیران و مشاوران و همچنین جلسات توجیهی دانش آموزان و اولیا آنان در خصوص هدایت تحصیلی در سال جدید ارائه کرد و با توجه به انتقال هدایت تحصیلی به دوره اول متوسطه و در پایه نهم خواستار توجه و همکاری همه اعضا در این خصوص شد.
نظر شما