به گزارش خبرگزاری شبستان، ستم های بی پایان گروه نژاد پرست خمرهای سرخ در کامبوج از سال 1975 یعنی زمانی که این گروه پنوم پن را پایتخت خود قرار داده اند آغاز شده و امروز به جایی رسیده است که جمعیت مسلمان این کشور در نهایت ظلم و بی عدالتی سر می کنند.
گرچه برخی سیاستمداران مهجورین این قوم مسلمان را که تنها 2 در صد جمعیت کامبوج را تشکیل می دهند و در اطراف پنوم پن زندگی می کنند را در اختلافات سیاسی و اجتماعی و حاصل نسل کشی 1975-1979 کامبوج می دانند اما بسیاری همچون بن کرنان از دانشگاه استرالیا مسئول برنامه تحقیق درباره نسل کشی کامبوج باور دارد که ظلم های تحمیلی به این جماعت به خاطر اسلام و اعتقاداتی است که آنها دارند و بر آن پایبندند.
بن کرنان برآورد کرده است هویت کمونیستی عاملان نسل کشی کامبوج نشان می دهد قصد آنها نابودی اسلام در منطقه بوده است.
با نزدیک شدن به سالگرد این کشتار و محکومیت چهار تن از رهبران جنایتکار خمر سرخ این پرونده بیش از پیش مورد توجه محققان قرار گرفته است.
امروز مردم مسلمان کامبوج توانسته اند در کنار 96 درصد از بودائی های این کشور با ساخت مسجد فرایض دینی خود را به صورت جماعت انجام دهند. به گزارش سایت خبری فرانس زمزم، در سال 1975 بیش از دو هزار مسلمان کامبوجی با سربازان مسلح "خمرهای سرخ" در روستایی وارد نبردی چند روزه شدند. این شورش که در ماه رمضان صورت گرفت،اعتراض به تلاش حکومت "خمرهای سرخ" برای دستگیری مسلمانانی بود که در مسجد مشغول نماز بودند. اگرچه این قیام شکست خورد اما خاطره آن فراموش نمی شود و موزه ای برای حفظ بقایا و ثبت وقایع بازگو شده توسط بازماندگان نسل کشی مسلمانان توسط حکومت کمونیست "خمرهای سرخ" در بین سال های 1975 تا 1979 افتتاح خواهد شد.
بر پایه آمار موجود بین 100 تا 400 هزار مسلمان در کامبوج به دستور حکومت "خمرهای سرخ" قتل عام شدند و اغلب مساجد این کشور برای ایجاد یک کشور کمونیستی تخریب شد.
حکومت "خمرهای سرخ" پس از پایان دادن به شورش مسلمانان، زنان روستا را از مردان جدا کرده و رهبران شورش را به زندان انداخت و دیگر روستاییان نیز به نواحی جنگلی تبعید شدند که در نهایت از بیماری مالاریا و گرسنگی جان باختند.
عمده جمعیت کامبوج را بوداییان تشکیل می دهند و در حال حاضر تعداد مسلمانان این کشور به 2 درصد می رسد. اگرچه دیگر مسلمانان کامبوج تحت فشار حکومت "خمرهای سرخ " نیستند، اما در حال حاضر از غالب جمعیت بودیست این کشور جدا شده و نقش کمرنگی در دانشگاه ها و بروکراسی کامبوج دارند.
ساخت بنای یادبود برای مسلمانان کشته شده در کامبوج با اقدامات سازمان ملل متحد در دادگاه این کشور علیه رهبران "خمرهای سرخ" همزمان شده است.
در ماه جاری،دادگاه کامبوج چهار تن از رهبران اصلی را به جرم جنایت علیه بشریت به 35 سال زندان محکوم کرد.
به گفته یکی از بازماندگان 75 ساله قتل عام مسلمانان در کامبوج، هیچ مسلمانی حق اقامه نماز چه در مسجد و چه در منزل خود را نداشت و اگر چنین کاری می کرد توسط ماموران حکومتی دستگیر و کشته می شد. دختران مسلمان باید موهای خود را کوتاه و مردان نیز باید محاسن خود را اصلاح می کردند و رهبران آنان نیز اجازه گذاشتن پوشش اسلامی و بر تن کردن لباس پوشیده را نداشتند. تمامی قرآن های موجود در کامبوج مصادره شده بود و در موارد خاص صفحات کتاب مقدس به عنوان کاغذ توالت مورد استفاده قرار می گرفته است.
این بازمانده در ادامه اظهار کرد: "خمرهای سرخ" مسلمانان را دشمنان داخلی می دانستند و به محض پی بردن به هویت آنان از کشتن آنان دریغ نمی کردند.
در حال حاضر بقایای باقی مانده از مساجد، شمشیرهایی که در زمان نبرد با "خمرهای سرخ" به کار رفت و قرآن هایی که از ترس ماموران حکومتی دفن شده بود برای مطالعه در مورد این واقعه تاریخی و زنده نگاه داشتن یاد کشته شدگان به موزه سپرده شده است.
سی و پنجمین سالگرد کشتار جمعی مسلمانان کامبوج به دست نژاد پرستان «خمر سرخ» بار دیگر صدای این جماعت مهجور را به گوش جهانیان رساند.
کد خبر 51193
نظر شما