پیش بینی ۱۴۹۳ صندوق اخذ رأی در گلستان/ ۳۰۵ نفر برای انتخابات مجلس ثبت نام کردند

خبرگزاری شبستان: رئیس ستاد انتخابات گلستان گفت: برای انتخابات هفتم اسفندماه امسال یک هزار و ۴۳۹ صندوق اخذ رأی در استان پیش بینی شده است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، علی اصغر طهماسبی، رییس ستاد انتخابات و معاون سیاسی امنیتی استاندار گلستان، عصر روز گذشته(6 دی) در همایش آموزشی و توجیهی اعضای هیئت های بازرسی انتخابات استان و شهرستان ها گفت: از مجموع فرآیندهای 18 گانه برگزاری انتخابات تاکنون 6 فرآیند با صلابت و قانونی برگزار شده و امیدواریم بقیه فرآینده ها تا برگزاری انتخابات نیز به خوبی اجرایی شود.

 

وی با اشاره به افزایش بی سابقه ثبت نام کاندیداها در دهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، افزود: برای مجلس 305 نفر ثبت نام کردند در حالیکه این تعداد برای انتخابات مجلس نهم 130 نفر بوده و رشدی 135 درصدی پیدا کرده است.

 

طهماسبی با بیان اینکه گرگان بیشترین تعداد ثبت نام ها را داشته است، اعلام کرد: برای انتخابات پیش روی در حوزه انتخابیه گرگان و آق قلا 94 نفر ثبت نام کرده اند در حالیکه در دوره گذشته این تعداد 40 نفر بوده، در شهرستان علی آبادکتول 27 نفر ثبت نام کرده اند که در انتخابات دوره نهم این تعداد 12 نفر بوده است. در حوزه انتخابیه آزادشهر و رامیان 46 نفر، در کردکوی، بندرگز، بندرترکمن و گمیشان 45 نفر، در گنبدکاووس 33 نفر و در حوزه انتخابیه مینودشت، گالیکش، کلاله و مراوه تپه نیز 60 نفر ثبت نام کرده اند در حالیکه در انتخابات گذشته به ترتیب 17، 16، 17 و 28 نفر ثبت نام کرده بودند.

 

وی با اشاره به نسبت جنسیتی ثبت نام کنندگان هم گفت: در انتخابات دوره نهم 7 نفر از بانوان ثبت نام کرده اند اما این تعداد برای این دوره به 22 نفر رسیده و 214 درصد رشد داشته است.

 

طهماسبی با اشاره به تعداد نامزدهای انتخابات خبرگان رهبری هم بیان کرد: در گلستان 16 نفر برای شرکت در انتخابات خبرگان ثبت نام کرده اند که 15 نفر مرد و یک نفر هم زن است.

 

وی با اشاره به تفکیک نامزدهای انتخابات مجلس از جناح های مختلف، عنوان کرد: 17 درصد از ثبت نام کنندگان اصلاح طلبان، 15 درصد اصولگراها و 68 درصد مستقل یا اعتدالی هستند.

 

رئیس ستاد انتخابات استان به اشاره به صندوق های رأی پیش بینی شده هم گفت: برای این دوره از انتخابات یکهزار و 493 صندوق رأی پیش بینی شده که 230 صندوق سیار را هم شامل می شود.

 

وی با بیان اینکه هنوز برخی از زیرساخت های موردنیاز در تعدادی از شعبات اخذ رأی جود ندارد، افزود: در برخی از شعبات اخذ رأی تلفن ثابت و ussd وجود ندارد که قرار شده کمیته فناوری و اطلاعات با همکاری مخابرات این نواقص را جبران کند. از طرفی هم برخی از نقاط استان تحت پوشش پخش دیجیتال صدا و سیما قرار نداشت که طی چند هفته اخیر کارهای خوبی انجام شده و نقاط روستایی باقی مانده نیز تا دو ماه آینده تحت پوشش سیستم پخش دیجیتال قرار خواهند گرفت.

 

وی با اشاره به آغاز زمان فعالیت های تبلیغاتی کاندیداها هم گفت: تبلیغات برای مجلس خبرگان از 22 بهمن آغاز می شود و 14 روز خواهد بود و تبلیغات کاندیداهای مجلس نیز از 29 اسفند به مدت 7 روز امکانپذیر خواهد بود.

 

طهماسبی با بیان اینکه تلاش کرده ایم فضای خوبی را در استان ایجاد کنیم، اظهار کرد: در دو سال و نیم اخیر 300 سخنران کشوری به استان آمده اند و خوشبختانه مشکلی برای هیچ یک از آنها ایجاد نشد. از طرفی در دو ماه اخیر نیز 350 جلسه مهم انتخاباتی از سوی کاندیداها در استان برگزار شد.

 

وی با اشاره به جلسات ستاد انتخابات استان و شهرستان ها اعلام کرد: 17 جلسه ستاد انتخابات استان برگزار شده که 120 مصوبه در پی داشته و در شهرستان ها نیز 178 جلسه برگزار شده که نتیجه آن 912 مصوبه بوده است.

 

رئیس ستاد انتخابات استان به افراد واجد شرایط در انتخابات هم اشاره کرد و گفت: از جمعیت یک میلیون و 916 هزار نفری استان بالغ بر یک میلیون و 320 هزار نفر واجد شرایط دادن رأی هستند که از این تعداد 57 هزار و 969 نفر رأی اولی ها هستند.

 

وی با بیان اینکه در برگزاری انتخابات امنیت و سلامت انتخابات از مسائل مهم است، افزود: هر انتخابات دارای چهار رکن امنیت، سلامت، رقابت و مشارکت حداکثری است.

 

طهماسبی با بیان اینکه گلستان دارای برخی از مولفه های امنیتی مانند مرزی بودن و داشتن اقوام و مذاهب مختلف است، گفت: تلاش می کنیم کانون های چالش زا در استان را شناسایی و رصد کنیم.

 

وی با اشاره به اینکه نشست های سیاسی را نباید تبدیل به مسائل امنیتی کرد، خاطرنشان کرد: تمام باشگاه ها و نشست های سیاسی را باید با نگاه سیاسی دید و نمی خواهیم و نمی گذاریم که این نشست ها امنیتی شود.

 

کد خبر 511083

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha