خانه های قرآنی روستایی در ترویج فرهنگ اسلامی موثر است

سرپرست دارالقرآن کریم استان کردستان با اشاره به اهمیت خانه های قرآنی روستایی، این مراکز را در آموزش های معنوی و ترویج فرهنگ اسلامی مفید و موثر عنوان کرد.

ناصر علیپور، سرپرست دارالقرآن کریم استان کردستان به خبرنگار شبستان در سنندج گفت: خانه های قرآن روستایی گامی مؤثر در راستای توسعه و ترویج فرهنگ متعالی قرآن، ارتقای سطح دانش و بینش قرآنی روستاییان است.


وی برنامه ریزی مناسب و گسترش ترویج دینی در بین فعالان قرآنی را در سطح جامعه ضروری عنوان کرد و افزود: خانه های قرآنی در آموزش های معنوی و ترویج فرهنگ اسلامی مفید و موثر است.


سرپرست دارالقرآن کریم استان کردستان اظهار داشت: برگزاری کلاس‌های روخوانی، روانخوانی، تفسیر قرآن کریم، حفظ و قرائت از جمله دوره‌های آموزشی است که در خانه‌های قرآنی روستایی برای روستاییان استان برگزار می‌شود.


این مقام مسئول برگزاری این کلاس‌ها را گام ارزنده‌ای برای ترویج فرهنگ قرآن کریم بین روستاییان استان دانست و تصریح کرد: سعی می‌شود با افزایش تعداد خانه‌های قرآنی زمینه انس گرفتن بیش از پیش روستاییان با قرآن کریم فراهم شود.


علیپور خاطرنشان کرد: ارتقای سطح دانش قرآنی روستاییان در راستای ریشه کنی بی سوادی قرآنی، نشر و ترویج فرهنگ این کتاب آسمانی در روستاها با استفاده از ظرفیت های قانونی و اجرایی از مهم ترین دلایل تأسیس خانه های قرآنی در روستاهاست.


پایان پیام/
 

کد خبر 51064

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha