به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، علی اصغر فانی، وزیر آموزش و پرورش در گردهمایی روسای پژوهشی و برنامه ریزی استانها گفت: دانشگاه فرهنگیان دوره های چهارساله برای دانشجو معلمان برگزار می کند یعنی تا 4 سال خروجی از دانشگاه فرهنگیان نداریم بنابراین ورودی نیز به آموزش و پرورش نخواهیم داشت.
وی افزود: رشد جمعیت دانش آموزی به دلیل بازگرداندن کودکان بازمانده از تحصیل بوده است و در استان سیستان و بلوچستان تاکنون 40 هزار بازمانده از تحصیل شناسایی شده اند.
وی ادامه داد: تعداد 70 هزار خروجی طی 2 سال و نیم گذشته داشته ایم در حالی که هیچ ورودی ای به آموزش و پرورش نداشتیم، بنابراین تراکم کلاس ها بالاست و مدیران و معاونان شش ساعت نیز موظف به تدریس شده اند. اگر این اقدامات انجام نمی شد دانش آموزان بدون معلم سر کلاس باید می رفتند.
وی افزود: تعداد 110 مدرسه تک دانش آموزی در کشور وجود دارد که هزینه تحصیل یک دانش آموز در این مدرسه حداقل 30 میلیون تومان است و این یعنی عدالت آموزشی که یکی از دستاوردهای دولت تدبیر و امید است.
فانی تصریح کرد: هیچ دانش آموزی به دلیل نبود مدرسه ترک تحصیل نکرده است و اگر مشکل اقتصادی و فرهنگی داشته باشد از ید قدرت وزیر آموزش و پرورش خارج است.
وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه اولین سری دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان بهمن سال 95 فارغ التحصیل می شدند که در آن زمان ما احتیاجی نداشتیم، گفت: با برگزاری جلساتی با رییس دانشگاه فرهنگیان گفتیم باید مهر سال 95 فارغ التحصیل شود و برای آنان ترم تابستان گذاشته شود تا بتوانیم از این نیروی انسانی استفاده کنیم.
وی از صدور احکام تعهد به خدمت دانشجو معلمان خبر داد و گفت: با پیگیری های انجام شده دانشجو معلمان دانشگاه فرهنگیان سال 93 - 94 صادر خواهد شد.
وی همچنین بیان کرد: مشکل ادامه تحصیل فرهنگیان با مدرک معادل حل شده است و آنان می توانند در مقاطع بالاتر ادامه تحصیل دهند.
وی تصریح کرد: باید سندی تدوین شود تا رشد جمعیت دانش آموزی را تا 10 سال آینده بررسی کند تا بدانیم به چه تعداد نیروی انسانی نیاز داریم.
نظر شما