توجه به مناطق محروم یکی از اولویت های مهم معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد است

خبرگزاری شبستان: معاون قران و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اهمیت فعالیت های قرآنی در جامعه امروزی، بیان داشت: توجه به مناطق محروم یکی از اولویت های مهم این معاونت است و تلاش می کنیم که عدالت در خصوص توزیع امکانات و بودجه های قرانی رعای

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمان جنوب، حجت الاسلام محمدرضا حشمتی بعداز ظهر امروز (2 دی)  در نشست با  مدیران موسسات فرهنگی و قرآنی جنوب کرمان گفت: فعالیت های قرانی توسط فعالان بخش قرآنی و موسسات فرهنگی انجام می شود و سیاست مجموعه ما شتاب دادن به  این فعالیت ها است.

 

 وی تصریح کرد: قران باید سرمشق زندگی در جامعه اسلامی قرار گیرد و وظیفه اصلی فعالان قرانی تدوین برنامه های محوری در حوزه های اموزش و انتقال مفاهیم قرانی به جامعه است.

 

معاون قران و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهارکرد: با توجه به محرومیت، حساسیت و مردم قران دوست این منطقه، ظرفیت خوبی برای فعالیت قرآنی وجود دارد که باید از این ظرفیت ها استفاده کرد.

 

به گفته وی خدمت به قرآن توفیق کمی نیست؛ لذا باید از این فرصتی که در اختیار دارید، استفاده بهینه کنید.

 

حجت الاسلام محمدرضا حشمتی بیان داشت: توجه به نقاط محروم یکی از اولویت های مهم این معاونت است و تلاش می کنیم عدالت در خصوص توزیع امکانات و بودجه های قرانی رعایت شود.

 

وی تاکید کرد: آیین نامه حمایت از موسسات قرانی نیز به قوت خود باقی است.

 

حجت الاسلام سید احمد حسینی گفت: در حال حاضر 1000 حافظ قران از پنج تا 30 جزء در جنوب کرمان مشغول به فعالیت هستند و در یک خانواده در قلعه گنج، سه فرزند این خانواده حافظ کل قران هستند که نشان از ظرفیت این منطقه است.

 

مدیرکل فرهنگ وارشاد اسلامی جنوب کرمان در ادامه این نشست ابراز داشت: تعداد 60 موسسه قرانی در جنوب کرمان فعالیت دارند که 55 درصد این موسسات فعال هستند.

 

مدیر موسسه قرانی شمیم وحی گفت: هزینه و اجاره موسسات زیاد است و بیمه مربیان و دانش اموزان بیشتر باید مورد توجه قرار گیرد.

 

مظفر بهزادی افزود: هزینه مربی، بیمه کارکنان و برنامه های مهد قران از مشکلات این منطقه است

 

 

کد خبر 510130

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha