به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، عبدالحسن مقتدایی استاندار خوزستان، امروز(2 دی) در همایش ملی مدیریت تامین پایدار و امنیت انرژی با رویکرد پدافند غیرعامل، گفت: همیشه بحث پدافند غیرعامل به این معنا نیست که احتمال وقوع اتفاقات مشهود، فیزیکی و قابل رویت را دهیم، بلکه گاهی اتفاقات تدریجی، پنهان و غیر محسوس هستند.
وی با بیان اینکه انسان مهم ترین پدافند غیر عامل به شمار می رود، افزود: براین اساس فعالیت هایی که در این بخش صورت می گیرد باید با هدف نجات جان انسان ها و حفظ حکومت ها باشد.
مقتدایی با تاکید بر ضرورت توجه به نیروی انسانی در این بخش عنوان کرد: برای جلوگیری از وقوع ضرر و اتفاق های پنهان، تدریجی و نامحسوس باید به وضعیت نیروی انسانی توجه داشته باشیم چراکه اساس تصمیم گیری، ایده پردازی و اجرا نیروی انسانی می باشد.
وی ادامه داد: منابع انسانی را باید در همه فعالیت ها چه محور پدافند عامل باشند یا غیر عامل مورد توجه و محور قرار دهیم اما متاسفانه گاهی اوقات حصارهای موجود در مجموعه مانع این مسئله می شود.
استاندار خوزستان، تصریح کرد: در مواردی ممکن است یک دانشمند ناراضی در هر مجموعه آن را ضربه پذیر کند که برای جلوگیری از این احتمال، باید نیروی انسانی را محور اقدامات قرار دهیم، اگر به این مسئله توجه شود، تمام مسایل نیز حل خواهد شد.
مقتدایی، خاطر نشان کرد: بهترین پدافند غیرعامل این است که در حساس ترین مراکز تولید انرژی نیروی انسانی راضی و کاردان مشغول به کار باشند.
وی در بخش دیگر سخنان خود در بیان اهمیت انرژی بیان کرد: تولد خلقت بر اساس منابع انرژی انجام شده و همه فعل و انفعالات، هرگونه جابه جایی و ابتدا و انتهای افکار انرژی است، به صورتی که تمام موضوعات اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، مادی و حتی معنویت در بحث انرژی خلاصه می شود.
مقتدایی، ادامه داد: جنگ دنیا بر بحث انرژی است و اساسا تمام اتفاقاتی که می افتد ریشه در انرژی دارد، به طوری که مشاهده می شود کشورهای مختلف جهان برای دسترسی به ذخایر انرژی در دنیا دست به چه اقدامات و تلاش هایی می زنند.
وی اذعان داشت: فعالیت خبیث ترین و پاک ترین آدم ها نیز بر اساس انرژی است و مهم این است که این انرژی در دست چه مجموعه ای و با چه نوع تفکری قرار داشته باشد.
استاندار خوزستان، بر ضرورت توجه به مصرف بهینه انرژی تاکید کرد و افزود: انرژی باید طوری مصرف شود که ذخایر ما اتلاف کمتری داشته باشند و اگر قرار باشد امنیتی برقرار شود باید اصل، قلب و کانون تشکیلات را مورد توجه قرار دهیم.
مقتدایی، همچنین در ادامه سخنان خود به وضعیت استان خوزستان از لحاظ منابع انرژی اشاره کرد و گفت: خوزستان مرکز تولید بخش عظیمی از انرژی های موجود در کشور است که باید به نحو شایسته از این انرژی و امکانات موجود صیانت کرد.
وی اظهار امیدواری کرد: برگزاری این همایش در ابتدا برای کشور و سپس برای استان با توجه به برخورداری از سدهای متعدد، نیروگاه و ذخایر نفت و گاز مفید باشد و تاثیرات مثبتی بر مقالات ارائه شده و تصمیم سازی های مسئولان بر جای بگذارد.
نظر شما