شناسایی ۱۲۰ مسیر حمل و نقل  روستائی در استان همدان/ جذب ۲۶۰ دستگاه وسیله نقلیه به راه های روستائی 

خبرگزاری شبستان: مدیرکل حمل و نقل و پایانه های استان همدان با بیان اینکه ۱۲۰ مسیر حمل و نقل  روستائی در استان همدان شناسایی شده است، گفت: همچنین  ۲۶۰ دستگاه وسیله نقلیه به راه های روستائی همدان جذب شده است.

نصرت الله حیدری، مدیرکل حمل و نقل و پایانه های استان همدان به خبرنگار شبستان گفت: 260 دستگاه وسیله نقلیه در راه های روستائی استان همدان جذب شده است که از این تعداد 100 دستگاه ون می باشد.

 

وی افزود: در ایام اربعین قریب به یک میلیون نفر از مرز مهران وارد خاک عراق شدند که در این ایام یک هزار و 100 دستگاه اتوبوس از استان همدان برای جا به جایی زائران حسینی اعزام شدند.

 

وی  با بیان اینکه سالانه 8 میلیون مسافر از طریق حمل و نقل عمومی در استان همدان جا به جا می شوند، تصریح کرد: همچنین در طی 8 ماهه سال جاری 62 میلیون تردد در شبکه راهی استان همدان ثبت شده است.

 

وی با اشاره به اهمیت حمل و نقل جاده ای ، ابراز کرد: حمل و نقل جاده ای دارای انعطاف پذیری و جذابیت خاص خود است که قابل قیاس با حمل و نقل هوایی و ریلی نمی باشد.

 

حیدری با بیان اینکه امروزه نگاه مردم به سیستم حمل و نقل دیدگاه سنتی است، بیان داشت: این در حالیست که تمام اسناد بار به صورت مکانیزه انجام می شود و تمامی موارد مربوط به رانندگان ناوگان باری اعم از حق بیمه تأمین اجتماعی ، کارت سلامت و... از طریق کارت هوشمند انجام می پذیرد.

 

مدیرکل حمل و نقل و پایانه های استان همدان گفت: جامعه هدف شرکت حمل و نقل یک خانواده ای 30 هزار نفری را تشکیل می دهند و در این ایام قدردان زحمات و تلاش شبانه روزی این قشر از جامعه هستیم.

 

وی افزود: رانندگان ناوگان باری و مسافر بری در شرایط سخت جوی در راستای رفع نیازهای جامعه و کمک به اقتصاد کشور به مردم خدمت می کنند.

 

حیدری خاطرنشان کرد: حمل و نقل  استان همدان با توجه به موقعیت جغرافیایی 100 در صد از طریق جاده و حمل و نقل ریلی و هوایی کمتر از یک  درصد صورت می گیرد.

 

مدیرکل حمل و نقل و پایانه های استان همدان گفت: سالانه بیش از 9 میلیون تن بار از استان جا به جا می شود که بیش از 25 درصد آن بدون اسناد اقدام به حمل بار می کنند و همچنین ممکن است برخی از کالا توسط وانت بارها صورت گیرد که برنامه ای خاصی برای آنان در نظر گرفته شده است.

 

وی خاطرنشان کرد: بهره وری سیستم حمل و نقل در کشور بسیار پایین تر از سایر کشورها است به طوری که یک کامیون در سال 50 الی 70 هزار کیلومتر پیمایش دارد و در سایر کشورها این میزان 150 الی 170 هزار کیلومتر است که سه برابر ناوگان باری ما ارائه خدمات می دهند و باید در این زمینه تدابیری اندیشیده شود.

 

مدیرکل حمل و نقل و پایانه های استان همدان ادامه داد: سیستم حمل و نقل کشور دارای زیرساخت های خوبی است و همچنین راه های کشور ما از کشورهای همسایه و کشورهای اروپایی درجه دو در وضعیت مناسبی بسر می برد .

 

 

 

 

کد خبر 509952

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha