به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری کردستان؛ عبدالمحمد زاهدی، استاندار کردستان در اولین جلسه شورای علمی بنیاد نخبگان استان کردستان در محل سالن شهدای گمنام استانداری کردستان با بیان این مطلب اظهار داشت: توجه به برنامه ها و امورات اجرایی نخبگان ارزشمند و بسیار حائز اهمیت است و باید همه توان خود را برای توسعه استان با استفاده از دانش و تجربه نخبگان بکار گیریم.
وی افزود: باید معیارها و ملاک انتخاب نخبه در این شورا تعیین شود و با کارشناسی دقیق و توجه به توانایی ها و کیفیت سطح علمی و دانش نخبگان از میان آنها افراد دارای شرایط نخبگی را انتخاب کرد.
استاندار کردستان با بیان اینکه باید از توانمندی نخبگان به درستی استفاده کرد در ادامه تصریح کرد: باید ماهیت نخبگی به درستی تبیین شود زیرا افراد زیادی به ظاهر امکان نخبگی را دارند ولی نخبه بودن دارای شرایط و ویژگی های خاص خود است که بایستی در برگزیدن نخبگان واقعی با توجه به این معیارها انتخاب صورت گیرد.
زاهدی در بخشی دیگر از سخنان خود به طرح شتاب یا همان طرح استعدادیابی دانش آموزی در آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: این طرح به دلیل گستردگی آن در بین قشر دانش آموز و توجه به آینده دانش آموزان نخبه دارای اهمیت فراوانی است و در واقع این طرح گام مهمی برای کشف استعدادهای دانش آموزان نخبه و برتر است تا ازاین طریق این توانایی ها و استعدادها از بین نرود.
وی اظهار داشت: در این راستا آموزش و پرورش می تواند در سطح دانش آموزی استعدادهای نخبه و برتر را شناسایی و با هدایت آنها در آینده افرادی نخبه و کارآمد را تحویل جامعه دهد.
استاندار کردستان گفت: باید نخبه های با استعداد را به گونه ای تربیت کنیم که ضمن نخبه بودن در صورت نیاز بتوان از وجود آنها در سیستم مدیریتی نیز از آنها استفاده کرد.
وی در ادامه خواستار ساماندهی مراکز رشد و فناوری دستگاههای اجرایی زیر نظر بنیاد ملی نخبگان در استان شد تا از این طریق خدمات مناسب تری به نخبگان ارائه شود.
استاندار کردستان حضور پررنگ تر دانشجویان را در المپیادهای علمی کشور و ارتقاء رتبه علمی کردستان در میان سایر استان ها را خواستار شد.
وی در ادامه با اشاره به اجرای اردوهای جهادی یک روزه سلامت محور در استان بر لزوم تشکیل این اردوها با حضور نخبگان پزشکی برای ارائه خدمات پزشکی و درمانی در مناطق شهری و روستایی استان تاکید کرد.
زاهدی در پایان خاطر نشان کرد: در شهرستان های تابعه باید با حضور فرمانداران و مدیران دستگاههای اجرایی نشست های تخصصی نخبگان برای تبادل نظرات و ایده برای کمک به روند توسعه و رفع موانع و مشکلات در بخش های مختلف برگزار شود.
نظر شما