ازدواج  برای زنان و مردان مانند پوشاک است/ بی پیوند حیات بشر به خطر می افتد

خبرگزاری شبستان:علی معلم دامغانی برگزاری جشنواره پیوند پوشاک اقوام ایرانی را یک ضرورت خواند و ازدواج را برای زن و مرد مانند پوشاک دانست و تاکید کرد: بدون پیوند حیات و دوام بشر به خطر می ا فتد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی شبستان، نشست جشنواره پیوند پوشاک اقوام ایرانی با حضور محمدعلی معلم دامغانی، رییس فرهنگستان هنر، حمید قبادی، دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و اکرم پوراگی، سرپرست موسسه فرهنگی و هنری صبا پیش از ظهر امروز دوشنبه 30 آذر در فرهنگستان هنر برگزار شد.

 

در این نشست محمدعلی معلم دامغانی، رییس فرهنگستان هنر درباره نسبت پیوند و با پوشاک گفت: پیوند و پوشاک چه ربطی با هم دارند و این دو  با جشنواره چه نسبتی دارند چون این قضایا روشن است، جشن در لغت فارسی نوعی ستایش کردن است، جشن یعنی گشن همان کلمه ای یزد است، شهری که سپاس خدای را به جا می آوردند ،جشن سپاسگزاری از خود است، در جشنواره 2 پدیده داریم که پیوند و پوشاک را در کنار هم قرار داده است.

 

رییس فرهنگستان هنر با اشاره دستورات پیامبر بر امر ازدواج  و لباس بودن زن و مرد برای یکدیگر اظهار داشت: در دین اسلام و کلام خدا و پیامبر(ص) بر پیوند تاکید شده است؛  دختر جوانی با پسر جوانی ازدواج کند این را پیوند می گوییم ،این پیوند در ابتدا با آدم و حوا ثبت شده است امیدوارم جوانان آدم باشند و دختران باتقوا باشند که آدم ها به حوا برسند تا پیوند اتفاق بیفتد، پیوند را خود خدا و رسول خدا در قرآن به عنوان پوشاک نام می برند، زنان را لباس برای مردان و مردان را لباس برای زنان قرار داده است و از خیلی از آزارها و مشکلات رها می کند، زن و مرد برای یکدیگر نقش لباس را دارند؛  پیوند برای زن و مرد امری ضروری  است.

 

علی معلم دامغانی خاطر نشان کرد: امروزه در دنیا مصیبت است که دولت هایی که ادعای خداوندی دارند مردم را از ازدواج  دور کنند، هوا و هوس جای ازدواج را گرفته است، برای آنها اگر زن با مرد ازدواج کند این قابل قبول نیست، در حالی که اگر چنین چیزی عملیاتی شود از لایه زن و بمب اتم برای بشریت خطرناک تر است. بشریت با ازدواج به دوام و بقا می رسد.

 

رییس فرهنگستان هنر افزود: جشنواره پیوند پوشاک اقوام ایرانی با سه هدف از سوی وزارت ارشاد، فرهنگستان و موسسه فرهنگی هنری صبا و سازمان فنی و حرفه ای برگزار می شود، برگزاری این جشنواره یک ضرورت است، حیات در خطر است اگر دنیا با این قاعده ای که دارد و آن چیزی که در آن طرف آب ها برایش قانون می کنند پیش برود حیات بشر را به خطر می اندازند، برای اینکه ازدواج باشد و عروسی باشد و پدر و مادر ها می خواهند فرزندان شان را عروس و داماد کنند و نوه هایشان را ببینند. اگر ما ازدواج نکنیم، اگر برای این جشنواره نگیریم و بنیاد لباس برای آن برنامه نگیرند، اگر حقیقت زندگی نباید فراموش شود.

 

گفتنی است، جشنواره پیوند پوشاک اقوام  با همکاری فرهنگستان هنر، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان فنی و حرفه ای کشور برگزار می شود.

 

کد خبر 509376

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha