به گزارش خبرگزاری شبستان و به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان، ابوالفضل دلارام گفت: این نشست با همکاری موسسه فرهنگی هنری سمن بویان و انجمن های شعر و ادب و اهل قلم در تئاتر شهر برگزار می شود.
وی زمان آغاز این برنامه را ساعت ١٧:٣٠ اعلام کرد و افزود: در این برنامه برنامه های متنوع فرهنگی نظیر شعر خوانی با گویش سمنان و بیابانکی، سخنرانی ادبی ، نمایش و موسیقی اجرا می شود.
دلارام این برنامه را صحنه ای بیان و از علاقه مندان برای حضور در آن دعوت کرد.
بخشی از سرمایه های مردمی باید به سمت وقف قرآنی هدایت شود
مجری برنامه های اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان میامی سرمایهگذاری و توسعه وقف قرآنی را از مهمترین راهکارهای خنثی کردن توطئه دشمنان اسلام دانست و افزود: با تبلیغات در عرصه وقف قرآنی میتوان بخشی از سرمایههای مردمی را به این سمت هدایت کرد.
رضا مهدیان در نشستی با جمعی از موثرین شهرستان میامی با موضوع وقف قرآنی در اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی میامی با بیان اینکه قرآن و عترت باید در زندگی مسلمانن جاری باشد، گفت: باید به این مرحله برسیم که تمام ایام همراه با قرآن و عترت باشیم.
وی با اشاره به برگزاری جلسه تبلیغ و ترویج شورای توسعه فرهنگ قرآنی که متولی آن وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است، افزود: باید برای گسترش امور قرآنی فرهنگ وقف را تبیین کنیم تا خیران در کنار توجه به ساختن مدرسه و مسجد، به ترویج فرهنگ قرآنی و گسترش آن در جامعه اهتمام داشته باشند.
مجری برنامه های اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان میامی با بیان اینکه یکی از برنامه های این وزارت خانه، فراگیر کردن فهم قرآن در جامعه است، تصریح کرد: فهم قرآن نیز فراگیر نمی شود مگر اینکه قرآن در متن زندگی مردم قرار گیرد و با معارف و ظرایف این کتاب الهی آشنا شویم.
مهدیان وقف قرآنی را برای ترویج فرهنگ قرآنی و تربیت حافظان قرآن مهم خواند و گفت: این امر نوعی ابزار تشویقی برای توسعه فرهنگ قرآنی در جامعه است.
وی تصریح کرد:در فعالیتهای قرآنی و دینی، وقف از جایگاه مهمی برخوردار است و با توجه به اشتیاق مردم برای گسترش فعالیتهایی با موضوع عترت(ع) شاهد وقفهای مختلفی در این زمینه هستیم اما به دلیل اینکه مردم هنوز با اهمیت و جایگاه وقف قرآنی آشنایی ندارند، موقوفات کمتری به این امر اختصاص مییابد.
مجری برنامه های اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان میامی، سرمایهگذاری و توسعه وقف قرآنی را از مهمترین راهکارهای خنثی کردن توطئه دشمنان اسلام دانست و تاکید کرد: با تبلیغات در این عرصه و معرفی دستاوردهای وقف قرآنی در جهان میتوان بخشی از سرمایههای مردمی را به این سمت هدایت کرد.
دبیر شورای فرهنگ عمومی شهرستان میامی گفت: در این مقطع زمانی که دشمن با جنگ نرم وارد و جوانان را مورد هجمه فرهنگی قرار داده باید فرهنگ قرآنی بیش از پیش توسعه و ترویج پیدا کند.
مهدیان خاطرنشان کرد: برای ترویج فرهنگ وقف قرآنی باید در جامعه اطلاعرسانی شود و برگزاری رقابتهای قرآنی شهرستانی و استانی یکی از کارهای خوبی بوده که در این راه انجام شده است و سعی بر این است تا این فعالیتها را بیش از پیش تقویت کنیم.
مسئول انجمن قرآن و عترت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان میامی نیز در این نشست برخی از برنامه های این انجمن را بیان کرد.
محمد آقایی افزود: محفل انس با قرآن، مسابقات قرآن، تواشیح، برگزاری کلاسهای آموزشی قرآن از دیگر برنامه های این انجمن است.
در این نشست برخی از شرکت کنندگان بر توسعه فرهنگ قرآنی و وقف قرآنی در شهرستان میامی تاکید کردند.
شمار قبول شدگان در آزمون قرآن و عترت استان سمنان ١٠٠ درصد افزایش یافت
سرپرست دفتر قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان از موفقیت ٧١٩ نفر از شرکت کنندگان آزمون قرآن و عترت خبر داد و گفت: شمار قبول شدگان دوره چهاردهم این آزمون نسبت به دوره قبل از آن بیش از ١٠٠ درصد افزایش دارد.
مجتبی نورمحمدی افزود: در چهاردهمین دوره آزمون قرآن و عترت این استان یک هزار و ٤٨٨ نفر ثبت نام کردند که از این تعداد حدود یک هزار و ١٠٠ نفر در آزمون حضور یافتند.
وی با اشاره به قبولی ٣٥٠ نفر در آزمون دوره سیزدهم خاطرنشان کرد: ٦٨ نفر از قبول شدگان دوره چهاردهم نمره ١٠٠ اخذ و در زمره ممتازین قرار گرفتند که با قرعه کشی از جوائز ویژه برخوردار می شوند.
سرپرست دفتر قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان با بیان اینکه نتایج چهاردهمین آزمون قرآن و عترت از طریق ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستانها و یا سامانه معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قابل دریافت است گفت: از برترین های دوره های سیزدهم و چهاردهم همزمان با ایام الله دهه فجر در تهران تجلیل می شود.
نورمحمدی با بیان اینکه به سایر قبول شدگان علاوه بر اعطای گواهینامه بر اساس رتبه های کسب شده جوائزی نیز تعلق می گیرد اظهار داشت: در آین آزمون که بیست و دوم آبان برگزار شد ٣٢٣ نفر در شهرستان شاهرود، ١٤٣ نفر در سمنان، ٧٩ نفر در دامغان، ٦٤ نفر در میامی، ٣٦ نفر در گرمسار، ٣٣ نفر در سرخه و ٢٦ نفر در شهرستان مهدیشهر قبول شدند.
آزمون قرآن و عترت در دو بخش زیر ١٢ سال و بالای ١٢ سال و در چهار رشته مفاهیم قرآن، تدبر در قرآن، حفظ قرآن و مفاهیم قرآن و نهج البلاغه در ١٥ کد رشته برگزار شد و از مجموع شرکت کنندگان کشوری ٧٦ درصد شامل ٦٢ هزار و ٣٠٠ نفر موفق به کسب حدنصاب قبولی شده اند.
از کل شرکت کنندگان کشوری ٧٠ درصد در رشته حفظ، ٢٤ درصد در بخش ترجمه و مفاهیم، سه درصد در رشته تدبر و سه درصد در رشته مفاهیم قرآن و نهج البلاغه به رقابت پرداختند.
استان سمنان در آزمون چهاردهم قرآن و عترت از نظر شمار شرکت کنندگان و درصد قبولی در ردیف پنج استان برتر کشور قرار گرفته است.
منتظران ظهور اخلاق گرا هستند
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان با تبریک آغاز امامت حضرت ولی عصر (عج) گفت: امام زمان (عج) سرباز می خواهد و انسان منتظر اخلاق گرا است.
محمدرضا سوقندی در نشست فرهنگی هیات های مذهبی شهرستان سمنان در مجمع ابوالفضل (ع) این شهر افزود: منتظران ظهور باید در جبهه های مختلف از جمله معنوی و اخلاقی، شناخت اهل بیت و آمادگی جسمانی و قرآنی آمادگی داشته باشند.
وی که در خصوص ویژگی های عصر انتظار و منتظران واقعی در شب نهم ربیع الاول سخن می گفت، عصر اهل بیت را یک دوره خواند و و تصریح کرد: باید در دوره غیبت و در عصر انتظار وظایف خود را بدانیم و به آن عمل کنیم.
وی بر داشتن صبر و دینداری تاکید کرد و گفت: یکی از ویژگی های منظران واقعی نماز اول وقت و ذکر است.
سوقندی قرآن محوری را از دیگر ویژگی ها خواند و اظهار داشت: باید در سبک زندگی اسلامی توسل به اهل بیت و قرآن را بشناسیم و به آن عمل کنیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان، امام شناسی را نیز درس بزرگی دانست و خاطرنشان کرد: تا زمینه و بستر فراهم نشود و دنیا احساس نیاز نکند امام زمان (عج) ظهوری نمی کند.
وی ،دینداری را در عصر حاضر سخت خواند و گفت: شیطان ابزار و امکانات گسترده ای پهن کرده است و نکه داشتن دین نیازمند صب و استقامت است.
در این مراسم به مناسبت آغاز دوره امامت حضرت ولی عصر امام حضرت مهدی موعود (عج) آیین مولودی خوانی نیز اجرا شد.
نظر شما