به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از کرمانشاه، محمدابراهیم اعلمی آل آقا رئیس دانشگاه رازی کرمانشاه، پیش از ظهر امروز(30 آذر) در مراسم تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر این دانشگاه، اظهار کرد: تکریم پژوهشگران به معنای توجه به فناوری و پژوهش نیست، بلکه باید پژوهش در کشور ما در حد شعار باقی نماند.
وی، با بیان اینکه پژوهش در کشور ما به یک باور ملی تبدیل نشده است، ابراز کرد: در بسیاری از موارد استعدادها و ظرفیت های درونی در کشور ما ناشناخته است.
رئیس دانشگاه رازی کرمانشاه، تصریح کرد: ظرفیت های آموزشی خوبی در کشورمان مانند تعداد بالای فارغ التحصیلان دانشگاهی وجود دارد که نه تنها به آن توجه نمی شود، بلکه در برخی موارد دیدی تهدید آمیزی نیز به آن وارد می شود.
اعلمی آل آقا، با اشاره به عدم دستیابی فارغ التحصیلان به شغل دلخواه آنها، اذعان داشت: قشر تحصیلکرده در کشور ما به عنوان یک سرمایه ارزشمند می توانند توسعه همه جانبه در کشور را ایجاد کنند.
به گفته این مقام مسئول، با توجه به اینکه در کشور ما بسیاری از مقدمات توسعه یافتگی وجود دارد، اما سوءمدیریت موجب شده که نتوانیم به توسعه واقعی دست پیدا کنیم.
وی، با بیان اینکه کاهش قیمت نفت در کشور یکی از مشکلات کنونی محسوب می شود، ادامه داد: کشور طوری مدیریت شده است که پایین آمدن قیمت نفت در دستمزد کارکنان تأثیر می گذارد.
رئیس دانشگاه رازی کرمانشاه، اضافه کرد: مقدمه توسعه یافتگی نیازمند انجام کارهای پژوهشی توسط افراد نخبه و حمایت مسئولان از پروژه های علمی است.
اعلمی آل آقا، سوق دادن پژوهش ها به سمت پژوهش های تقاضا محور را رسالت اصلی دانشگاهیان برشمرد و ابراز کرد: باید از پژوهش هایی حمایت کرد که مشکلات جامعه را برطرف می کنند.
نظر شما