به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، امین جلال منش ظهر امروز (26 آذر) در نشست با اساتید حوزهای علوم اسلامی دانشگاهیان بیرجند اظهار داشت: این جامعه و کشور آرمانی دارد و برای آینده تدبیری اندیشیده شود.
وی بیان کرد: نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها مسئولیتی بر عهده دارد و حوزه علوم اسلامی تابع این نهاد است و رسالت حوزه با رسالت نهاد مقام معظم رهبری یک نسبتی دارد.
معاون فرهنگی حوزه دانشگاهیان کشور با تاکید بر اینکه مهمترین کار نهاد بر عهده حوزه علوم اسلامی است، گفت: مطالبات مقام معظم رهبری بسیار روشن است و ایشان فرموده اند فضای دانشگاهها آماج حملههای بی وقفه و بی شمار نظام سلطه قرار دارد.
جلال منش به وظیفه حوزه علوم اسلامی اشاره کرد و بیان داشت: وظیفه این حوزه تعلیم و تربیت دانشجویان مومن و مشتاق به اسلام برای اثرگذاری در جهاد فرهنگی است و امام راحل فرمودند اگر دانشگاه اسلامی نشود مملکت هم اسلامی نمی شود و باید با رویکرد جهادی حرکت کرد.
وی با اشاره به اینکه جهادی بودن فعالیتها جهت دارد، اظهار داشت: جهت آن به سوی مقابله با دشمن است.
به گفته وی، علم سه مورد ثروت، قدرت و منزلت می آورد و تولید قدرت منجر به اقتدار ملی و علمی می شود و نقشهی دشمن نفوذ است و همهی دانشگاهها مورد نفوذ قرار گرفته اند.
معاون جهاد علمی فرهنگی حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان کشور با تاکید بر اینکه نظام سلطه به دنبال یک سلطه پذیر است، تصریح کرد: نظام سلطه به ایران می گوید یا سلطه گر و یا سلطه پذیر باشید اما ایران هیچ کدام از اینها را قبول ندارد و پروژهی نفوذ نقشهی دشمن است و می خواهد اقتدار علمی را کم کند و سلطه پذیری را افزایش دهد.
جلال منش با بیان اینکه پشتوانهی ملی اقتدار علمی است، گفت: نباید اقتدار علمی کاهش پیدا کند و اکنون اقتدار کمی متزلزل شده است و حوزه علوم اسلامی با رویکرد جهادی به دنبال تقویت اقتدار علمی و پایههای تمدن سازی است و این پایههای تمدن سازی شامل فکر و انسان است.
وی در ادامه بیان کرد: انسان باید بر مبنای توحید شکل بگیرد و اسلام و انقلاب هیچ وقت از یکدیگر تفکیک نمی شوند و دشمن از اقتدار علمی جمهوری اسلامی ایران می ترسد و مقام معظم رهبری می فرمایند داشجو باید تمام خط قرمزهای دشمن را شناسایی و با آن مقابله کند.
معاون جهاد علمی فرهنگی حوزه علوم اسلامی دانشگاهیان کشور به از بین بردن خط قرمزهای دشمن توسط دانشجویان اشاره کرد و گفت: دانشجو باید هم سازنده و هم صیانت کننده باشد و پنج مرحله برای تحقق اهداف انقلاب اسلامی وجود دارد که شامل انقلاب اسلامی، نظام اسلامی، دولت اسلامی، جامعه اسلامی ایرانی و تمدن بین المللی اسلامی است.
جلال منش با بیان اینکه حوزه دانشگاهیان باید نظام اندیشه ای را ایجاد کند، تصریح کرد: فکر راهگشا یک نظام اندیشه ای لازم دارد و مقام معظم رهبری فرموده اند علم از دین جوشیده می شود و اگر یک فضا با دغدغهی نظام اندیشه ایجاد شود می توان فکر دانشجو را بر مبنای نظام اندیشه ای اسلامی تربیت کرد.
وی خاطرنشان کرد: تاکنون بیش از 2 هزار نفر در دورهی جدید حوزه علوم اسلامی شرکت کرده اند.
نظر شما