عملکرد ضعیف بازار نشر در زمینه تولیدات قرآنی برای دانش آموزان

خبرگزاری شبستان:قائم مقام دبیر جشنواره کتاب‌های علمی آموزشی رشد گفت:بازار نشر ما در زمینه تولیدات قرآنی، اعم از تفسیر، ترجمه، مفاهیم، قصه های قرآنی و لطایفی که باید در قالب های سرگرم‌کننده و جذاب برای قشر دانش آموز ارائه شود، ضعیف است.

فریبا کیا معاون دفتر انتشارات و تکنولوژی آموزشی سازمان پژوهش و قائم مقام دبیر جشنواره کتاب‌های علمی آموزشی رشد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان با بیان اینکه جشنواره ویژه کتاب‌های قرآنی در آذرماه برگزار می شود گفت: جشنواره کتاب‌های آموزشی و تربیتی به منظور حمایت از ناشرانی که تولیدات مناسب در خصوص برنامه‌های درسی دارند، برگزار می‌شود.

 

وی افزود: به دلیل اهمیت موضوع قرآن و ایجاد جریان در جامعه نشر نسبت به تولیدات قرآنی، امسال دوازدهمین دوره جشنواره کتاب‌های علمی آموزشی رشد  به کتاب‌های قرانی اختصاص دارد.

 

کیا تصریح کرد: طی بررسی کتاب‌ها به این نتیجه رسیدیم که از میان حدود 2 تا 3 هزار عنوان تولید شده در سال، حضور کتاب‌های قرانی بسیار کمرنگ است. با توجه به اینکه پرداختن به موضوعات و مفاهیم قرآنی در اسناد بالادستی و سیاست‌های ابلاغی رهبری بسیار مورد توجه قرار گرفته است، کارشناسان ما در سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی به این تصمیم رسیدند که جشنواره امسال کتاب‌های علمی آموزشی رشد به طور ویژه به کتب قرانی اختصاص یابد.

 

وی افزود: بازار نشر ما در زمینه تولیدات قرانی، اعم از تفسیر، ترجمه، مفاهیم، قصه های قرانی و لطایفی که باید در قالب های سرگرم‌کننده و جذاب برای قشر دانش آموز ارائه شود، ضعیف است.

 

قائم مقام دبیر جشنواره کتاب‌های علمی آموزشی رشد خاطر نشان کرد: تعداد ۲۱۴ كتاب مناسب راه يافته به جشنواره دوازدهم، متعلق به 77 ناشر است. از اين تعداد 34 ناشر (44 درصد) شهرستاني و بقيه تهرانياند. از نظر تعداد كتابها نيز 88 عنوان (41 درصد) در شهرستانها چاپ و منتشر شده كه به نظر ميرسد نسبت قابل توجهي است.

 

وی خاطر نشان کرد: در شش گروه جشنواره، مجموعاً 31 عنوان كتاب نامزد دريافت جايزه شدهاند. اين عنوانها، به 26 ناشر تعلق دارند كه 11 ناشر آن شهرستاني هستند.

کد خبر 508504

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha