فرخنده کریمزاده، داور مسابقات قرآنی مدهامتان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان اصفهان گفت: امسال اولین بار است که مسابقات قرآنی مدها متان کشوری برگزار می شود و در سالهای گذشته به صورت متمرکز نبوده است.
وی تصریح کرد: مسابقات قرآنی مدها متان، مسابقه ای نوپاست و نسبت به مسابقات قرآنی اوقاف که سی و هشتمین دوره است، مسابقات قرآنی مدها متان کم سابقه تر است.
وی با اشاره به اینکه افرادی که در این مسابقه شرکت کرده اند، سابقه قرآنی شرکت در سایر مسابقات قرآنی را دارند گفت: در بخش خواهران این مسابقه فقط در رشته حفظ کل و حفظ 20جز برگزار می شود.
کریم زاده با اشاره به اینکه بیش از 50 خواهر در این مسابقات شرکت کرده اند اظهار داشت: این شرکت کنندگان بهترین های قرآنی استان های مختلف هستند.
وی تاکید کرد: با وجود نوپا بودن این مسابقه، شکل و ساختار برگزاری مرحله مسابقات قرآنی مدهامتان نه تنها از مسابقات دیگر کم ندارد، بلکه از برخی جهات
شکلیل تر، پرانرژی تر و منسجم تر برگزار می شود.
وی به پیش بینی هایی که برای داوری لازم است، امکانات، سهولت در پذیرش شرکت کنندگان، سالن های مناسب اشاره کرد و گفت: از نظر تدارکات با یک مسابقه بالای بیست سال برابری می کند.
وی در خصوص هیات داوران نیز گفت: داوران به صورت متمرکز از اصفهان نیستند و از بیشترین استانهای مطرح در زمینه داوریهای مسابقات در این دوره حضور دارند.
داور مسابقات قرآنی مدهامتان بیان داشت: این داوران، یا داوران بینالمللی و یا کشوری هستند و با توجه به جلسات متعدد صورت گرفته، دبیرخانه کانونهای مساجد استان اصفهان که مسئول اجرایی آن بوده، تمام پیشبینیهای لازم از جمله اسکان شرکتکنندگان، رفت و آمد، محل مسابقه، چیدمان برنامههای فرهنگی، قرآنی و سیاحتی جانبی را مد نظر قرار داده است.
وی درباره سطح کیفی داوریهای مسابقات بیان کرد: از نظر استانداردهای داوری، همه داوریها بر اساس آخرین آئیننامه اصلاحی سال 94 که تابستان امسال و قبل از ماه رمضان از سوی داوران سراسر کشور صورت گرفته و ارزیابی مسابقات بر اساس آن اجرایی میشود.
داور مسابقات قرآنی مدهامتان بیان داشت: در مسابقات قرآنی برداران رشته های متنوعی داریم، اما در بخش خواهران در کشور اسلامی،جامعه حفظ قرآن بانوان اگر با برادران برابری نکند، در بسیاری موارد سطح آن از برادران بالاتر است و در رشته حفظ در بخش خواهران در کشور سرآمد هستیم.
کریم زاده با بیان اینکه وقتی نهاد و موسسه ای عهده دار برگزاری مسابقه می شود باید خودش نیز علم آموزش را بردارد تاکید کرد: متاسفانه یکی از اشکالات رایج در مسابقات قرآنی این است که معمولا سازمان ها برگزار کننده مسابقات هستند، ولی خود مجری آموزش نیستند.
وی گفت: فقط درصورتیکه سطح آموزش بسیار بالا باشد، می توان گفت هر مسابقه قرآنی می تواند عامل سنجش چنین سطحی باشد و در حال حاضر فقط مسابقات قرآنی اوقاف رخ می دهد.
وی با اشاره به محدودیت ورود به مسابقات قرآنی مدهامتان که باید عضو کانون های فرهنگی هنری مساجد باشند گفت:
اگر به شکوه و عظمت شجره سبز و زیبای مدها متان، کوتاهترین آیه قرآن که می فرماید از انبوهی درختان سرسبز در بهشت، سبز مایل به تیرگی ایجاد می شود، نگاه کنیم می توان گفت تا زمانی که عظمت و شکوه یاد خدا در خانه خدا پابرجاست، مسابقات قرآنی مدهامتان می تواند پیشرفت کند.
نظر شما