دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها یکی از تجلیات وحدت حوزه و دانشگاه است

خبرگزاری شبستان: معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید باهنرکرمان تصریح کرد: وجود دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها یکی از تجلیات وحدت حوزه و دانشگاه است و نهاد دانشگاه شهید باهنر در این زمینه بسیار قوی عمل کرده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمان و به نقل از روابط عمومی دانشگاه شهید باهنر کرمان، همزمان با چهلمین سال تأسیس دانشگاه در کرمان و در آستانه روز وحدت حوزه و دانشگاه، همایش ملی «تبیین اندیشه های فرهنگی شهید مطهری» صبح امروز، چهارشنبه  آذر 94، در محل تالار وحدت دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار شد.

 

اگر «همه با هم» تبدیل به «همه با من» بشود، همگرایی تبدیل به واگرایی می شود

 

در این مراسم دکتر محمدصادق بصیری، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید باهنر و رئیس همایش ملی تبیین اندیشه های شهید مطهری، در مورد معنای «وحدت» گفت: وحدت در زبان فارسی به «همگرایی» ترجمه شده است؛ یعنی  «همه با هم» به سوی یک هدف. اما اگر «همه با هم» تبدیل به «همه با من» بشود، همگرایی تبدیل به واگرایی می شود و امام خمینی (ره) به شدت با این موضوع مبارزه کردند.

 

دکتر بصیری افزود: بحث وحدت حوزه و دانشگاه را نخستین بار امام خمینی (ره) مطرح کردند و شهیدان خون پاک خود را در این راه نثار کردند تا این وحدت باقی بماند اما صرف شعار دادن کافی نیست باید دید امام خمینی و شهید مفتح چه اندیشه ای را دنبال می کردند.

 

دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها یکی از تجلیات وحدت حوزه و دانشگاه است

 

رئیس همایش ملی تبیین اندیشه های شهید مطهری گفت: وجود دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها یکی از تجلیات وحدت حوزه و دانشگاه است و نهاد دانشگاه شهید باهنر در این زمینه بسیار قوی عمل کرده است.

 

وی با افزودن اینکه راه اندازی حوزه علوم اسلامی در دانشگاه شهید باهنر نیز این دانشگاه را سرآمد کرده است؛ تصریح کرد: این امکان فراهم شده تا دانشجویان علاوه بر دروس علمی، در حوزه اسلامی هم وارد شوند و امیدواریم اعضای دانشگاه بتوانند با کمک هم کارهایی را برای رضای خدا و به نفع نسل آینده انجام دهند.

 

پس از پایان آیین افتتاحیه، همایش در بخش علمی با ارائه 2 مقاله توسط آقایان دکتر شکیبایی و دکتر قهاری ادامه یافت؛ این همایش تا بعدازظهر امروز در دو بخش سخنرانی علمی در تالار اندیشه دانشکده ادبیات و علوم انسانی ادامه دارد. 

 

علم آموزی مستلزم عبودیت است

 

حجت الاسلام و المسلمین حسین الله وردی، مدیر حوزه های علمیه کرمان، بیانات خود را با تبریک حلول ماه ربیع الاول و روز وحدت حوزه و دانشگاه آغاز کرد و با سپاسگزاری از دست اندرکاران همایش، پیرامون موضوع «فرهنگ تعلیم و تعلّم در اسلام» سخن گفت.

 

وی با اشاره به گفتگوی حضرت خضر نبی (علیه السلام) و حضرت موسی (علیه السلام) که در آیات 66 و 67 سوره کهف آمده است، 18 اصل از اصول و آداب فرهنگ تعلیم و تعلم از جمله بشر همیشه نیاز به دانش افزایی دارد؛ در مسیر علم و دانش باید استاد داشت؛ آموزش ضمن خدمت اصلی پذیرفته شده است؛ علم به ما هو علم هدف نیست بلکه رشد و بالندگی که با آن همراه است مهم است؛ علم باید عبودیت زا باشد و ما را به خدا برساند و...را برشمرد.

 

 

مدیر حوزه های علمیه کرمان در مورد فضای مجازی گفت: علم آموزی مستلزم عبودیت، شایستگی، رشد و بالندگی، عطوفت و اخلاق و خودشکنی است و فضای مجازی این ساختار را از بین برده است.

 

حجت الاسلام و المسلمین الله وردی در پایان سخنان خود خاطر نشان کرد: وحدت حوزه و دانشگاه در این است که بر محور ولایت فقیه، ضمن ممارست، تمرین تبیین اجرای مبانی دین اسلام در عرصه های اجتماعی، فرهنگی و سیاسی نیز جامعه را برای پذیرش حکومت جهانی واحد آماده سازیم.

 

 

کد خبر 508094

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha