نگاه کردن و تأثیر آن در سلامت روان/پیگیری استفاده از مانکن های نامتعارف در مغازه ها

خبرگزاری شبستان: عضو شورای شهر کرمان با اشاره به اینکه دیدن مانکن ها، بهداشت روان جامعه را هم دچار اخلال و آسیب پذیری می کند، افزود: باید در جلسات شورای شهر این موضوع پیگیری و برای رفع آن جلسات مشترکی با پلیس نظارت بر اماکن عمومی برگزار شود.

دکتر ماه بانو مصوم زاده، رئیس کمیسیون بهداشت، پسماند و محیط زیست شورای شهر کرمان در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری شبستان کرمان با اشاره به اینکه قرآن به صراحت در ارتباط با نگاه به نامحرم، می فرماید: که سریعاً چشمانتان را به زیر بیندازید، گفت: مفهوم پوشش در دین اسلام بسیار مورد تاکید است و این تاکید برای سلامت جسم و روان جامعه است.

 

وی با بیان اینکه در جامعه اسلامی تبلیغاتش هم باید اسلامی باشد و دین اسلام بعنوان یک دین بسیار قوی در این زمینه توصیه هایی دارد، افزود: تضمین سلامت خانواده ها به نگاه اهل یک خانه در فضای اطرافش است.

 

معصوم زاده با اشاره به اینکه تبلیغاتی که امروزه در مغازه های لباس فروشی از طریق استفاده مانکن های زنانه انجام می شود، ناصحیح است؛ خاطر نشان کرد: این مانکن ها کاملاً شبیه یک انسان هستند و این تصور را به جامعه القاء می کنند که خود را به این هیئت در بیاورید.

 

وی استفاده از لباس های تنگ و ساپورت های رنگارنگ در این مانکن ها را بسیار اشتباه دانست و گفت: این تبلیغات یعنی تبلیغ برای خرید بیشتر و این سوال پیش می آید که فردی که این لباس ها را می خرد، امکان استفاده آن را در بیرون از خانه دارد و اگر ندارد پس چرا این مانکن در فضای عمومی جامعه تبلیغ چیزی را می کند که از نظر اسلامی شرعاً حرام است.

 

عضو کمیسیون فرهنگی شورای شهر کرمان با تاکید بر اینکه استفاده از این نوع مانکن ها بویژه مانکن های زنانه باید در داخل مغازه باشد، اظهار داشت: نگاه کردن به این مانکن ها از دیدگاه امنیت خانواده هم مشکل دارد و انسجام خانواده را بعنوان هسته های اصلی جهان که باید محفوظ بمانند به خطر می اندازد.

 

وی با اشاره به اینکه دیدن این مانکن ها، بهداشت روان جامعه را هم دچار اخلال و آسیب پذیری می کند، افزود: باید در جلسات شورای شهر این موضوع پیگیری و برای رفع آن جلسات مشترکی با پلیس نظارت بر اماکن عمومی برگزار شود.

 

 گفتنی است، پیش از این خبرگزاری شبستان با تهیه گزارشی با عنوان " صورت مصنوعی، رفتارهای واقعی/بی توجهی به ظرافت های روزی حلال " از زوایای مختلف، استفاده از این مانکن ها را بررسی کرده است.

کد خبر 508004

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha