تبیین آموزه ها و معارف قرآن از امتیازات جشنواره مدهامتان

خبرگزاری شبستان: معاون فرهنگی و اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد حرکت کردن در مسیر تبیین آموزه ها و معارف قرآن را از امتیازات جشنواره قرآنی مدهامتان دانست وگفت: باید تلاش شود این جشنواره در متن همه مساجد فراگیر شود.

حجت الاسلام سعید کرمی، معاون فرهنگی و اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد جشنواره قرآنی مدهامتان را از جمله جشنواره هایی نام برد که دارای نقاط قوت بسیاری است و به خبرنگار حوزه مسجد و کانون های مساجد کشور خبرگزاری شبستان گفت: خاستگاه ترویج و تعلیم قرآن کریم مسجد است و همان گونه که پیامبر عظیم الشان نیز فرمودند:«إِنَّما نُصِبَتِ المَساجِدَ لِلقِرآنِ»؛ مسجدها را برای قرآن خواندن ساخته‌اند». بنابراین باید تلاش کنیم، قرآن به متن زندگی مردم برگردد.

 

وی بیان کرد:  ما از هر برنامه قرآنی که بتواند مسجد را  به «إِنَّما نُصِبَتِ المَساجِدَ لِلقِرآنِ» برساند و این کارکرد مسجد را احیا کند استقبال می کنیم.

 

 وی خاطر نشان کرد: امروز اولویت مرکز رسیدگی به امور مساجد در برنامه های فرهنگی پرداختن به موضوع قرآن کریم است و بی جهت نیست با این ضرورت طرح نهضت قرآنی در مساجد برپا کرده ایم، زمانی که این طرح در مساجد آغاز شد این برداشت را داشتیم که در این حوزه نیازمند یک نهضت فراگیر هستیم و برای مساجد در این زمینه باید یک حساب ویژه ای باز کنیم، بعد از گذشت یک سال از اجرای این طرح نتایج بسیار خوبی را دریافت و عطش خوبی میان عموم مردم و نمازگزاران برای ادامه این طرح ایجاد شد و درصدد آن هستیم که با بسته ها و طرح های جدید بتوانیم مسیر آن را ادامه دهیم.

 

 حجت الاسلام کرمی اظهار کرد: جشنواره قرآنی مدهامتان هم به همین شکل است در همه بخش ها و حوزه های قرآنی ورود پیدا کرده است و اثرگذار است. اما نکته مهم در پرداختن به موضوع قرآن در مساجد، پرهیز از اقدامات کلیشه ای است آنچه که مطلوبیت دارد این است که با روحیه جهادی به سراغ فراگیر کردن آموزه های قرآنی در قالب های مختلف در مساجد باشیم.

 

وی خاطر نشان کرد: انتفال مفاهیم قرآنی به متن جامعه و حرکت کردن در مسیر تبیین آموزه ها و معارف قرآن کار در زمینه قرآن بسیار اهمیت دارد که در جشنواره قرآنی مدهامتان نیز به موضوع توجه شده است. اما باید از اصل ترویج و تبیین قرآن در این زمینه غافل نبود و باید تلاش شود این جشنواره در متن همه مساجد فراگیر شود و بعد از آن به فکر بین المللی کردن این جشنواره باشیم.


 معاون فرهنگی و اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد تصریح کرد: برای برگزاری برنامه ها و مسابقات قرآنی در مساجد پیوند بین همه ارکان مسجد باید مورد توجه قرار گیرد زیرا اعتقاد ما این است که منبع و ترویج دهنده برنامه های قرآنی در مساجد ائمه جماعات هستند.

 

وی گفت: نگاه جشنواره قرآنی مدهامتان به اعضای کانون های مساجد است که بسیار قابل توجه است اما باید این موضوع هم مورد توجه قرار گیرد که کانون فرهنگی هنری در مسجد چه میزان فعالیت قرآنی انجام می دهند اگر کسی در مسابقات و جشنواره قرآنی شرکت و موفق می شود،نتیجه کار موفق قرآنی در مسجد است و نشان دهند برنامه ریزی کانون فرهنگی هنری در این زمینه است که این فرد این مدارج را طی کرده است اما لازم است گرایش این جشنواره به سمت هدف گیری برای عموم مردم و نمازگزاران مساجد باشند.

 

کد خبر 507656

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha