به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، میثم ساکی مدیر عامل موسسه قرآنی قدر هویزه، دوشنبه 23 آذر در نشست پژوهشی «بررسی فعالیتهای قرآنی در مراسم پیادهروی اربعین» که در محل اتحادیه تشکل های قرآن و عترت کشور برگزار شد، گفت: در سختترین شرایط و با حداقل امکانات برنامه فعالیتهای قرآنی انجام میشد.
وی افزود: سال جاری در خصوص فعالیتهای قرآنی راهپیمایی اربعین احتمال داده بودیم که برنامه افت داشته باشد اما وقتی وارد مرز عراق و موکبها شدیم با استقبال شدید مدیران روبرو شدیم که این نوع تعامل برای ما اهمیت زیادی داشت، زیرا افقی نو با پشتوانه قوی در برنامهریزی برای سال آینده داشت.
مدیر عامل موسسه قرآنی قدر هویزه، عنوان کرد: زمانیکه وارد موکبها در عراق شدیم احتمال میدادیم که فعالیتهای قرآنی مانند راهیان نور باشد اما آنجا زائران از تلاوت و محافل قرآنی استقبال بینظیری کردند.
ساکی بیان داشت: ما در سال جاری ده روز پیش از آغاز پیادهروی اربعین شروع به کار کردیم اگر چه مشکلات حل شد اما این زمان برای انجام اقدامات مناسب تر کم بود.
وی گفت: در سال جاری ما در کنار فعالیتهای قرآنی نظیر قرائت قرآن، نماز جماعت، اذان، دعا و زیارت عاشورا را نیز اجرا کردیم، یعنی به نوعی محفل قرآن و عترت برگزار کردیم امید که در سالهای آتی با تجربه و توشه بهتری وارد این عرصه شویم.
مدیر عامل موسسه قرآنی قدر هویزه، با اشاره به پیادهروی اربعین و بحث ظهور، اظهار داشت: به نظر علما پیادهروی اربعین بهترین علامت زمینهسازی ظهور است که در این راستا فعالیتهای قرآنی میتواند تاثیر به سزایی بهتر برگزار شدن این همایش عظیم جهانی داشته باشد.
ساکی افزود: گروهها و جریانهایی در عراق هستند که قصد دارند به نام شیعه و امام مهدی(عج) به مساله ظهور ضربه وارد کنند که حضور قشر قرآنی به رهبری و حمایت اتحادیه میتواند اقدامات زیادی در مقابله با این تهدیدها و آسیبها داشته باشد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: باید مبلغان قرآنی و زباندانان با حضور و فعالیت خود در مسیر پیادهروی اربعین شکست گروههای انحرافی را تسریع کنند، در واقع با مدیران تعامل داشته و برنامههای سال آینده را پیگیری کنند.
نظر شما