به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از صومعهسرا، حجتالاسلام سیدهادی موسوی، امام جمعه ماسال عصرامروز(23آذر) در همایش وقف در بقعه سیدابراهیم فلاحآباد با بیان اینکه حب به بقا در فطرت و ذات انسانها وجود دارد، اظهار کرد: انسان دوست دارد نام، یاد و خاطرهاش در ذهنها و افکار همیشه باقی بماند.
وی با بیان اینکه دین برای تحقق این اهداف انسانها راهکارهایی را ارائه داده است، افزود: کار خیر و حسنه انجام دادن به خصوص در دنیای مدرنیزهای که زندگی صنعتی، تکنولوژی و ماشینی به اندازهای بشر را به خودش درگیر کرده و کسی به فکر هم نوع خود نیست یکی از راهکارهای دین برای ماندگاری نام انسان است.
امام جمعه ماسال با بیان اینکه وقف از راههای ماندگاری نام افراد است، گفت: همه امکانات و منابعی که خداوند در اختیار انسانها قرار داده است یک روزی این منابع از دست همه ما خارج میشود و چه خوب است که قبل از رفتن از این دنیا آن اموال را وقف کنیم.
حجتالاسلام موسوی با بیان اینکه انسان میتواند عین مال و منفعت آن را در راستای رفاه و حل معضلات جامعه واگذار کند، تصریح کرد: امروزه با گسترش و زیاد شدن نیازمندیهای افراد در جامعه هیچوقت دولتمردان به تنهایی قادر نیستند همه مشکلات و معضلات جامعه را مرتفع و حل کند.
وی با بیان اینکه در چنین مواقعی مردم باید دست دولتمردان را بگیرند، خاطرنشان کرد: در نظام و انقلاب اسلامی هم بحث خیرین مسجدساز، مدرسهساز و ... وجود دارد.
امام جمعه ماسال با بیان اینکه افراد میتوانند یک قسمتی از داراییها و اموال خود را در اختیار سازمان اوقاف قرار دهند تا در راستای رفع نیازمندیهای جامعه هزینه شود، اظهار کرد: مقدار وقف مهم نیست بلکه ترویج فرهنگ وقف در جامعه از اهمیت بالایی برخوردار است.
حجتالاسلام موسوی با بیان اینکه روح تعاون، همکاری ونوعدوستی باید در جامعه ترویج شود، افزود: یکی از ثمرات خوب وقف،میراث ماندگار آن است که به عنوان مثال فردی 200سال گذشته از دنیا رفته ولی به دلیل وقفی که انجام داده و منفعت آن به مردم میرسد، هنوز نامش بر سر زبانها جاری است.
وی با بیان اینکه علاوه بر احیای موقوفات باید در راستای وقف سیرصعودی چشمگیری هم داشته باشیم، گفت: از آنجایی که در آموزههای دینی ما کمک به هم نوع وجود دارد صدا و سیما، دانشگاهها، مدارس و ... می توانند در زمینه ترویج وقف موثر باشند.
نظر شما