بعد از ۲ سال؛ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز در وزارتخانه‌های مختلف می‌چرخد

خبرگزاری شبستان: مدیرعامل خبرگزاری دانشجو گفت: دو سال از تصویب قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز در کشور می‌گذرد اما متاسفانه تاکنون آیین نامه‌های اجرایی آن ابلاغ نشده است و در کوچه پس کوچه‌های مسائل اداری در وزارتخانه‌های مختلف می‌چرخد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، هادی قاسمی، مدیرعامل خبرگزاری دانشجو عصر امروز (23آذر) در جمع خبرنگاران استان با اشاره به اینکه فساد ستیزی جزء آرمان‌های انقلاب اسلامی است، اظهار کرد: متاسفانه روش برخورد رسانه‌ها با فساد درست نیست چرا که همیشه بجای علت به وجود آمدن فساد در کشور به دنبال معلول و افشاء رقم‌های بزرگتری از فساد در کشور هستند.

 

وی با بیان اینکه تا زمانی که به دنبال معلول فساد باشیم سرنوشت کشور در همین وضعیت باقی می‌ماند، افزود: در کشور ما بین 20 تا 30 میلیارد دلار سالانه قاچاق کالا اتفاق می‌افتد که معادل آن می توان یک میلیون شغل ایجاد کرد اما آیا کسی تاکنون پرسیده چرا پدیده قاچاق در کشور وجود دارد؟ و آیا این موضوع جزء مسائل لاینحل است؟

 

مدیرعامل خبرگزاری دانشجو با تاکید بر اینکه مبارزه سیستمی با پدیده قاچاق در کشور وجود ندارد، گفت: تا وقتی مراودات اقتصادی کشور با عامل انسانی و کاغذ باشد فساد اتفاق می‌افتد چرا که این دو عامل رانت و جعل به وجود می‌آورد.

 

قاسمی با اشاره به اینکه مشکلات اقتصادی کشور با لق لقه زبان و شعار حل نمی‌شود، بیان کرد: دو سال از تصویب قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز در کشور می‌گذرد اما متاسفانه تاکنون آیین نامه‌های اجرایی آن ابلاغ نشده است و در کوچه پس کوچه‌های مسائل اداری در وزارتخانه‌های مختلف می‌چرخد.

 

وی تاکید کرد: عزمی برای مقابله با فساد در کشور وجود ندارد اما دائم همایش‌های مختلف برگزار می‌کنند چرا آیین ‌نامه‌های قانونی که دوسال از تصویب آن گذشته است ابلاغ نمی‌شود؟ و به جای اینکه در کشور فضای شفافیت اطلاعات رقم بخورد متاسفانه همه کارهای به گونه انجام می‌شود که پنهان‌کاری رقم بخورد.

 

مدیرعامل خبرگزاری دانشجو با اشاره به اینکه متاسفانه نه تنها قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز در کشور اجرا نشد موضوعات دیگری هم که مقدماتی بر این قانون بود حذف شد، یادآور شد: اگر ایران کد و شبنم ایراد داشت باید درست می‌کردند نه اینکه با چند بهانه اصل موضوع را حذف کنند.

 

قاسمی با تاکید بر اینکه عزمی در مبارزه با فساد دیده نمی‌شود، ادامه داد: اصل برخورد با فساد این است که در کشور شفافیت اطلاعات اتفاق بیافتد و این با شعار و همایش و نمایش رقم نمی‌خورد بلکه با اجرای قانون محقق می‌شود.

 

مدیرعامل خبرگزاری دانشجو با اشاره به اینکه برخورد با فساد نمایشی است، افزود: چرا پرونده الکترونیک سلامت در کشور رقم نمی‌خورد؟چرا اجازه نمی‌دهند کالاهایی که وارد کشور می‌شود رصد شوند؟

 

قاسمی با تاکید بر اینکه یکی از مصادیقی که در اقتصاد مقاومتی مطرح شده برخورد با فساد و قاچاق است، گفت: باید رسانه‌ها این مسائل را مطالبه کنند و خود را معطوف به چند مسئله خاص که عمدتاً سیاسی است، نکنند.

 

وی با اشاره به اینکه فساد چپ و راست نمی‌شناسد و خود را به قدرت نزدیک می‌کند، بیان کرد: جریان فساد کاری ندارد دولت کیست بلکه به دنبال منافع خود است.

 

مدیرعامل خبرگزاری دانشجو عنوان کرد: متاسفانه گاهی اوقات رسانه‌ها آدرس اشتباه به مردم می‌دهند و پیگیری نمی‌کنند که چرا فساد به وجود آمد و چرا نباید شفافیت اطلاعات در کشور باشد.

 

 

کد خبر 507502

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha