به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، دکتر عبدالحسن مقتدایی استاندار خوزستان، امروز(23 آذر) در مانور مبارزه با مواد مخدر گفت: اگر بخشی هایی از جامعه همچون توسعه، فرهنگ و... مشکل دارد بیانگر این موضوع است که فرد یا سازمانی وظیفه اش را به درستی انجام نداده است.
وی با بیان اینکه اگر مسئولان وظایف خود را به نحو مطلوبی انجام دهند مردم نیز وظایف خود را خوب انجام خواهند داد، افزود: جامعه مانند یک خانواده است، اگر اتفاقی ناگوار در جامعه رخ دهدکه اثر سویی بر اجتماع بگذارد به معنی این است که کسی وظیفه اش را انجام نداده که بخشی از این وظایف سلبی و بخشی از آن ها ایجابی است.
مقتدایی، تصریح کرد: همان طور که اگر در یک خانواده، پدر و مادر از وظایف خود آگاهی کامل داشته باشند، خانواده ای سالم و پویا خواهند داشت و اگر هر رکن در خانواده نیز وظیفه خود را به درستی انجام ندهد، پیشرفت در خانواده متوقف خواهد شد، جامعه نیز این چنین است به طوری که اگر مسئولان و متولیان هر بخش وظایفشان را درست و صحیح انجام دهند همه کارها به خوبی پایان می پذیرد.
وی همچنین با تاکید براینکه باید از محیط صیانت کرد، اذعان داشت: گاهی هم ممکن است جامعه، سازمان ها و افراد همه وظایف خود را به خوبی انجام دهند، اما جریانات بیرونی بر روندکار تاثیر بگذارند که در این صورت باید از محیط سالم صیانت کرد.
استاندار خوزستان، تاکید کرد: در صورتی که محیط فاسد باشد به جامعه ضربه وارد می شود و باید جامعه را واکسینه کرد اما در این مبارزه نباید با ابزار و دستورالعمل های کهنه به سوی حریف برویم بلکه باید خود را به شرایط روز مجهز کنیم.
وی با اشاره به آسیب رسانی مواد مخدر در جامعه و تهدید افراد، ابراز کرد: باید با شیوه ها و دستور العمل های نوینی برای مبارزه با مقوله مواد مخدر گام برداریم و اگر حریف ما ابتکار عمل به خرج می دهد ما نباید به شیوه های کهنه به مقابله با آن بپردازیم.
مقتدایی، ادامه داد: در گذشته اگر مرزها را می بستیم، راه ورود مواد مخدر به کشور مسدود می شد ولی در شرایط فعلی در یک آزمایشگاه در درون کشور هم دست به تولید مواد مخدر می زنند.
وی با بیان اینکه مباره با مواد مخدر با ابزار کنترل بیرونی توفیقی به دنبال نخواهد داشت، تاکید کرد: فضای مجازی امروز و آزادی هایی که جوانان مطالبه می کنند، ایجاب می کند که در نوع آموزش، مبارزه و هدایت جامعه از ابزارهای جدید استفاده کنیم و متفاوت باشیم.
استاندار خوزستان، با اشاره به فعالیت شورای مبارزه با مواد مخدر و آموزش و پرورش در این زمینه، بیان کرد: فعالیت هایی خوبی تا کنون صورت گرفته به طوری که در خوزستان سه مانور فوق العاده طی دو سال گذشته برگزار شده و هر ساله بر غنی سازی این مانورها گام های بیشتری برداشته شده است.
وی با بیان اینکه خوزستان در برنامه های مبارزه با مواد مخدر پیشرو و پیشگام است و به عنوان یک استان خلاق گام برمی دارد، اظهار کرد: امیدواریم این فضا به سمتی برود که نوآوری و خلاقیت سال به سال افزایش یابد و طرح ها و ایده هایی که مانع از انحراف و آلودگی جوانان می شود با همت بیشری اجرایی شوند.
مقتدایی، با تاکید بر توجه بیشتر به جوانان و هدایت آنان، خاطر نشان کرد: در استان خوزستان نباید دغدغه ما اعتیاد باشد و جوانان و دانش آموزان باید ایده های جدی در خصوص مبارزه با اعتیاد ارائه کنند.
وی با اشاره به ارتقای رتبه استان خوزستان در قبولی کنکور سراسری، یاد آور شد: وقتی آموزش و پرورش از رتبه 27 به رتبه 21 در قبولی کنکور دست پیدا میکند، یعنی به آن توجه شده و همت مسئولان نیز بیشتر شده است.
استاندار خوزستان، به تجمع برخی دانش آموزان برای کشیدن قلیان در پارک ها اشاره کرد و اذعان داشت: این صحنه ها بسیار مشمئز کننده هستند که برای دوری از آنها خود دانش آموزان و خانواده ها باید مراقب باشند.
مقتدایی، تصریح کرد: از مهمترین برنامه های ما پس از جمع آوری دستفروشان، جمع آوری بساط قلیانی ها خواهد بود تا محیطی سالم برای جوانان داشته باشیم.
نظر شما