به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری شبستان، اسفندیار چهاربند، رییس جامعه خیرین مدرسهساز در نشست خبری درباره هفته نکوداشت خیرین مدرسه ساز شهر تهران گفت: برای اولین بار هفته نکوداشت نیک اندیشان مدرسه ساز را داریم که از 22 آذر آغاز و تا 28 آذرماه ادامه دارد.
وی افزود: تنها دستگاهی که سازنده آینده کشور است نظام تعلیم و تربیت می باشد به این دلیل همه مردم، حکومت و دولت ها این نظام را مورد توجه قرار می دهند.
چهاربند تصریح کرد: در گذشته مشارکت های کمی و کیفی در تعلیم و تربیت بوده است و مطابق فرهنگ ایرانی و فرهنگ اسلامی ما است و آموزه های غنی بسیاری در این ارتباط داریم.
وی تصریح کرد: امروز اگر شاهد به وجود آمدن فرهنگ مدرسه سازی هستیم ریشه در تاریخ کشور، ارزش ها و باور و عقاید دارد که جزء دارایی ها و سرمایه های بزرگ ما است.
چهاربند بیان کرد: بخش قابل توجهی از نیازهای تعلیم و تربیت را خیرین مدرسه ساز از بخش ساخت فضا تامین می کنند، همچنین خانواده ها نیز مشارکت دارند. شاید از نظر برخی از افراد این مشارکت غیر قانونی و مغایر با اصل 30 قانون اساسی است اما اینگونه نیست. دولت به همراه مردم با استفاده از مبانی غنی اسلامی فرصت هایی فراهم می کند تا مطالبات نظام تعلیم و تربیت را به بهترین نحو اجرا کنند اگر غفلتی شود بدون شک در آینده خود را نشان می دهد.
مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران بیان کرد: جشنواره در 300 مدرسه خیرین ساز برگزار می شود تا خیرینی که سالهای گذشته مدرسه ای احداث کرده اند و سالها از آن گذشته است در این جشنواره شرکت کنند و از آنان تجلیل شود.
وی بیان کرد: تاریخ برخی از مدارس بیش از 110 سال است، برخی از اینها نیازمند تخریب و نوسازی هستند. علاوه بر مدارس فرسوده با کمبود مدارس در شهر تهران نیز مواجه هستیم. تلاش می کنیم با برگزاری این جشنواره ها و فراگیر کردن فرهنگ خیرین مدرسه ساز این کمبودها را تامین کنیم.
وی خاطرنشان کرد: با هماهنگی شورای فرهنگ عمومی می خواهیم هفته نکوداشت خیرین مدرسه ساز را در تقویم به ثبت برسانیم تا این هفته را نهادینه کنیم.
وی بیان کرد: دانش آموزان آثار فرهنگی و هنری در ارتباط با فرهنگ خیرین مدرسه ساز خواهند داشت که در این هفته جمع آوری می شود و در دهه فجر نیز از برگزیدگان تقدیر خواهد شد.
وی در رابطه با صندوق عدالت آموزشی نیز گفت: این صندوق ماهیت غیر دولتی دارد و تفاهم نامه ای را با بانک سرمایه منعقد کردیم تا وجوهاتی که به این صندوق واریز می شود برای سرانه مدارس استفاده شود.
وی همچنین در ادامه درباره کمبود سرانه فضای آموزشی در منطقه 22 گفت: انبوه سازان مکلف بودند تا سرانه آموزشی را تامین کنند و تاکنون هفت حکم قضایی دریافت کرده ایم تا تعاونی ها و انبوه سازان را ملزم به تامین فضای آموزشی کنند که مشکل ما اجرای احکام بود اما با هماهنگی دادستانی تهران این موضوع را دنبال می کنیم.
وی افزود: موضوع پردیس با منطقه 22 فرق دارد چرا که در سایت مسکن است و شرکت عمرانی پردیس باید فضای آموزشی را تامین کند.
مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران یادآور شد: تعداد 12 کلاس در مدرسه سالانه 30 میلیون تومان اعتبار احتیاج دارد و 400 میلیون تومان حقوق را دولت می دهد لذا برای اداره کردن مدرسه در مناطق محروم و تامین این 30 میلیون تومان می توان از صندوق توسعه عدالت تامین شود.
نظر شما