تلاش برای ارتقای جایگاه پژوهش در میان طلاب خواهر/ایجاد مراکز پژوهشی در کنار مراکز آموزشی

خبرگزاری شبستان: معاون پژوهش حوزه های علمیه خواهران کشور گفت: ایجاد مراکز پژوهشی در کنار مراکز آموزشی برنامه دیگری است که نظام نامه آن تدوین شده و به زودی در نقاط مختلف کشور مراکز پژوهشی ویژه حوزه علمیه خواهران تاسیس می شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حجت الاسلام علی اکبر حصاری امروز (22 آذر) در گفتگو با خبرنگاران که همزمان با هفته پژوهش برگزار شد گفت: ما در مرکز مدیریت حوزه خواهران از ابتدای تاسیس سه مرحله تاسیس، تثبیت و بالندگی را طی کردیم.

وی گفت: به دلیل ضرورت و کارهای اولیه، در دوره اول برنامه های پژوهشی به تدوین متون درسی می پرداخت و تقریبا همه وقت را تامین این نیازها به خود اختصاص داده بود.

معاون پژوهش حوزه های علمیه خواهران کشور بیان داشت: در مرحله دوم ما به تدوین برنامه های اولیه پژوهشی پرداختیم، شکل دهی مهارت های آموزشی برای طلاب و آماده سازی آنها برای ورود به فعالیت های پژوهشی از جمله کارها بوده است.

حصاری تصریح کرد: در مرحله بالندگی، همه ساز و کارهای یک تامین سیستمی نظام پژوهش تدوین و آماده شده است و ما در این مرحله اولا دنبال ایجاد نظام جامع پژوهش هستیم که در حال تدوین است و 60 درصد پیشرفت داشته است، دوما نظام آموزش پژوهش محور است که برنامه هایی را تامین کرده ایم.

وی به تدوین برنامه پژوهشی مدارس پرداخت و گفت: این کار برای نخستین بار در کشور است که واحدهای آموزشی در کنار برنامه های آموزشی یک برنامه مدون آموزشی با رعایت سطح بندی و رعایت پایه های تحصیلی تدوین شده و برای ابلاغ نیز آماده شده است.

معاون پژوهش حوزه های علمیه خواهران کشور افزود: ایجاد مراکز پژوهشی در کنار مراکز آموزشی برنامه دیگری است که نظام نامه آن تدوین شده و به زودی در نقاط مختلف کشور مراکز پژوهشی ویژه حوزه علمیه خواهران تاسیس می شود.

حصاری بیان داشت: همچنین مرکز آموزشی پژوهش نیز در حال تدوین است که امیدواریم از سال تحصیلی آینده بتواند به فعالیت خود بپردازد.

وی عنوان داشت: یکی از برنامه های پژوهشی ما تعامل در عرصه بین المللی است که به عنوان نمونه اولین فعالیتی که به تصویب رسیده است، موضوع اعطای جایزه علمی به بانوان فرهیخته بانوان جهان اسلام است که در دستور کار داریم.

معاون پژوهش حوزه های علمیه خواهران کشور گفت: برآیند نظام آموزشی خواهران، طبق فرمایش مقام معظم رهبری باید به تربیت هزاران پژوهشگر حوزوی ختم شود و از این نظر نگاه ما این است که روحیه پژوهشگری را در میان طلاب گسترش داده و زیرساخت ها را برای پژوهشگری فراهم کنیم.

حصاری گفت: نیاز جامعه بشری امروز به دانش و معارف دینی اقتضا می کند که همه ظرفیت حوزه های علمیه به این امر مهم تعلق گیرد، بنابراین چشم انداز اساسی ما در بخش پژوهش رسیدن به این نقطه است که مراکز مناسب را در سراسر کشور برای فعالیت پژوهشی خواهران فراهم کنیم و این ظرفیت برای قرار گرفتن در چرخه تولید علمی به کار گرفته شود.

کد خبر 507011

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha